Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, A napisał(a):

Widzę temat ,,ceny nawozów" wchodzę i widzę że pajace tylko o hektarach, o polityce, o maszynach, który to ma gorzej lub lepiej w życiu, którego to żona zdradza lub nie zdradza i inne dyrdymały, ,weźcie jebnijcie się w te puste łby!!! Niech ktoś ogarnie ten pierdolnik 

A ty czym się wykazałeś w temacie ? bo pozatym że wylałeś własne żale to również nie napisałeś słowa w temacie , Masz coś ciekawego do powiedzenia o nawozach to napisz jakie masz te ceny u siebie i ktoś się do tego odniesie , a nie wchodzisz na forum jako nowicjusz z paroma postami  i się rozpychasz , troche kultury 

• Like 1
  • Thanks 3
Opublikowano
8 minut temu, STIG13 napisał(a):

Gdyby nie takie rozmowy to by to forum zamarło. A nawozy i tak każdy szanujący się rolnik już ma

Ty jakiś nie pełno inteligentny, czy robiony na pół wytryskiem? Ktoś chyba w końcu wymyśla i nadaje te tematy żeby porządek jakiś był a nie burdel

• Haha 3
Opublikowano
6 minut temu, A napisał(a):

Ty jakiś nie pełno inteligentny, czy robiony na pół wytryskiem? Ktoś chyba w końcu wymyśla i nadaje te tematy żeby porządek jakiś był a nie burdel

Niepełno piszemy razem

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano
7 minut temu, A napisał(a):

Jak będę miał fantazje to będę tu pisał a ty pajacu i tak nic z tym nie zrobisz

Opublikowano
42 minuty temu, A napisał(a):

Widzę temat ,,ceny nawozów" wchodzę i widzę że pajace tylko o hektarach, o polityce, o maszynach, który to ma gorzej lub lepiej w życiu, którego to żona zdradza lub nie zdradza i inne dyrdymały, ,weźcie jebnijcie się w te puste łby!!! Niech ktoś ogarnie ten pierdolnik 

a wy od kogo są? nie kojarzę żebyś aktywnie pisał ceny 

Opublikowano

I weź tu napisz coś sensownego jak jednym postem można wywołać taką gównoburze, sapiecie się że zwróciłem wam  uwagę i zarzucacie mi że nic nie piszę na temat tych cen, właśnie po to wszedłem na forum żeby się dowiedzieć tych cen a nie czytać czyjeś lamenty i żale

Opublikowano
10 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tanio kupują, drogo sprzedają, po 10t koszą a na nawozy nie mają xD Całe AF ...

A co ma plon do tego? 

33 minuty temu, A napisał(a):

A wie co to wytrysk i jaka zasada działania? 

Opublikowano (edytowane)

Dla spragnionych wrażeń proponuję zwalić konia na widok saletry i polifoski, lub wylizać rodzyny dla swojego ks proboszcza z połykiem wtedy zobaczysz co to ten wytrysk

38 minut temu, krilan06 napisał(a):

Niepełno piszemy razem

Cieszy mnie to że wy gdzieś tam sobie piszecie i zarazem co mnie to obchodzi? Polonisto, inteligencie chciałeś zabłysnąć i to ci nawet nie wyszło bo nie potrafisz skleić poprawnie zdania i prawidłowo zwrócić uwagę, ja jestem tylko rolnikiem więc błędy ortograficzne się zdarzają 

Edytowane przez A
  • Haha 5
  • Confused 1
Opublikowano
10 godzin temu, v11 napisał(a):

Udokumentowanie dochodu -skarbówka ma algorytmy wychwytujące podatników wydających więcej niż zarabiają a sprawdzanie zaczyna się przy odzyskiwaniu vat - zostałem wezwany do skarbowego dlaczego nie wnoszę przez 1,5 roku  o zwrot vatu grubo  ponad 100 tyś - moja odpowiedz (nie chcę mieć kontroli ) konsternacja wśród pań w biurze i prośba o wystąpienie o zwrot bo kontrola już się i tak skończyła i jest ok -ciekawe prawda

Co tu jest ciekawego ? po to się idzie na wat żeby mieć zwroty bo bez zwrotów na ryczałcie bardziej opłacalne  . Kontrole to miały sens pół wieku temu , teraz wszystkiego  można się dowiedzieć bez kontroli w terenie   , sam bym się   zdziwił jak by przyszedł rolnik i farmazony opowiadał  o kontrolach przy zwrotach . 100 000 zwrotu watu  za 1,5 roku  budzi  podejrzenie jak się prowadzi  przyzagrodową hodowle przepiórek , a nie towarowe gospodarstwo 

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, STIG13 napisał(a):

Dzieciak ma 17 postów i myśli że będzie nas ustawiał 😂

nie chodzi o ilość postów, myślę że każda normalna osoba też zwróci uwagę że temat nawozów tyczy się nawozów.

jest temat o vacie, jest temat o polityce, jest temat o luźnych rozmowach i jest skrzynka odbiorcza żeby pisać priv, więc w kwestii zaśmiecania tematu to akurat racja 😉

• Like 1
Opublikowano

Ceny nawozów każdy ma u swoich  zaprzyjażnionych sprzedawców 

Na obecną chwile zdecydowana większość domaga się podawania cen , bo chce potwierdzić zasadność swoich decyzji  bo kupili po 1500 a są droższe o 200 zł/ tonie 

Łykneliście cła na rosyjskie nawozy i żółte mapki  sprawiły  większe  zainteresowanie  nawozem   i to skrzętnie wykorzystali sprzedawcy , mają być mrozy , cła nie wiadomo  od kiedy   i te 1500 może się okazać przepłacone 

Opublikowano
23 minuty temu, Stach123 napisał(a):

Ceny nawozów każdy ma u swoich  zaprzyjażnionych sprzedawców 

Na obecną chwile zdecydowana większość domaga się podawania cen , bo chce potwierdzić zasadność swoich decyzji  bo kupili po 1500 a są droższe o 200 zł/ tonie 

Łykneliście cła na rosyjskie nawozy i żółte mapki  sprawiły  większe  zainteresowanie  nawozem   i to skrzętnie wykorzystali sprzedawcy , mają być mrozy , cła nie wiadomo  od kiedy   i te 1500 może się okazać przepłacone 

Teraz tak szybko nie stanieje chyba że w maju na Kłos 😁