Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znalazłem tylko jeden podobny temat więc zakładam nowy,poszukuję sprawdzonych modeli świateł roboczych led. Do ciągnika typu c330 czy też do sprzętu powyżej 180km. Sprzęty pracują bardzo dużo w nocy więc dobre oświetlenie mile widziane. Może ma ktoś jakieś sprawdzone rozwiązania? Coś z górnej półki czy tanie chińczyki? mile widziane zdjęcia. pozdrawiam :D

Opublikowano

Górna pólka polecam Wesem CRV, cała seria. Używam rozproszonych 4000lm, jak i 5500lm, moc światła naprawde robi wrsżenie. Z budżetówek TT Technology na diodach Osram świecą całkiem fajnie jak na 1/3 ceny Wesema.

Opublikowano

TT Technology to nic innego jak cała reszta budżetówek na naszym rynku, jedna będzie i będzie a druga padnie po kilku godzinach. 

Kramp, Sparex, Granit i inne sieciówki, jest trochę tego, w zależności od modelu można dobrać fajny zestaw. 

Wszystko zależy od ustalenia co dla kogo znaczy "Sprzęty pracują bardzo dużo w nocy", wtedy można ustalać budżet i wybierać zestaw.

Opublikowano

Polecam polską firmę fristom. Adekwatna cena do jakości. Mam w dwóch ciągnikach. W kolejnych też pozmieniam tylko na nie. I co najważniejsze nie zakłócają radia.

Opublikowano
Rowan napisał:

Górna pólka polecam Wesem CRV, cała seria. Używam rozproszonych 4000lm, jak i 5500lm, moc światła naprawde robi wrsżenie. Z budżetówek TT Technology na diodach Osram świecą całkiem fajnie jak na 1/3 ceny Wesema.

Wesemm to górna półka, ale raczej cenowa. Z ich jakością można dyskutować.

• Like 1
Opublikowano

Dlaczego tak uważasz? Masz jakieś swoje złe doświadczenia? Ja na jakieś 30-40 lamp Wesema, które zamontowałem u klientów i kilka, które używam u siebie, w sezonie prac dosyć intensywnie, bo dużo pracuje w polu nocą, nie miałem zastrzeżeń do ani jednej sztuki.

Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, ŻakowskiSławomir napisał(a):

masz jakąś fotkę, albo chociaż model lampy?

ew. chociaż ile W.

nie pamiętam modelu ale na pewno to były okragłe 9 led 27W , znajomy ma identyczne w sieczkarni do trawy to kawał grubego radiatora , żeberka ponad 4cm wysokości mają , chyba to ich najbardziej zbliżony jakościowo dzisiejszy odpowiednik

https://allegro.pl/oferta/lampa-robocza-led-27w-okragla-60st-3645lm-6000k-12484077404?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_mtrzcj_vehicle-parts_moto-acc_pla_pmax&ev_campaign_id=20976694995&utm_keyword=&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwkN--BhDkARIsAD_mnIqm0cKzQr4meONzbnQGilIhXWJRCj-XNokrezfgutFhCYrRsjy5jhQaAsG2EALw_wcB

Edytowane przez konteno
  • Like 1
Opublikowano
12 godzin temu, pablo-17 napisał(a):

Polecam polską firmę fristom. Adekwatna cena do jakości. Mam w dwóch ciągnikach. W kolejnych też pozmieniam tylko na nie. I co najważniejsze nie zakłócają radia.

tam to można sie nadziać , słabsze robocze mają plastikowe klosze z tyłu te czarne 

12 godzin temu, akmaly napisał(a):

TT Technology to nic innego jak cała reszta budżetówek na naszym rynku, jedna będzie i będzie a druga padnie po kilku godzinach. 

https://m-tech.pl/produkty/lampy-robocze/ ci tak samo , sporo ledów tej firmy na złomie sie znalazło