Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, Rowan napisał(a):

Ty sie zachowujesz za to jakbyś był z Jehowy🤣 Nie, nie jestem z Kazimierzy🤣

Z resztą jak zaczepiłeś o Kazimierze, to do Twojej miejscowości chyba nie dotarł Kazimierz, bo nadal u Ciebie wszystko drewniane😅

To czemu się wstydzisz swojej cywilizacji murowanej??

10 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

A twoja okolica, czemu nadal zacofana?

W porównaniu z twoja,to nie ma co porównywać 😭😭

10 godzin temu, Rowan napisał(a):

Nie mam zamiaru Ci niczego udowaniać, ale jestem ciekaw co Ty wogóle w swoim życiu osiągnąłeś, żeby mnie oceniać i nazywać niedojdą?🤔 

Co do Rosjan… Jak mam do czynienia z ludźmi, różnymi, to moge coś o nich powiedzieć.
Tak jak napisałem, na politechnice(o ile wiesz co to wogóle jest i co się tam robi), byli wykładowcy, ruscy i z ukrainy. Oczywiście byli przede wszystkim Polacy. Nie bede pieprzył, że wiem co mówią i myślą o nas np. Włosi, bo nie wiem, nie miałem z nimi do czynienia. 

Ta politechnika to dawna zawodówka?? Czy ohp??

3 godziny temu, jarecki napisał(a):

w centralnej Polsce w czasie i krótko po ciamajdanie był zanik sygnau TVP , te stacje gubiły obraz i ogólnie przerwy w nadawaniu około dwa dni trwało 

A to nie były zmiany standardów nadawania??

10 minut temu, racyl napisał(a):

Nie wiem z czego Ty się cieszysz , każdy z nas nabija sobie licznik i przemija z czasem 

W pis jest sporo godnych następców jarka 

No Pinokio się nadaje idealnie..

Słuchałeś tego co naprawdę myśli na nagraniach u sowy ??

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Morawiecki to człowiek który znał się na rządzeniu i dobrze mu to wychodziło , umie powiedzieć co mu się nie udało 

Weź się nie kompromituj człowieku. 

Moravetzki tak samo wiarygodny jak tusek. 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Przemuś13 napisał(a):

Wcale nie tak daleko. 🤪

Uznanie przez tzw. dziennikarzy nie przekłada się na to co myślą polacy o nim. 

To była taka rozmowa dziennikarza jaka powinna być z każdym politykiem

A czym się polacy kierują jak nie emocjami 

• Confused 1
Opublikowano
10 minut temu, racyl napisał(a):

Do tuska bardzo mu daleko .

Bardzo dobrze wypadł i cieszy się uznaniem nawet dziennikarzy z czerskiej Agory S.A

obejrzyj sobie

Naprawde przesadzasz ostatnio… Przecież Student był doradcą Tuska, to dokładnie taki sam lewak… Ale jak już w pisie, to „dobry lewak”🤦‍♂️

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Przemuś13 napisał(a):

Weź się nie kompromituj człowieku. 

Moravetzki tak samo wiarygodny jak tusek. 

To jest po prostu dobry zarządca 

• Haha 3
Opublikowano
Teraz, Rowan napisał(a):

Naprawde przesadzasz ostatnio… Przecież Student był doradcą Tuska, to dokładnie taki sam lewak… Ale jak już w pisie, to „dobry lewak”🤦‍♂️

Co z tego jak tusk nie chciał się od niego uczyć .

Morawiecki ma wartości polskie a tusk europejskie (niemieckie).

Różnice zawsze będzie widać 

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...jak można jeszcze o tym człowieku dobrze mówić?

...niepojęte...

Macierewicz najlepiej...😆

Dużo pytasz, podśmichujki sobie robisz, powiedz może sam kogo widziałbyś jako premiera, może i my się pośmiejemy trochę.   :P 

Opublikowano
4 minuty temu, Rowan napisał(a):

Racyl to rozumie bo co wybory też zmienia poglądy 

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał(a):

To czemu się wstydzisz swojej cywilizacji murowanej??

Nie wstydze sie, jakbyś był na tyle rozgarniety, to byś sobie w moim profilu sprawdził, ale widać IQ Ci na tyle nie pozwala…

Z resztą co to ma do rzeczy w jakiej miejscowości mieszkam, bo naprawde nie rozumiem Cie…

8 minut temu, jacus napisał(a):

Ta politechnika to dawna zawodówka?? Czy ohp??

Naprawde mi przykro, że tylko na zawodówke lub ohp wystarczyły Twoje możliwości, na szczęście większość ludzi ma troszke szersze horyzonty i mają większe zdolności. Kończą szkoły, uczelnie wyższe, jeżdżą do innych krajów i poznają ludzi, nie muszą podnosić swojej samooceny ubliżaniem innym, aby się poczuć lepiej 😉

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Po co mam brać ?? Nic się nie zmieni. Morawetzky nadal będzie złodziejem i oszustem ...

Morawiecki przynajmniej umiał liczyć i tak nie zadłużał polski jak tusk z domańskim 

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

A chyba masz rację.

Nie skończy sie PO bo ci wyborcy jego, psl, sld czy innego lewactwa niczym się od siebie nie różnią 

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Weź racuch przestań się ośmieszać xD

Codziennie robisz z siebie pośmiewisko albo nie rozumiesz wartości liczb za pis i obecnie 

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Codziennie robisz z siebie pośmiewisko albo nie rozumiesz wartości liczb za pis i obecnie 

To ty robisz z siebie pośmiewisko broniąc tej PiSowskiej bandy złodziei i idiotów wspinających tyłek Trumpowi do ruchania ...

Opublikowano
28 minut temu, racyl napisał(a):

M.Morawiecki 

Morawiecki nie ma ,, tego czegoś '' tym swoim spokojem przypomina mi Pawlaka , czy ktos taki może poprowadzic partie do wygranej ? Według mnie nie . Tam potrzeba goscia typu Nawrockiego , z charakterem ,za kim pójdzie mode pokolenie 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Morawiecki nie ma ,, tego czegoś '' tym swoim spokojem przypomina mi Pawlaka , czy ktos taki może poprowadzic partie do wygranej ? Według mnie nie . Tam potrzeba goscia typu Nawrockiego , z charakterem ,za kim pójdzie mode pokolenie 

To prawda Nawrocki jest młodszy i ma więcej energii natomiast morawiecki ma wiedzę i doświadczenie sprawdzone przez 6 lat z całkiem dobrym rezultatem .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

A komu lepiej? Trampowi czy germańskiej unii?

Nikomu ?? Dlaczego dawać się ruchać ?? 

Nie być taką amerykańska dziwką jak Racuch. Co to uważa że lepiej kupować sprzęt od Trumpa niż produkować własny ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

Tak w Polsce najlepiej się taki sprawdza 

FB_IMG_1769938397820.jpg

• Haha 2