Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Poszukaj w swojej rodzinie, na pewno znajdziesz jakiego na volksliście, czerwony Czarzasty liże d*pę niemcowi a następnie włazi że końce obcasów wystają to ci nie przeszkadza.

A czyja platformy? podobnie jak dworzec Zachodni w Warszawie. W dwa lata Tusek wybudował dworzec🤣🤣

W swojej nie musze nikt ss mana by po wojnie nei podejmował i paczek nie brał. Moi mieli takie z nimi przeżycia, że albo jak by przyjechał na miejscu ukatrupili albo na MO zadenuncjowali. Z pełnym opisem tego co im robił. 

Ja nawet nie musiał bym się chwalić odwiedzinami zaproszeniami i paczkami. Bo raz powodu by nie było a dwa taki głupi jak ten gamoń nie jestem. Nie miał wpływu na to co rodzinka robiła i jak za te paczki się sprzedawała ale przynajmniej powinien mieć mózg by się tym nie chwalić. Bo to po prostu wstyd. 

Pisu platformy tak to już jest jedni otwierają inwestycje zaczęte przez drugich. Tak było jak pis przejmował po po tak jest jak po przejmuje po pisie. Co do promu to nie oszukujmy się do 2023 roku ta inwestycja była zardzewiałym kawałkiem blachy który ni jak nawet nie nadawał się do zamontowania w promie. Pis nic z tym nie robił. 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

A czyja platformy? podobnie jak dworzec Zachodni w Warszawie. W dwa lata Tusek wybudował dworzec🤣🤣

szkoda zachodu na niego ........... zobacz jakie są jego źródła wiedzy nic nie normalnego  ...  

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Przeczytaj i zrozum...🤭

co ? narracja anty Polak anty katolik polska to nienormalność ... ? 

dzisiejsze newsy 

Polska to nie kraj, to stan umysłu – Komu śmierć, a komu wolność

Moonshield · 18 grudnia 2025 20:02 

59 846   

429    294  
A dzisiaj:
  • Jak się klnie po katolicku
  • Jak tam Danusia „twoje” śniadanko? Smakowało?
  • Mamy sMaka w domu
  • Toaleta ma charakter jedynie poglądowy
  • Przedam Węgiel Zeszły Roczny
  • Komu śmierć, a komu wolność
  • Weź mnie i gładź
  • Anty 60, a jednak się spruła...

ciekawe co ty zrozumiałeś ? też jesteś taki anty Polak ?  

Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Co do promu to nie oszukujmy się do 2023 roku ta inwestycja była zardzewiałym kawałkiem blachy który ni jak nawet nie nadawał się do zamontowania w promie. Pis nic z tym nie robił. 

nie wiem czy była by możliwość techniczna tak szybkiego zbudowania promu a raczej nie więc to inwestycja PIS , na plus żę to jednak polska stocznia zbudowała bo jak mnie pamięć nie myli jednostki do PŻM  były w azji produkowane 

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

nie wiem czy była by możliwość techniczna tak szybkiego zbudowania promu

Jak som piniondze, to sie i zbuduje. Ale jak piniendzy ni ma, to się bedzie budowało i budowało.

Opublikowano (edytowane)

o mam nowe , PIS  zbudował ten prom w polsce a - Polska Żegluga Morska ogłosiła podpisanie umowy z chińską stocznią Wuhu Weihai na budowę czterech masowców o nośności 45 tys. DWT z opcją na kolejne dwa. Jak podał armator, polskie stocznie nie były zainteresowane budową statków.              to zamówienie PO Z WRZESNIA 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał(a):

na plus żę to jednak polska stocznia zbudowała

A pływał będzie pod banderą cypryjską, taką ,,potęgą" morską jest Polska pod rządami nieudaczników Tuska.😆

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, witejus napisał(a):

A pływał będzie pod banderą cypryjską, taką ,,potęgą" morską jest Polska pod rządami nieudaczników Tuska.😆

a Tusk coś zrobił dla polski wyszło mu coś ? 

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

wyszło mu coś ? 

Włosy z głowy.

1 minutę temu, mirro napisał(a):

Wykopał PiS i ich pomagierów.

Pomogło coś w temacie?

Z deszczu pod rynnę.

Opublikowano
8 minut temu, mirro napisał(a):

i co dalej ? bo na razie jest tak 

Tego dnia wstałem o 21, bo poprzednia nocke spedzilem z ojcem w kopalni - wlasnej kopalni. Odkad nauczylem sie sam wysrac, moj tata postanowil zaczac spelniac swoje marzenie zycia. Chcial dokopac sie piekla. Skonczylem tylko 3 klasy podstawowki, bo nie bylo czasu na glupoty. Musielismy kopac, a konkretna jazda zaczela sie gdy tatek wzial kredyt na koparke. Gdy juz bylismy na glebokosci 5km, w ziemi otworzyl nie z d*py ni z pizdy tunel. Tata usmiechnal sie dziwinie i poswiecil latarka w ciemnosc. Po chwili z tunelu wyszla postac. Miala ogon i rogi na czole. Cala czerwona jak burak. To byl szatan, sam we wlasnej osobie. Trzymal w reku trojzab a ch*ja oplatal wokol uda. Popatrzyl na nas i rzekł: - Idzcie stad k**wa. Wrocilismy winda na powierzchnie, zasypalismy dziure i za sprzedana koparke otworzylismy wlasny warzywniak.

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał(a):

Trzymal w reku trojzab

Yyyyyy Roman, ja żeście kopali dziurę w ziemi, to jakim ciulem żeście Neptuna spotkali? Przekopaliście się na wylot w jaki ocean?Czy do Gdańska do fontanny?

• Like 1
Opublikowano
25 minut temu, jarecki napisał(a):

nie wiem czy była by możliwość techniczna tak szybkiego zbudowania promu a raczej nie więc to inwestycja PIS , na plus żę to jednak polska stocznia zbudowała bo jak mnie pamięć nie myli jednostki do PŻM  były w azji produkowane 

Zabawna wypowiedz stawiasz tezę ale zaznaczasz że nie wiesz.

18 minut temu, witejus napisał(a):

Potrzebne zmiany legislacyjne od 2027 będzie pod Polską  

8 minut temu, jarecki napisał(a):

nawet tych miliardów z KPO nie widać co mu UE odblokowala 

w terenie widać prace ale to jeszcze z PIS-owskiej zapomogi 

Jak nie chcesz to nigdy ich nie zobaczysz a są na każdym kroku dwa miesiące temu np na onkologię w B stoku kupili kolejnego robota da vinci z osprzętem na 400 zabiegów.

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, mirro napisał(a):

Wszystko o tak zostało po staremu.

To tak jak by zamienił stryjek siekierę na kijek. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
8 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jak nie chcesz to nigdy ich nie zobaczysz a są na każdym kroku dwa miesiące temu np na onkologię w B stoku kupili kolejnego robota da vinci z osprzętem na 400 zabiegów.

do tej pory fundusze szły zazwyczaj na infrastrukturę którą było widać wszędzie te tabliczki , pisowskie fundusze to też infrastruktura + zabytki , być możę zmieniły się preferencje aż sobie poczytam na co ida te rekordowe mld . z KPO 

Opublikowano

Ja ci podałem pierwszy z brzegu przykład z mojego województwa o którym gdzieś czytałem słyszałem ale to idzie na różne cel. W tym 1 % na te nieszczęsne HORECA które tak zaplanował pis a ci nie sprawdzili i nie poprawili.

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

być możę zmieniły się preferencje aż sobie poczytam na co ida te rekordowe mld . z KPO 

Spoko loko ruszyło a fundusze związane np z ludźmi kręcacych sie koło Prezydenta Dudy popłynęły już wcześniej. Jak dostanę coś to poinformuję. Bo pomimo rozbudowy znowu brakuje nam miejsca z mrozem.

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, jarecki napisał(a):

tylko żę za izraelem stoi USA , choć i sam Izrael jest dość mocny 

coraz więcej takich akcji którą opisał

Godzinę temu, Roman176 napisał(a):

Zawodnicy z Izraela zaatakowali polskiego zawodnika judo po czym ambasada tego kraju krzyczała o antysemityzmie. Co zrobiło nasze MSZ? Wydało oświadczenie, w którym napisali, że „nie ma zgody na antysemickie zachowania”. Naprawdę gardzę tym resortem i tym rządem.

Brak dostępnego opisu zdjęcia.

i szybko znajdą się mocniejsi.

skoro tak płaczą icki jaki to cały świat antysemicki to w końcu świat nie będzie miał wyjścia i w końcu odpowie - "mówisz; masz"

• Like 1