Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co propagujesz lewactwo?

11 godzin temu, racyl napisał(a):

Co tak odwróciłeś się od konfederacji ? Znalazłeś małżonka nr 2 czy nr 1 ? 😂

Zanim rozpoczniesz bolesne sam9doskonalenie by cokolwiek rozumieć,  to musisz jeszcze przejść traumatyczny proces deidiocenia. 

Godzinę temu, konteno napisał(a):

@Ulman 624119397_2742126942791104_5201814172407

Ale ze co?🤔

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał(a):

Po co propagujesz lewactwo?

Zanim rozpoczniesz bolesne sam9doskonalenie by cokolwiek rozumieć,  to musisz jeszcze przejść traumatyczny proces deidiocenia. 

Nie próbuję na siłę zrozumieć kretynów którzy nie umieją odpowiedzieć na proste pytanie 

Opublikowano

no i kanał zero nie wystartuje od jutra ale jest coraz bardziej potrzebny taki twór , chyba lewactwu udało się zablokowac spotkanie z Bąkiewiczem w szczecinie a teraz chca zablokować kongres Brauna w Łochowie . prawie po sąsiedzku 

Opublikowano
20 minut temu, racyl napisał(a):

😄Ciebie kretynie chcę zrozumieć 

Najpierw musisz zacząć od samego siebie. spróbować odnaleźć logikę w twoim marnym jestectwie i zbudować samoświadomość 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Tusk zadłuża Polskę !

Ulmanek co z tobą , dlaczego nie drzesz mordy ? 🤣

Poprzednicy zadłużali ,obecni zadłużają i następcy też będą zadłużać. 

Czego nie rozumiesz?

• Like 2
Opublikowano

Normalni ludzie Tomaszek rozumieją że jak ktoś broni zadłużania polski przez 8 lat to powinien dalej drzeć ryja przy większym załużaniu

1 minutę temu, Przemuś13 napisał(a):

Czego nie rozumiesz?

Chłopczyku popracuj na liczbach 

Opublikowano
1 minutę temu, Przemuś13 napisał(a):

Czego nie rozumiesz?

Zrozum wrescie że ludzie tylko widzą to co chcą widzieć.

Przede wszystkim tylko widzą nowe inwestycje a z czego idą pieniądze to już nie widzą. 

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Normalni ludzie Tomaszek rozumieją że jak ktoś broni zadłużania polski przez 8 lat to powinien dalej drzeć ryja

Czyli Danka Koreanka i PiS nie bronili Polski, bo przez lata 2015-2023 siedzieli cichuteńko ...

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Czyli Danka Koreanka i PiS nie bronili Polski, bo przez lata 2015-2023 siedzieli cichuteńko ...

Jak taki masz malutki rozumek i nie umiesz zrozumieć wartości tego zadłużania za pis i teraz za tuska to sobie możesz bajki opowiadać o dance

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, racyl napisał(a):

Tusk zadłuża Polskę !

Ulmanek co z tobą , dlaczego nie drzesz mordy ? 🤣

Nie napinaj się tak bo ci zwieracze puszczą. To są tacy sami lewicowcy jak PIS. Jakby ktoś zlikwidował socjalną patologię żeby się nie zadłużać to poprzesz?

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Ulman napisał(a):

Nie napinaj się tak bo ci zwieracze puszczą. To są tacy sami lewicowcy jak PIS. Jakby ktoś zlikwidował socjalną patologię żeby się nie zadłużać to poprzesz?

Te środowiska które teraz rządzą darli mordy o zadłużaniu przy niższym długu a teraz siedzą cicho przy dużo większym .

pewnie, że tak

Opublikowano
33 minuty temu, Ulman napisał(a):

Najpierw musisz zacząć od samego siebie. spróbować odnaleźć logikę w twoim marnym jestectwie i zbudować samoświadomość 

teraz ładnie przeproś @Roman176, za to, że wyzywałeś go od debila i błagaj o wybaczenie 🤣

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Konfederacja jak najbardziej 

Ale jak? Z twoimi pogladami? 

3 minuty temu, nie napisał(a):

teraz ładnie przeproś @Roman176, za to, że wyzywałeś go od debila i błagaj o wybaczenie 🤣

A widzisz, całe życie człowiek się uczy. Dzięki!  Mimo wszystko Roman ma poctawy by czuć się niezagrożonym numerem jeden. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

no i kanał zero nie wystartuje od jutra ale jest coraz bardziej potrzebny taki twór , chyba lewactwu udało się zablokowac spotkanie z Bąkiewiczem w szczecinie a teraz chca zablokować kongres Brauna w Łochowie . prawie po sąsiedzku 

jak; nie wystartuje?

ja tam tego za często nie oglądam a ściślej to sporadycznie ale czy łapy polskiego lewactwa takie długie że aż do... gdzie to tam siedziba gugla? no ale gdzieś w USA a tam teraz Trump pilnuje i za bardzo nie było by łatwo tak z Polski blokować jakieś kanały na jankeskich portalach a zwłaszcza przez jakieś lokalne lewactwa

no co? nie chce mi się necie szukać to pytam na bezczelnego tutaj 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
8 minut temu, dysydent napisał(a):

jak; nie wystartuje?

ja tam tego za często nie oglądam a ściślej to sporadycznie ale czy łapy polskiego lewactwa takie długie że aż do... gdzie to tam siedziba gugla? no ale gdzieś w USA a tam teraz Trump pilnuje i za bardzo nie było by łatwo tak z Polski blokować jakieś kanały na jankeskich portalach a zwłaszcza przez jakieś lokalne lewactwa

no co? nie chce mi się necie szukać to pytam na bezczelnego tutaj 

A co było przyczyną zaniku sygnału TVP w czasie ciamajdanu ? Coś czuję że mogli w tym paluchy maczać Amerykanie bo to firma z USA była odpowiedzialna za sygnał TVP w tamtym okresie i chyba PIS nie wyciągnął wnioski i dalej ta sama firma odowiada Emitel