Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

i pozdrawiam cierpiacych pisowców 🤣

Jakich cierpiących. Do połowy przyszłego tygodnia jest zakaz znęcania się nad PiSowcami. Szczególnie przy paśniku.

• Haha 1
Opublikowano
33 minuty temu, racyl napisał(a):

Rząd nie chce anulować kar nałożonych przez sądy

Yyyyy no to do Prezydenta, nirch ułaskawi. A że robi zawsze inaczej niż rząd to szansa ogromna.

Opublikowano
4 godziny temu, mirro napisał(a):

Jakich cierpiących. Do połowy przyszłego tygodnia jest zakaz znęcania się nad PiSowcami. Szczególnie przy paśniku.

acha czyli jednak wywiad czy kontrwywiad to nie twoja brocha.  W innym przypadku byś już dawno zauważył, że przy paśniku obecnie są popaprańcy, a że niczym nie różnią się od pisowców to nie znaczy że można ich mylić, tych trzeba szukać jak grzebią w odpadach z pańskiego koryta, które nie ich chwilowo

Bo jak na tym etapie takie błędy, to żeby się nie okazało, że te nasze nowe haroszyje tanki obrócą się na zachodu bo się pomyli Putin z wybawcą....

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Takeda napisał(a):

acha czyli jednak wywiad czy kontrwywiad to nie twoja brocha.  W innym przypadku byś już dawno zauważył, że przy paśniku obecnie są popaprańcy, a że niczym nie różnią się od pisowców to nie znaczy że można ich mylić, tych trzeba szukać jak grzebią w odpadach z pańskiego koryta, które nie ich chwilowo

Bo jak na tym etapie takie błędy, to żeby się nie okazało, że te nasze nowe haroszyje tanki obrócą się na zachodu bo się pomyli Putin z wybawcą....

tu wykazałeś się kompletnym ignoranctwem w kwestii polityki

pamiętaj, że państwo nie ma ani wiecznych przyjaciół, ani wiecznych wrogów

Opublikowano (edytowane)
Podsumowanie roku 2025 w resorcie rolnictwa
To był rok intensywnych działań, trudnych rozmów i konkretnych decyzji. Skupieni na bezpieczeństwie żywnościowym, stabilności gospodarstw i przyszłości polskiej wsi – działaliśmy w kraju i na arenie międzynarodowej.
🇵🇱 Silna pozycja Polski w Europie
• przewodniczenie polskiej prezydencji
• aktywny udział w posiedzeniach Rady UE AGRIFISH
• obrona interesów polskich rolników w negocjacjach europejskich
🌱 Przyszłość wsi
• organizacja Europejskiego Kongresu Odnowy i Rozwoju Wsi
• promocja rozwoju obszarów wiejskich, bezpieczeństwa żywności i konkurencyjności rolnictwa
👥 Dialog z rolnikami
• spotkania z protestującymi rolnikami
• rozmowy w terenie i reagowanie na postulaty środowiska
• pomoc dla gospodarstw dotkniętych klęskami żywiołowymi
🔄 Zmiana szefa
• zmiana na stanowisku Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi
• przekazanie obowiązków: Czesław Siekierski → Stefan Krajewski
🌍 Rozwój i promocja
• misje gospodarcze i rozszerzanie rynków handlowych
• promocja polskiej żywności na rynkach krajowych i zagranicznych
• Dożynki Prezydenckie w Spale – promocja polskiej wsi, tradycji i kultury
📜 Konkrety legislacyjne – fakty i liczby
✔️ 13 projektów ustaw przyjętych przez Radę Ministrów
✔️ 12 ustaw uchwalonych przez Sejm – m.in. WPR 2023–2027, zdrowie zwierząt, bezpieczeństwo żywności, akcyza na paliwo rolnicze
✔️ 11 projektów ustaw w realizacji, w tym tak zwana ustawy o aktywnym rolniku oraz dzierżawie rolniczej (konsultacje publiczne)
✔️ 129 rozporządzeń MRiRW
Umowa z krajami Mercosur w obecnej wersji jest bezpieczna dla polskich rolników i polskich konsumentów - ocenił premier Donald Tusk. „Nie jest idealnie, ale nie jest źle” - stwierdził. Dodał, że trudno będzie zablokować umowę, ponieważ nie ma do tego większości.
Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „STOP top agrar.pl Krajewski o Mercosur: nie mamy wpływu na pewne decyzje, każdy liczy swoje Link w treści posta”
Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał(a):

tu wykazałeś się kompletnym ignoranctwem w kwestii polityki

pamiętaj, że państwo nie ma ani wiecznych przyjaciół, ani wiecznych wrogów

podobno 31 grudnia każdego roku jest reset, ale widzę u ciebie ciężko, nie ogarniasz jak młodziaki  bez tony emotek podkreślających charakter wypowiedzi, że to nie na poważnie. No  nie wyłapujesz i tyle. Swoją drogą moja wina, że nie tłumaczę łopatą, ale jakoś emotki nie wchodziły, a mi też nie chciało się robić aktualizacji przeglądarki, bo co ma działać to działa, a na resztę wy.....

Opublikowano

nie widzę w tej wypowiedzi żadnego sarkazmu, nie wiem, o jaki reset ci chodzi - od ponad 30 lat nie spożywam alkoholu, wieczór 31 grudnia spędziłem na formatowaniu swojej nowej książki

Opublikowano
13 godzin temu, Takeda napisał(a):

W innym przypadku byś już dawno zauważył, że przy paśniku obecnie są popaprańcy,

W niektórych rejonach partyzantka do dzisiaj wysadza pociągi a ja dalej ścigam PiSowców. 🤣 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Ulman napisał(a):

USA to też nikczemny agresor jak Rosja czy POPISowców obowiązuje inna narracja?

Dla mnie działanie USA w Wenezueli niczym nie różni się od interwencji na Węgrzech czy w Czechosłowacji