Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, witejus napisał(a):

To faktycznie ponad siły intelektualne tego matoła, rozumiem 3 strony, ale 3 tysiące, kto to widział. Kiedy by miał czas siedzieć w beczce?

Nie ma czasu - siedzi w beczce, jeździ kombajnem z dupowłazem Ojdaną, nagrywa rolki, tiktoki i inne gówna. Kto by tam   czytał jakieś umowy.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie ma czasu - siedzi w beczce,

Jak go zobaczyłem, zaraz przypomniał mi się grecki filozof Diogenes z Synopy, który zamieszkał w beczce, tylko Diogenes gardził bogactwem a ten wręcz przeciwnie.😂

• Haha 2
Opublikowano

a po co ma to czytać minister rolnictwa ? Od tego jest ministerstwo żęby przyczytało kilka osób i o kontrowersyjnych punktach poinformowała ,podejżęwam żę mają umowe z kancerlarnią prawną i niech czyta i opiniuje 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Hejtujesz Pana Huberta, którego na dodatek prześladowano? Oj Ty niedobry

Nie hejtuje. Przecież jeździł razem z nim, a później był na opłatku i  robił następną sesje w piaskownicy.

To jest wzór rolnika według ministra - układowy obszarnik co poprzejmował PGRy i gospodaruje na setkach hektarów. Dzięki ministrowi będzie gospodarzył na tysiącach hektarów.

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

Nasz najlepszy Premier Polski Tusk  czytał umowę i podpisał jest dobrem dla rozwoju gospodarki Polskiej .

Wyjdź z chałupy, pojeździj na sankach, przewietrz zatęchły umysł, może ci przejdzie.

• Haha 3
Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Dzięki ministrowi będzie gospodarzył na tysiącach hektarów.

Iiiiiiiii dzięki ministrowi być może splajtuje. Przyroda tak właśnie działa.

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

a po co ma to czytać minister rolnictwa ? Od tego jest ministerstwo żęby przyczytało kilka osób i o kontrowersyjnych punktach poinformowała ,podejżęwam żę mają umowe z kancerlarnią prawną i niech czyta i opiniuje 

W sumie masz racje - umowa opiewająca na miliardy jak nie biliony euro rocznie mająca olbrzymi wpływ na rolnictwo w Polsce na następne dziesięciolecia. Niech przeczyta jakis prawnik co w zyciu krowy nie widział i zaopiniuje. To brzmi logicznie.

• Haha 1
Opublikowano

Niech przeczyta jakis prawnik co w zyciu krowy nie widział i zaopiniuje. To brzmi logicznie.

Aaaa jak przeczyta ją gościu co ze nomenklaturą prawniczą nie miał styczności i siedział w beczce albo tańczył z Ojdana, to będzie sukces?

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

A po co nam minister rolnictwa? żeby tylko w beczce siedział?

jak jestes taki Kozak to ciekawe czy czytasz umowe na telefon jak przychodzi kurierem  ? 

• Thanks 1
Opublikowano

Iiiiiiiii dzięki ministrowi być może splajtuje. Przyroda tak właśnie działa.

Już on wie o co chodzi. Zobacz jak liże mu rowa. Może w okolicy są jeszcze jakieś hektary KOW-ru itp. Może żone i innej rodzinie stołki załatwi? A może sam chce Kołodziejczaka zastąpić? Tu nic się nie dzieje przypadkowo.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

czytasz umowe na telefon jak przychodzi kurierem  ?

Czytam, nie tylko na telefon, ale każdą.

Raz nie przeczytałem to musiałem się żenić😝

Edytowane przez witejus
  • Like 1
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

czy czytasz umowe na telefon jak przychodzi kurierem  ? 

Najczęściej powtarzane kłamstwo. "Zapoznałem się z warunkami umowy"

1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Może w okolicy są jeszcze jakieś hektary KOW-ru i

To nic mu nie da.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Aaaa jak przeczyta ją gościu co ze nomenklaturą prawniczą nie miał styczności i siedział w beczce albo tańczył z Ojdana, to będzie sukces?

To jest jego zasrany obowiązek za który bierze kase. Jak nie miał stycznosci, jak kupe lat na urzędach siedzi?

Po prostu to jest debil.

• Like 1
Opublikowano

Po prostu to jest debil.

To by w zasadzie kończyło dyskusję.

2 minuty temu, witejus napisał(a):

Raz nie przeczytałem to musiałem się żenić😝

Eeeee to Ty żeś chyba instrukcji na Durexie nie przeczytał a nie umowy.

• Haha 3
Opublikowano

Najczęściej powtarzane kłamstwo. "Zapoznałem się z warunkami umowy"

To nic mu nie da.

Weź się nie ośmieszaj. Porównujesz miedzynarodowe umowy handlowe z umową na zakup telefonu.

Opublikowano (edytowane)

Jak ktoś nie czyta ani jednego, ani drugiego , to czemu mam się ośmieszać? 

Bo porównujesz byka do indyka.

W sumie  na ministra się nadajesz. Masz takie same podejście.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Haha 1
Opublikowano

Co się stało nie ufacie Premierowi Tuskowi ?.

Tusk jest zbawieniem dla Polski i byle czego nie podpisuje zapamiętać .

Teraz PSL . Ma radę dla naiwnych co popierają .

Partia Brauna twierdzi, że płaca minimalna jest zbędna, a ludzie powinni „dogadywać się z pracodawcą”.

To tylko jeden z wielu ich niebezpiecznych postulatów gospodarczych, a jest ich więcej!

Nie dopuśćmy takich ludzi do władzy i decydowania o przyszłości Polski!

Może być zdjęciem przedstawiającym co najmniej jedna osoba i tekst „Braun zarabia 34 000 4000z zł miesięcznie... X X ...α Polacy mają przymieraćgłodem. przymierać głodem. PSL”