Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, dsbh napisał(a):

Za takie coś dożywocie. I nieważne czy Polak, Hiszpan czy ktoś inny. Niestety na nasz koszt.

za takie coś jest tylko jedna kara i to wykonana publicznie żeby wszyscy zobaczyli i się zastanowili zanim będą chcieli  zrobić to samo

Opublikowano
13 minut temu, hubertuss napisał(a):

Skoro był Balbiną to komuna miała go gdzieś jeśli chodzi o aresztowanie i internowanie. Nie zaczepiali b był ich ty nie musisz głupa walić ty jesteś jak zwykle. 

Co do gwałtu to ty jakiś bełkot znowu uskuteczniasz. Czy ja ich chwalę co ty mi tu z rodziną wyjeżdżasz? Sprawca powinien ponieść karę i pewnie poniesie. Pytanie jest kto wpuścił jego matkę do Polski do której przyjechał i która pracowała w Toruniu?

Jak mają wizy to są legalni. A za legalne wizy o których wydawaniu decyduje dany rząd nikt nikogo nie karze. A ilu ich pis wpuścił to sa dane ale to trzeba być nie oczadzonym jak ty.

Podaj te dane oczytany trolu na tuskowej smyczy ? Chętnie wielu z nas je zobaczy...a jak podałeś że są zarejestrowani to w czym masz problem jak orzyjechali do pracy? Może truskawki rwą jeszcze u Tomka, a Ty pier**lisz jak naćpany od kilku lat to samo.  Zmień  płytę bo nudny się robisz...

Opublikowano
20 minut temu, dsbh napisał(a):

Należało by zapytać premiera dlaczego tylko ta granica

to było tak

2015 

🇩🇪  migrants welcome!
🇵🇱  you're crazy.
🇩🇪 u should welcome them too!
🇵🇱  no.
🇩🇪 racist! fascist!

2025

🇩🇪  migrants GTFO!
🇵🇱  LOL, even LMAO
🇩🇪  I'm going to send them to you!
🇵🇱  no. 
🇩🇪  racist! fascist!

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Przecież te dane wałkują w mediach od roku. 

6 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Podaj te dane oczytany trolu na tuskowej smyczy ? Chętnie wielu z nas je zobaczy...a jak podałeś że są zarejestrowani to w czym masz problem jak orzyjechali do pracy? Może truskawki rwą jeszcze u Tomka, a Ty pier**lisz jak naćpany od kilku lat to samo.  Zmień  płytę bo nudny się robisz...

Wizy dał im pis dane wałkują w medinach od roku. Wśród tych co dostali wizy są różni ci co grzecznie pracują i ci co mówiąc delikatnie rozrabiają A wy jesteście bezradni bo pis ich wpuszczał i tylko wyzwiska wam zostały.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

za takie coś jest tylko jedna kara i to wykonana publicznie żeby wszyscy zobaczyli i się zastanowili zanim będą chcieli  zrobić to samo

Kary śmierci u nas nie ma bo to nie humanitarne ale po roku więzienia taki sprawca sam by o nią błagał. Chyba żeby mu całkiem odbiło.

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, dsbh napisał(a):

P

Powiedz mi @hubertuss z czego rżysz ?

Z ciebie jak ten twój bełkot czytam. jak by matka w Toruniu nie pracowała to by nie przyjechał. 😄 NO ale dostała wizę od rządu pis.

main_05kolejny_problem_z_imigrantami.jpg

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

W samorządach jest patologia i tam kradnie każdy kto ma dostęp. U nas jak starosta pisior stracił pracę/starostwo to go zatrudnili w gminie 100 km dalej. Myślisz, ze w miastach nawet tych mniejszych gdzie pis rządzi a fakt są to nie liczne miasta pisowcy nie doją. Ostatnio była afera chyba w Radomiu czy gdzieś tam

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Z ciebie jak ten twój bełkot czytam. jak by matka w Toruniu nie pracowała to by nie przyjechał. 😄

Powtórzę bo nie zrozumiałeś.

Skoro był tu nielegalnie to kto go tu wpuścił ? Nie po co do kogo ?

Podkreślić, pogrubić, napisać kilka razy abyś zrozumiał pytanie ?

Drugie pytanie. 

Czemu te służby nie reagują, skoro wiedzą ile osób nielegalnie przekroczyło naszą granicę ?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Bełkotu nie da się zrozumieć. Nielegalni przeszli przez płot czy inną granicę a legalni dostali wizy od rządu pisu. Zrozum w końcu bełkoczący człowieku są dwa rodzaje. Jedni są legalnie bo dostali wizy i pozwolenia na pracę. Inni sa nie legalnie bo przeszli przez zieloną granice lub wizy im się pokończyły.

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

W samorządach jest patologia i tam kradnie każdy kto ma dostęp. U nas jak starosta pisior stracił pracę/starostwo to go zatrudnili w gminie 100 km dalej. Myślisz, ze w miastach nawet tych mniejszych gdzie pis rządzi a fakt są to nie liczne miasta pisowcy nie doją. Ostatnio była afera chyba w Radomiu czy gdzieś tam

Myślałem że Tusk zrobi z tym porządek a tu kradną na spółkę 🤦‍♂️

• Haha 1
Opublikowano

Nie da rady. Nie dociera. 

Czemu te służby nie reagują, skoro wiedzą ile osób nielegalnie przekroczyło naszą granicę ?

Sam pisałeś, że służby wiedzą ile osób nielegalnie przekroczyło granicę to nie wyskakuj mi teraz z wizami.

@hubertuss ja tak mogę pytać do bólu.

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, GRZES1545 napisał(a):

Myślałem że Tusk zrobi z tym porządek a tu kradną na spółkę 🤦‍♂️

Gdybyś był mądrzejszy wiedział byś że na obsadzanie spółek rząd wpływu nie ma jeśli chodzi o samorządy. O tym decydują władze samorządu wójt burmistrz prezydent starosta itd.

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Co w tych czasach robiłeś?

Poka...bialą... laseczkę...

Kuźwa...jeden z tych co czasy komuny chwali...twuuu..

...chyba...jak zwykle...🤭

Nie pier**l bo nie chwalę komuny choć do końca nie była zła .  Poczytaj  czy Bolkowi czegoś brakowało i innym są nagrania jak siedzą jedzą piją .

• Haha 2
Opublikowano

@hubertuss czekam na odpowiedź.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Nie pier**l bo nie chwalę komuny choć do końca nie była zła .  Poczytaj  czy Bolkowi czegoś brakowało i innym są nagrania jak siedzą jedzą piją .

Ty wiesz czym jest internowanie?

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, dsbh napisał(a):

Sam pisałeś, że służby wiedzą ile osób nielegalnie przekroczyło granicę to nie wyskakuj mi teraz z wizami.

Znajdź gdzie tak napisałem. Napisąłem ,że służby monitorują ten ruch ale ile konkretnie to nie pisałem. Konkretnie są dane ile pis wydął wiz i ile osób zostało zatrzymanych na granicy Niemieckiej a ile zostało z Niemiec odesłanych do PL>

6 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

a o zakupie drzew ,sadzonek za set tysiecy szt. to decydowal prezydent miasta?

Jak masz drzewka po parę metrów wysokości projekty przywiezieni posadzenie tak was ciemnotę się mami.

Kup np dąb który ma 3 m wysokości niech ci go przywiozą i posadzą i co myślisz 100 zł zapłacisz. Projektu przynajmniej nie będziesz musiał robić 

7 minut temu, dsbh napisał(a):

@hubertuss czekam na odpowiedź.

Człowieku to wszystko w mediach było zadajesz mi głupie pytania i całe życie społeczne mam ci tu tłumaczyć i wydarzenia w kraju. Ten z Torunia co zamordował te dziewczynę dostał wize turystyczną w Hiszpanii. Na tej wizie przyjechał do PL siedział tu jakiś czas a zamordował jak się wiza skończyła z legalnego stał się nielegalny. Nawet jak by była kontrola graniczna to z ta wizą wjechał by do PL> Do matki która wizę dostała od pisu.

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Znajdź gdzie tak napisałem. Napisąłem ,że służby monitorują ten ruch ale ile konkretnie to nie pisałem. Konkretnie są dane ile pis wydął wiz i ile osób zostało zatrzymanych na granicy Niemieckiej a ile zostało z Niemiec odesłanych do PL>

Chyba cię pogrzało. Mogłeś edytować wpis i każesz mi teraz szukać ? Pisałeś że służby wiedzą ile osób przekroczyło granicę a nie że monitorują ruch. I nie rozmawiamy teraz o wizach człowieku ani o Niemczech. Mówimy o nielegalnym przekraczaniu granicy PL.

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, galan99 napisał(a):

Wolności brakowało...nie tylko jemu. 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

@dsbh Ty nie masz żadnych argumentów tylko bełkot. Wszystko ci pisze  a ty dalej nie rozumiesz i zadajesz głupie pytania

Najpierw piszesz że służby wiedzą. Teraz się tego wypierasz. Na drugi raz ustal sam ze sobą lub z centralą jedną wersję i się jej trzymaj.

10 minut temu, hubertuss napisał(a):

Człowieku to wszystko w mediach było zadajesz mi głupie pytania i całe życie społeczne mam ci tu tłumaczyć i wydarzenia w kraju. Ten z Torunia co zamordował te dziewczynę dostał wize turystyczną w Hiszpanii. Na tej wizie przyjechał do PL siedział tu jakiś czas a zamordował jak się wiza skończyła z legalnego stał się nielegalny. Nawet jak by była kontrola graniczna to z ta wizą wjechał by do PL> Do matki która wizę dostała od pisu.

Czyli służby Tuska dały d*py w skrócie tak ? Skoro wiza się skończyła i ktoś to olał.

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Ulman napisał(a):

Ty wiesz czym jest internowanie?

Internowanie  w stanie wojennym często obejmowano nim działaczy  żywicieli rodziny, którzy pozostawiali w domu małoletnie dzieci, niepracujących małżonków, a po wyjściu sami mieli problemy ze znalezieniem pracy.

Mazowiecki , Kuroń i Lech i wiele wiele innych co im się stało nic zdobyli szczyty władzy układ Magdalenkowy  tylko nażarli i napili . Zwykli  robotnicy   narażali się przepłacili życiem jak Górnicy z kopalni Wujek i im podobni nawet nikt nie wspomni .

12 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Wolności brakowało...nie tylko jemu. 

Nie pier**l tylko mów tak jak było . Zanim zaczniesz pier**lić komuchu to przemyśl zanim coś powiesz MO .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
  • Haha 1