Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

nie no głosy na Rafała spakowali do worków batyra ....na pewno się pomylili przecież wiadomo 🤣

Co wiadomo kto widział że tak się pomylili . Teraz tak powiadają to żaden dowód mogli przepakować podmienić . Tak pomylili  Zandberga i  Biejat .

Tak jakby wierzyć JACK MURAŃSKI .

Taki cytat .

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Wpis ··· Donald Tusk @donaldtusk 12 godz. Panowie @AndrzejDuda, @NawrockiKni i @OficjalnyJK- nie jesteście tak zwyczajnie po ludzku ciekawi. jakie są prawdziwe wyniki głosowania? Na pewno jesteście. A jak wiadomo. uczciwi nie mają się czego bać. Konrad Berkowicz @KonradBerkowicz Znamy prawdziwe wyniki głosowania. Wybory wygrał Karol Nawrocki, a przegrał Wasz kandydat, Rafał Trzaskowski. Reszta to już Wasze urojenia. 12:20 21.06.2025 Wyświetlenia: 86k 141 t7 522 12,3k 35”

Edytowane przez galan99
Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał(a):

parados bo lajkujesz właśnie jeden z tworów tego dobrobytu

Podlajkowałem jedno zdanie. Dlatego to wyraźnie napisałem. W większości to, co Jacuś pisze, jest moim zdaniem oderwane od rzeczywistości w dużym stopniu. A czy on jest tworem dobrobytu, to trzeba by podyskutować, ale nie bardzo widzę sens takiej dyskusji znając go tylko z tego, co wypisuje na AF. Czasami mi się jawi jako ktoś z mocno obniżonym poczuciem wartości i dużą potrzebą, żeby je na tym forum podnieść. Czasami jako zwykły trol. Czasami jako osoba z przypadłością i nazwie zaburzenia adaptacyjne, które objawia się tym, że człowiek odczuwa tzw mrożenie i się zacina jak zdarta płyta. Czasami wreszcie, jako gospodarz partacz, który sam nic nie potrafi, ale wszystkich wokoło by pouczał i instruował. Wyczuwalne jest u niego często to, co można nazwać patrzeniem z góry "Mam swój piedestał, jestem kimś, a wy jesteście pospólstwem. To ja byłem w Wenecji (autobusem liniowym 🤭- żarcik), a wy nigdy tam nie byliście, więc nie macie prawa głosu". To jest postawa zubożałego szlachetki z zaścianka, któremu pozostał jeno kutas przy kontuszu...

Ale to nie jest powód, żeby nie podlajkować mądrego stwierdzenia, które napisał 🤷

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano

no moje to też był

3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

żarcik

co - oczywiście - nie zwalnia z potrzeby podlajkowania wykładni jak poważne konteksty za większością żartów refleksyjnych stoją

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał(a):

Podlajkowałem jedno zdanie. Dlatego to wyraźnie napisałem. W większości to, co Jacuś pisze, jest moim zdaniem oderwane od rzeczywistości w dużym stopniu. A czy on jest tworem dobrobytu, to trzeba by podyskutować, ale nie bardzo widzę sens takiej dyskusji znając go tylko z tego, co wypisuje na AF. Czasami mi się jawi jako ktoś z mocno obniżonym poczuciem wartości i dużą potrzebą, żeby je na tym forum podnieść. Czasami jako zwykły trol. Czasami jako osoba z przypadłością i nazwie zaburzenia adaptacyjne, które objawia się tym, że człowiek odczuwa tzw mrożenie i się zacina jak zdarta płyta. Czasami wreszcie, jako gospodarz partacz, który sam nic nie potrafi, ale wszystkich wokoło by pouczał i instruował. Wyczuwalne jest u niego często to, co można nazwać patrzeniem z góry "Mam swój piedestał, jestem kimś, a wy jesteście pospólstwem. To ja byłem w Wenecji (autobusem liniowym 🤭- żarcik), a wy nigdy tam nie byliście, więc nie macie prawa głosu". To jest postawa zubożałego szlachetki z zaścianka, któremu pozostał jeno kutas przy kontuszu...

Ale to nie jest powód, żeby nie podlajkować mądrego stwierdzenia, które napisał 🤷

Fiu fiu nie dość że śledczy to jeszcze psychiatra😗

Opublikowano
9 minut temu, galan99 napisał(a):

Co wiadomo kto widział że tak się pomylili . Teraz tak powiadają to żaden dowód mogli przepakować podmienić . Tak pomylili  Zandberga i  Biejat .

Tak jakby wierzyć JACK MURAŃSKI .

Taki cytat .

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Wpis ··· Donald Tusk @donaldtusk 12 godz. Panowie @AndrzejDuda, @NawrockiKni i @OficjalnyJK- nie jesteście tak zwyczajnie po ludzku ciekawi. jakie są prawdziwe wyniki głosowania? Na pewno jesteście. A jak wiadomo. uczciwi nie mają się czego bać. Konrad Berkowicz @KonradBerkowicz Znamy prawdziwe wyniki głosowania. Wybory wygrał Karol Nawrocki, a przegrał Wasz kandydat, Rafał Trzaskowski. Reszta to już Wasze urojenia. 12:20 21.06.2025 Wyświetlenia: 86k 141 t7 522 12,3k 35”

pomylili się czy nie to tym zajmie się prokurator ....i mają już ciepło ci co fałszowali 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, ciapek102 napisał(a):

Fiu fiu nie dość że śledczy to jeszcze psychiatra😗

Przecież Ty to wszystko doskonale wiesz. I wiele więcej. Znasz to chyba lepiej ode mnie 🤷 

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No jednak przyznaj...

Pięknie opisał ...🤷

No tak pięknie opisał i tyle. Tylko, że wnioskując z tego co pisze o moich potencjalnych kontach doszukując się wyrafinowanych sztuczek gdy prawda jest banalnie prosta nie ufam za bardzo jego diagnozom😁

Opublikowano
1 minutę temu, ciapek102 napisał(a):

No tak pięknie opisał i tyle. Tylko, że wnioskując z tego co pisze o moich potencjalnych kontach doszukując się wyrafinowanych sztuczek gdy prawda jest banalnie prosta nie ufam za bardzo jego diagnozom😁

Może o to właśnie chodzi🤔

Opublikowano
37 minut temu, jacus napisał(a):

probowałem oglądać i zbyt sie nie daje jeszcze prowadzący próbujący byc smieszni , pora skończyć ze starymi i wprowadzić młodą krew jako prowadzących 

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Znaczy jaka?

...a moje konta odnowione po co kolekcjonujesz?

Konfabuluje. Chce mnie podejść. Ale ja swoich kart nie odkryję. Narazie jest jak jest i jest dobrze

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

pomylili się czy nie to tym zajmie się prokurator ....i mają już ciepło ci co fałszowali 🤣

Sąd zadecyduje i wyda wyrok dla tych co zasiadali w komisjach od Zandberga i  Biejat .

Może było to celowo zrobione by podważać wybory . Zaplanowana  akcja  sami się przyznali że się pomylili dziwne to wszystko . TAK JAK BY CELOWO ZAPLANOWALI W TYCH KOMISJACH . Wiedzieli że przegra Trzaskowski .

Opublikowano (edytowane)

pierwsza tura nikogo nie obchodzi tak naprawdę ...wal był w drugiej turze i głosy będą przeliczone ponownie ...i wszystko wylezie kto fałszował i po co i kto organizował szkolenia jak fałszować 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
41 minut temu, jacus napisał(a):

widziales jak sie prowadzi wiezniow na pogrzeb ?

umarla matka jednemu koledze ziecia kaczynskiego z montelupich- gdybym nie wiedzial ze siedzi to bym nawet nie domyslal co za panowie sie kreca kolo niego.

pelna profeska ,,cywilinym samochodem podjechali, na kajdankach kurteczka przewieszona ,bron pod marynarkami schowana. tak naturalnie to wygladalo.

wyrok mial niski -pobil szwagra..znaczy siedzial z taka kobieta ktorej maz tez kiblowal.gdy wrocil to na chwile razem mieszkali ale na libacji sie pobili i trojkat sie skonczyl 😂

zapewno ktoś za to odpowie raczej , sposób zatrzymania matki 4 msc dziecka za czyn który popełniła nie tędy droga bodnarowiec powinien być odwołany i raczej jest przesadzone że bedzie nowy min. sprawiedliwosci na jesieni .

Opublikowano

pierwsza tura nikogo nie obchodzi tak naprawdę ...wal był w drugiej turze i głosy będą przeliczone ponownie 

Na pewno będą przeliczone jesteś tego pewien na 100 % .

• Haha 1
Opublikowano

pierwsza tura nikogo nie obchodzi tak naprawdę ...wal był w drugiej turze i głosy będą przeliczone ponownie ...i wszystko wylezie kto fałszował i po co i kto organizował szkolenia jak fałszować 🤣

Myślisz że posadzą Giertycha?

Jestem za, ale szybciej łeb sprawie ukręcą lub komu innemu przypiszą  jego czyny

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Konfabuluje. Chce mnie podejść. Ale ja swoich kart nie odkryję. Narazie jest jak jest i jest dobrze

Już ci kiedyś pisałem. Spodziewałem się po tobie więcej jakieś nabytej intuicji. Wszystkie twoje przypuszczenia prowadzą cię na manowce. Wynika to z tego że przeceniasz moje możliwości a jam tylko zwykły chłopek roztropek🙂😗

Opublikowano (edytowane)

prokurator generalny zarządził już dochodzenie ,więc jestem spokojny że beda ....ci co fałszowali już wiedzą że wszystko się wyda ...🤪...marszałkuniu już zmienił zdanie i ryż twierdzi że głosy muszą być przeliczone ponownie ....więc się dzieje 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v