Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

To ty robisz z siebie pośmiewisko broniąc tej PiSowskiej bandy złodziei i idiotów wspinających tyłek Trumpowi do ruchania ...

Jak patrzę na to środowisko rządzącej koalicji od razu rozumie czemu wolę popierać pis niż PO KO . Normalny człowiek bedzie wiedział , że jak przyjdzie potrzeba to usa pomogą polsce

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nikomu ?? Dlaczego dawać się ruchać ?? 

Nie być taką amerykańska dziwką jak Racuch. Co to uważa że lepiej kupować sprzęt od Trumpa niż produkować własny ...

To dlaczego wasza opcja daje się ruchać? 

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

. Normalny człowiek bedzie wiedział , że jak przyjdzie potrzeba to usa pomogą polsce

Weź się nie ośmieszaj ... Z tym debilem u władzy w USA to nie byłbym tego taki pewien .. 

Teraz, Nieustraszony1044 napisał(a):

To dlaczego wasza opcja daje się ruchać? 

Bo jest tak samo głupia jak PiS ??

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nikomu ?? Dlaczego dawać się ruchać ?? 

Nie być taką amerykańska dziwką jak Racuch. Co to uważa że lepiej kupować sprzęt od Trumpa niż produkować własny ...

No to czemu tusk nie produkuje samolotów f-16 czy f-35 których sporo jest w europie

Oj tomaszek mózgu to ty nie masz

Opublikowano

A ja sobie pomyślałem, że w umie możemy zwiększyć moce produkcyjne amunicji artyleryjskiej, pytanie - po co ? Skoro Ukraina i tak za nią nie płaci. Więc nie dość, że trzeba wyłożyc kase na fabryki, to jeszcze produkcję robić na własny koszt, to się nie kalkuluje. Wystarczy nie dostarczać amunicji dla ukraińców i własne zapasy szybko odbudujemy. Chyba, że ktoś chce nam zasponsorowac produkcję - wtedy prosze bardzo, ale lasu rąk to ja tu nie widzę

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Weź się nie ośmieszaj ... Z tym debilem u władzy w USA to nie byłbym tego taki pewien .. 

Debila to masz w polsce co opowiadał ci o 100 konkretach na 100dni a ty głupek to kupiłeś bezrefleksyjnie .

Opowiadał ci że tramp jest ruskim agentem a teraz wstydzi się trampowi spojrzeć w oczy 

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Opowiadał ci że tramp jest ruskim agentem a teraz wstydzi się trampowi spojrzeć w oczy 

Ktoś temu debilowi wysmarowanemu samoopalaczem powiedział prawdę ... A nie jak Nawrocki na przemian włazi pod stół i wypina d*pę ...

Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał(a):

Normalny człowiek bedzie wiedział , że jak przyjdzie potrzeba to usa pomogą polsce

Ty tak na poważnie? Wierzysz w to, że żymeryka KOMUKOLWIEK tak naprawde pomoże? 

Opublikowano

Normalny człowiek bedzie wiedział , że jak przyjdzie potrzeba to usa pomogą polsce

Cóż za ufność? Czy aby nie zbyt wielka? 

Opublikowano
3 minuty temu, jahooo napisał(a):

A ja sobie pomyślałem, że w umie możemy zwiększyć moce produkcyjne amunicji artyleryjskiej, pytanie - po co ? Skoro Ukraina i tak za nią nie płaci. Więc nie dość, że trzeba wyłożyc kase na fabryki, to jeszcze produkcję robić na własny koszt, to się nie kalkuluje. Wystarczy nie dostarczać amunicji dla ukraińców i własne zapasy szybko odbudujemy. Chyba, że ktoś chce nam zasponsorowac produkcję - wtedy prosze bardzo, ale lasu rąk to ja tu nie widzę

My bierzemy kredyt na sprzęt wojskowy na 40 lat a ukraina dostaje za darmo

Opublikowano

Ktoś temu debilowi wysmarowanemu samoopalaczem powiedział prawdę ... A nie jak Nawrocki na przemian włazi pod stół i wypina d*pę ...

Przecież Ty jesteś nie normalny w tym co napisałeś .

Nawet z idiotami trzeba mieć dobre relacje i tryzmać język za zębami 

• Haha 1
Opublikowano

Tacy jak on w 39r wierzyli w brytyjczyków ...

A my od ilu lat wierzymy tylko w miemców ? to jest normalne wierzyć w niemców ?

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Cóż za ufność? Czy aby nie zbyt wielka? 

No tak najlepiej takiego trampa atakować i wyzywać np. od agentów 😄

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Bo Jarka tam nie było 🤷

Jeszcze będziesz tęsknił za jarkiem jak przyjdzie ci przedawać pszeniczkę po  cenach twojego tatusia jak na dobre rozkręci się merkosur czy indie 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, jahooo napisał(a):

Noooo boooooo po wielu latach okazało się że jak się wpisze w scenariuszu ćwiczenia sztabowego magiczne zdanie "Produkcja , zakłady przechodzą na system wojenny", to od tego wcale produkcja amunicji nie wzrasta. Teraz też (przynajmniej według moich obserwacji) okazało się że ilość zużywanej amunicji ( szczególnie tej grubej, artyleryjskie) wcale nie odpowiada normom przewidzianym w kwitach na dobę walki. Jest parę rzeczy co trza by pozmieniać,tylko czy komuś wystarczy odwagi żeby za to się wziąć?

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Przecież Ty jesteś nie normalny w tym co napisałeś .

Nawet z idiotami trzeba mieć dobre relacje i tryzmać język za zębami 

Nie, napisałem prawdę, Trump rucha Nawrockiego jak chce a ten debil z pałacu się jeszcze z tego cieszy ...

Opublikowano
6 minut temu, Rowan napisał(a):

Ty tak na poważnie? Wierzysz w to, że żymeryka KOMUKOLWIEK tak naprawde pomoże? 

lepiej wierzyć i siedzieć cicho niż jechać po kimś  i spodziewać się pomocy 

Tej ameryki nie zmienisz , trzeba ją brać taka jaka jest 

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

No tak najlepiej takiego trampa atakować i wyzywać np. od agentów 😄

Jeszcze będziesz tęsknił za jarkiem jak przyjdzie ci przedawać pszeniczkę po  cenach twojego tatusia jak na dobre rozkręci się merkosur czy indie 

Chłopie.

Sprawdź kto rozpoczął rozmowy o merkosur, kto chciał piątki dla zwierząt, i kto zachwalał zielony ład?

Myślisz że oklamiesz wszystkich?

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Nie, napisałem prawdę, Trump rucha Nawrockiego jak chce a ten debil z pałacu się jeszcze z tego cieszy ...

To się leczy człowieku . USA to najpotężniejsza armia z kim ma więc trzymać 

Opanuj się człowieku i wyłącz te lewackie media

No debil, normalnie zwykły, pospolity debil xD 

Zmienisz amerykę jako polak ? stuknij sie w łysą pałę

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Chłopie.

Sprawdź kto rozpoczął rozmowy o merkosur, kto chciał piątki dla zwierząt, i kto zachwalał zielony ład?

Myślisz że oklamiesz wszystkich?

Rozmawiać sobie zawsze możesz , liczy się zawsze finał rozmów .

Tak trudno ci to zrozumieć ?

Jak ktoś obiecał ci tani nawóz , potem ceny rynkowe wzrosły to 😂myślisz że on sprzeda ci po starej cenie i będzie w plecy 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Opanuj się człowieku i wyłącz te lewackie media

Nie trzeba oglądać lewackich mediów aby zobaczyć że Karolek dla Trumpa jest zwykłą dziwką którą rucha jak mu się podoba ...

Opublikowano

aby zobaczyć że Karolek dla Trumpa jest zwykłą dziwką

Aleeee według racyla, to Pan Karolek powinien 'brać" Amerykę, jak zwykłą dziwkę, czyli taka jaka jest.

Opublikowano

U ciebie tomaszek wszystko w porządku ze zdrowiem psychicznym ? 

Ciągle o ruchaniu to są jakieś zaburzenia .

W ogóle ma nie rozmawiać bo się lewactwu nie podoba 😂