Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

20 stycznia 2025 rok wielkie  święto światowe .Zaprzysiężenie Trumpa

Tak tylko...z ciekawości..

Co wtedy się wydarzy?

Apokalipsa, jakaś kometa, trzech mędrców?

Tak pytam, bo ciągle ty o tym, ale nie napisałeś co się zmieni....

A może ci socjale zabiorą że tak miałczysz...?🤭

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, Ulman napisał(a):

A PIS nie mógł go wziąc za d*pę ? 8 lat na to mieli.

Były hasła aby Caritas bardziej wspierać , Owsiak jest kryty również przez banksterów , trzymają miliony z WOŚP na kontach , potem dzielą się zyskiem .Przemarznięte dzieciaki zbierają na Jurka Owsiaka a media lewicowe bębnią że to Owsiak zbiera .

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Co wtedy się wydarzy?

Trump to ich Mesjasz. Wielu wyznawców pis wierzy, ze wkrótce po zaprzysiężeniu Trump przyjedzie do Polski i każe Tuskowi opuścić stanowisko i oddać władzę pisowi. 

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

a co ten Trump według ciebie zrobi? Co głosisz na ten temat?

...też bym chciał wiedzieć.

Teraz, hubertuss napisał(a):

Trump przyjedzie do Polski i każe Tuskowi opuścić stanowisko i oddać władzę pisowi

Ciekawe czy odwiedzi schody próżności...🤔

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

To wczoraj było wałkowane spóźniłeś się.

Nie spóźnił tylko przypomniał wam jaki  miał być lepszy od  Trumpa.

5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Co wtedy się wydarzy?

Dowiesz się w odpowiednim czasie .

Miauczeć to ty będziesz .

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

miał być lepszy od  Trumpa.

A to znasz takiego?

3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Miauczeć to ty będziesz .

Uzasadnij.

Jedynie ciekaw jestem czemu tak myślisz..

Nie dla kłótni. Lubię wiedzieć jak inni to widzą.

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał(a):

No ale skoro to złodziej to czemu PIS przez 8 lat nic nie zrobił?

Jakim zyskiem się dzielą? 

Owsiak to polityk PO to jak niby go mieli zamknąć a zysk z lokat np. jako darowizna od banku na fundację Owsiaka .

Opublikowano

Czyli wychodzi na to że PIS jednak nic kompletnie nie mógł mimo że ciągle gadali o wstawaniu z kolan i naprawianiu sądownictwa. Miekiszony.

Zysk z lokat jako darowizna? Ale jak???

Opublikowano
Teraz, Mariusz2903 napisał(a):

Owsiak to polityk PO to ja

Napisz, gdzie, kiedy i w jaki sposób kogoś namawiał na głosowanie, popieranie po?

Jak nie napiszesz, to przeproś za te oszczerstwa ..

Jak znajdziesz, to ja przeproszę.

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, dysydent napisał(a):

Czyli wyszło na moje że ukraińce najpierw rozwalili im strategiczny punkt (gorzelnie ) dlatego tą akcje osłaniało NATO  kacapy zrobili odwet w nocy - i o takie konkrety mi chodzi , nic nie dzieje sie bez przyczyny , zawsze jest tak że najpierw ukraińcy niszczą jakiś obiekt u ruskich a potem robią w...per ol w druga stronę . W sumie sie wyjaśniło po co poderwano samoloty zanim ruski pomyślał o bombardowaniu okręgu lwowskiego - wet za wet wy nam paliwo napędzajace żołnierzy to my wam zniszczymy regiony napedzajace banderyzm :) .Ufff  juz myślałem że nikt nad tą wojną nie panuje :) 

Opublikowano

UPAińce nam teraz mydlą oczy ekshumacjami w zamian za poparcie wejścia tego złodziejstwa do UE. Nasi rządzący durnie już jedzą im z ręki i obiecują wsparcie. Niestety jest tak że nasza prezydencja trwa do lipca a do tego czasu żadnych wykopalisk nie będzie. Teraz zima i zamarznięte, potem będzie błoto, załatwianie pozwoleń, powołanie zespołów, konsultacje, konferencje a potem okaże się że jest lato i żydeński kopnie ich w d*pę i będzie jak zwykle. 

Opublikowano

jakie wykopaliska ?? Kto jest zorientowany to dobrze wie że to nie ekschumacje tylko parodia , przecież w tej umowie jest od razu zaznaczone że decyzje o ekschumacje maja podjąć okręgi czyli tak jak było wysyłasz wniosek i żaden odpowiedzi nigdy nie dostaniesz od banderowskiego obwodowca . Druga rzecz ze nawet jak by doszło do wykopalisk to beda bardziej przypominać wykopaliska archologiczne nie ekschumacyjne bo nie będzie wolno żadnych szczątków podpisać że byli zamordowani przez banderowców itp. po prostu wykopią w jednym miejscu i zakopia w drugim bez możliwości podpisania w jaki sposób zgineli , To bardziej przypomina profanacje a nie ekschumacje 

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

Z Polskim Premierem Tuskiem wspieramy naszych braci na Ukrainie nich Naród Polski będzie pomocny .

image.png

A to źle?

Nie popierasz walki Ukrainy?

Bardziej ci pasuje tam Putin?

...człowiecze!!!

Zastanów się co ty chcesz..

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Dowiesz się w odpowiednim czasie 20 stycznia 2025  Zaprzysiężenie Trumpa.

A potrafisz się określić, co ty widzisz?

Czy tylko miałczysz jak koty?

Opublikowano

Zaczepie jeszczę raz wątek samolotów bo obecnie tankowany jest nad okonkiem P-8Posejdon do zadań morskich ale jak popatrzeć na jego lot z USA (waszygton) to tam wcześnie wykonywał loty jak by to była awionetka a nie samolot o takiej kubaturze .Podmieniaja tlanslatory ? czy co ? Może w USA dalej lata awinetka i robi azyl dla P8 :)  . Nie mniej trzeba prześledzić teraz gdzie poleci bo albo coś zrobił albo zamierza ...