Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, tazos napisał(a):

P2 razy w miesiącu, tłuszcz, białko, antybiotyk co odbiór. 1% na udział i na badania laboratoryjne podnieśli teraz z 20zl na 40zl za miesiąc 

Czyli na czysto 2.23 zł brutto zostaje bo od 12tys l miesięcznie 1 % na udział czyli 12gr

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, kamilrolnik18 napisał(a):

Czyli na czysto 2.23 zł brutto zostaje bo od 12tys l miesięcznie 1 % na udział czyli 12gr

2,35zlx1%=0,0235zl czyli 2,35gr

będąc już tak bardzo dokładnym 😄

Edytowane przez tazos
  • Like 1
Opublikowano
W dniu 5.05.2025 o 08:56, robert1226 napisał(a):

Tak jak się tego spodziewałem że sierpc za kwiecień da obniżki bo mazur odchodzi na emeryturę i odprawę mu trzeba dać i stało się- 12 gr /l skądś na to odprawę trzeba był wziąć. 

A ciekawe ile mln dostał.?

Całe życie tylko kogoś trzeba dorabiać 

Opublikowano
W dniu 5.05.2025 o 16:52, leszek1000 napisał(a):

Można prosić cennik Łowicza. Chyba że ktoś obliczy Tłuszcz 4%, białko 3,5% ilość na miesiąc  35-40 tys. l. 

Zadzwoń do skupu mleka łowicza i tam Ci dokładnie powiedzą 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, grzesiu napisał(a):

Czyli w górę czy w dół bo z Twojej informacji wynika +55gr za kwiecień co jak wiemy jest nierealne.  

Taka sama jak miesiąc temu. Realnie to cena podstawowa jest niska tylko duże dodatki.  Przy dobrych parametrach i 17tys l to 2.61 brutto rr

Edytowane przez kamilrolnik18
Opublikowano
Godzinę temu, grzesiu napisał(a):

Wspomnij o premii lojalnościowej dla nie wszystkich dostawców.  

Znajomy z rodziny odstawia tam i taką raczej ma cenę. Ja gdzie indziej odstawiam. Ta premia lojalnościowa jak się nie mylę 5gr, a czemu nie wszyscy dostają?

Opublikowano

Sorry że tu ale może ktoś najszybciej pomoże. Zaczepiłem gruszkę przy owijarce maja i lekko olej się pojawił. Zakręciłem ale nie domyka mi siłownik od łapacza foli. Tam jest gaz czy olej? Można to naprawić czy raczej nowe