Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Wiesio80 napisał(a):

Chyba nie wszystko kradli..

17505133617423434979733345689846.jpg

Jeszcze leżysz?

Opublikowano
4 godziny temu, Agrest napisał(a):

Wycieczka z Polski A wysiadła z autokaru by zasilić Wisłę w Kazimierzu 

Wybrałeś talon na k**wę i balon

Balon lata pod Wawelem a kures ci po co?? Jak już nie możesz 

2 godziny temu, Agrest napisał(a):

Nie, dla elity z małej polski to toy toy. Taki nawyk, robić zaraz za drzwiami

W domu wszyscy zdrowi?

38 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale z czego ma skakać ?? Byłem tam i w weekend taki jak ten zdecydowanie nie warto jechać, tam tylko w tygodniu gdy jest pusto i można sobie na spokojnie pooglądać. A w weekend dzikie tłumy i po głupia kawę czy kulkę lodów trzeba godzinę czekać ...

Ty tlumy życiu widziałeś.. jedz do Gdańska 🤣

Opublikowano
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

A kto powiedział że mamy się podporządkować? Takie samo bicie piany z tą ustawą jak i z reparacjami. Jedno i drugie to szopka.

To co w takim razie może szybciej nastąpić. Odszkodowanie od Niemiec czy Ustawa 447 bez względu na to kto jest u władzy ?

Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Ty naprawdę ciemnota jesteś. Po co oni mieli tak nazywać ludzi którzy na nich głosują? Oni mówili że to region gdzie wygrywa pis dlatego zyeby.

Przestań insynuować tylko podaj dokładną minutę nagrania w którym obaj mówią, że tam wygrywa Pis i dlatego tak te regiony nazywają.

Z nim dyskusja ciężka przeważnie pisze nie na temat bo albo nie rozumie albo nie umie. 

A wiesz o czym my teraz mówimy i jaki był początek tej dyskusji ?

Opublikowano (edytowane)

Ta pani za jazdę na wózku inwalidzkim nazbierała tych manadatów?

🙆‍♂️ żeś jest kretynem to wszyscy wiedzą odkąd dorwałeś się do internetu, przed tym tylko rodzina wiedziała, ale żeby aż takim, to nawet jacuś nie jest chyba tak głupi.

Skleiłeś dwie różne sprawy do kupy i szemrzesz coś o bredzeniu?

Niema się co dziwić że ponad 25 tys rzekomych protestów wyborczych to powielony ,,protest" Giertycha z jego peselem🤣 jeśli taki jest poziom umysłu wyborców czaskoskiego jak twój, magistrze po kolegium tumanum, z 30% maturą Giertycha😆, to niema się co dziwić że robili krzyżyk przy nazwisku dr Karola Nawrockiego, prezydenta elekta.

Edytowane przez witejus
  • Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, jacus napisał(a):

Wybrałeś talon na k**wę i balon

Balon lata pod Wawelem a kures ci po co?? Jak już nie możesz 

W domu wszyscy zdrowi?

Ty tlumy życiu widziałeś.. jedz do Gdańska 🤣

Parasz się stręczycielstwem że takie oferty mi składasz?

Miałem już Ci odpuścić i nie komentować ale ciągle na grabie wchodzisz.  To po prostu jest śmieszne i czasem sam komentarz się pisze.

No ale postaram się  być powściągliwym. Liczę że mi ułatwisz to zadanie, bo pastwienie się nad tobą nikomu chwały nie przynosi.

Smacznej kolacji za nasze pieniądzę życzę, bo jak mniemam to dar ministerstwa kultury.

Tłumy to ponoć teraz na lotniskach w Warszawie i Lublinie. Zarządcy kamienic z żółtych piasków masowo powracają. A ty chcesz tam jechać? Szczęßliwej drogi już czas...

Opublikowano
20 minut temu, dsbh napisał(a):

To co w takim razie może szybciej nastąpić. Odszkodowanie od Niemiec czy Ustawa 447 bez względu na to kto jest u władzy ?

Ciebie naprawdę galanoza poraziła? Będziesz fantazjować, spekulować i tworzyć sobie dziwne scenariusze? Doprecyzuj proszę o co ci chodzi bo to pytanie jest po prostu głupkowate,

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Wiesio80 napisał(a):

Chyba nie wszystko kradli..

17505133617423434979733345689846.jpg

Jak łózka były w normalnej cenie nie 10 razy droższe to ok.

17 minut temu, dsbh napisał(a):

Przestań insynuować tylko podaj dokładną minutę nagrania w którym obaj mówią, że tam wygrywa Pis i dlatego tak te regiony nazywają.

A wiesz o czym my teraz mówimy i jaki był początek tej dyskusji ?

To chyba się można domyślić. A przepraszam u ciemnoty nie można. Po co mieli by nazywać zyebami ludzi którzy na nich głosują? Oni nazywają tak tych którzy głosują na pis. Logiczne.

Nie wiem o czym mówicie ale wiem jak ostatnio włączyłeś się do wątku mieszałeś motałeś wszystko ci trzeb a było tłumaczyć o było napisane wcześniej to już wiem czego się spodziewać. Ktoś zadął ci pytanie a ty mu pytaniem odpowiadasz to co mam nie wiedzieć.

14 minut temu, witejus napisał(a):

🙆‍♂️ żeś jest kretynem to wszyscy wiedzą odkąd dorwałeś się do internetu, przed tym tylko rodzina wiedziała, ale żeby aż takim, to nawet jacuś nie jest chyba tak głupi.

Skleiłeś dwie różne sprawy do kupy i szemrzesz coś o bredzeniu?

Daruj sobie te teksty z tym Internetem bo to żenada jest. Ale skoroś kretynem jak sam piszesz to i może ok pasuje ci. 

A skoro już ustaliliśmy żeś kretyn to i skleiłeś dwie sprawy i bredzisz. @niepisał o kobiecie która poszła do paki za niepłacone mandaty i zabrali jej dziecko. DO tej konkretnej sprawy się odniosłem. A ty jak na kretyna przystało wyjechałeś z jakąś kobieta na wózku. No i jak zwykle pięknie się samo zaorałeś bo jak sam piszesz skleiłeś dwie sprawy.

1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Ciebie naprawdę galanoza poraziła? Będziesz fantazjować, spekulować i tworzyć sobie dziwne scenariusze? Doprecyzuj proszę o co ci chodzi bo to pytanie jest po prostu głupkowate,

Przecież pisałem, że z nim taka dyskusja, nie napisze ci nic konkretnie na temat tylko będzie mieszał i próbował cię pokonać głupotą, ględzeniem itd. Może się znudzisz i odpuścisz.

Opublikowano
26 minut temu, Agrest napisał(a):

W Twoich okolicach jest sporo wózków RCW 1 w dobrym stanie , na jeden talerz i nie drogich warto na 1 skład wapna rocznie oglądać , czy dalej szukać rcw3 ?

Opublikowano

Nie przeglądam ogłoszeń. Jakoś wątpię by były u nas.

Ale czy warto? Ja nawet nie brałem takiego pod uwagę

Opublikowano
19 minut temu, Agrest napisał(a):

Parasz się stręczycielstwem że takie oferty mi składasz?

Miałem już Ci odpuścić i nie komentować ale ciągle na grabie wchodzisz.  To po prostu jest śmieszne i czasem sam komentarz się pisze.

Wiesz dlaczego jadę po nim ? Bo sam tą zabawę zaczął. Jak mi się znudzi to odpuszczę.

11 minut temu, Ulman napisał(a):

Słabo. Myślałem że wyższy poziom reprezentujesz. Ale niech będzie. Podkulę ogon 🤣. Faktycznie nam się reparacje nie należą. Mularczyk się tylko ośmieszył. I po co mu to było ? Wszystko zostało już dawno ustalone a ten wyskakuje jak Filip z konopi.  Niech ktoś jeszcze powie coś o reparacjach.

Może być ?

Zapomniał bym.

https://www.money.pl/gospodarka/ustawa-447-i-reparacje-wojenne-polska-moze-zaplacic-fortune-6380506331355265a.html

Prawidłowo. To jest skandal aby Polska wymigała się od zadośćuczynienia za krzywdy które inni ponieśli.

A teraz domyśl się o co mi chodzi.

9 minut temu, hubertuss napisał(a):

.To chyba się można domyślić. A przepraszam u ciemnoty nie można. Po co mieli by nazywać zyebami ludzi którzy na nich głosują? Oni nazywają tak tych którzy głosują na pis. Logiczne.

To mówisz że premier wszystkich Polaków jednak dzieli ludzi ? 

30 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nie wiem o czym mówicie ale wiem jak ostatnio włączyłeś się do wątku mieszałeś motałeś wszystko ci trzeb a było tłumaczyć o było napisane wcześniej to już wiem czego się spodziewać. Ktoś zadął ci pytanie a ty mu pytaniem odpowiadasz to co mam nie wiedzieć.

To skoro nie wiesz to albo doczytaj albo zapytaj.

Ponadto chodzi ci o to niby zagrożenie ze strony Rosji i niby kosztów jakie ponieśliśmy ? Do Smoleńska i ataku na Krym jakoś tam stosunki nam się układały. My im owoce i warzywa oni gaz, ropę i węgiel. Potem dostaliśmy rykoszetem za sankcje które UE narzuciła Rosji. Płot o którym wspominasz cały czas. Ile UE dołożyła do jego budowy i obrony jej wschodniej granicy ? Podobno UE to wspólnota, jedność.

Jaśnie oświecony @hubertuss ie.

Opublikowano
6 minut temu, GABBER85 napisał(a):

myślke że jak jest w db stanie to warto, zawsze odsprzeda sie jak bedzie zadbany

Coś dobrego i w przyzwoitej kasie to szybko znika , do tego jechać oglądać to koszt spory paliwa no i wynajem lawety to cena się podwaja 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, PolishLandwirt napisał(a):

Co sądzicie o potencjalnej koalicji PiS i Konfederacji? 

Ogień i woda , ale myślę że Kaczyński jest cwanszy i by ,,wykolegował " konfederacje

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Ogień i woda , ale myślę że Kaczyński jest cwanszy i by ,,wykolegował " konfederacje

Też się obawiam tego że ,,Narodowa" część Konfederacji jest przekonana , że będzie bardzo korzystne a ,, Wolnościowa " część trochę mniej. Szkoda żeby ich utopili

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v