Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Teraz, Rolnik1973 napisał(a):

Uważaj bo nie Wisz z kim zadzierasz

Screenshot_20250619_081012.jpg

I co to ma do rzeczy POjebie?🤨

Opublikowano
13 godzin temu, Takeda napisał(a):

chłopie co ty masz z ta krową? Krypto zoofil z ciebie czy prawdziwy? Kto z kim pije, śpi i rozmawia powinno być jego prywatną sprawą ty widzę jak pajacuś też chcesz włazic każdemu do łóżka.

Społeczeństwo ma być takie jak ty to sobie wyobrażasz czy też pojmujesz? Materiał z ciebie na rasowego fundamentalistę

Tak się składa że Polska była jest i będzie katolicka, {czytaj z moralnymi wartościami} nie zniszczył jej Stalin, Hitler i komunizm, teraz łeb zaczęli podnosić tęczowi, zapomnijcie że wam się uda to zniszczyć.

A o krowach to ty zacząłeś i nie odwracaj kota ogonem, zresztą u lewaków to norma.

14 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

A dlaczego Twój pogląd jest poprawny a kogoś innego to zboczenie ?? A może słuchanie kiecoka to zboczenie ??

A uważasz że jak chłop chłopa posuwa w d*pę to to nie jest zboczenie?

• Like 2
Opublikowano
19 godzin temu, Ulman napisał(a):

Ty Roman już w czaszkę walisz? Toż wszyscy to wiedzą od kilkunastu lat. Jaki to ma związek z tym kto budował autostradę?

Ulman

co ty bredzisz o tym volvie i fiacie? Rzeczywistość nie chce być taka jak w PISowskiej propagandzie i dostajesz drgawek?

jesteś tepakiem idiotą baranem , jak pisałem inteligencji zero wyzywasz mnie od pijaków pamięć krótka bardzo krótka 

dalej robić orkę jaki głupi jesteś  ? jaką to masz super polówkę ? 

alkoholicy zazwyczaj mają krótką pamięć  tu jest przykład 

Opublikowano
11 minut temu, Desperado napisał(a):

Tak się składa że Polska była jest i będzie katolicka,

łoooo i tu Perun, Światowid i reszta mogliby mieć jakieś obiekcje.

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Desperado napisał(a):

Tak się składa że Polska była jest i będzie katolicka, {czytaj z moralnymi wartościami} nie zniszczył jej Stalin, Hitler i komunizm, teraz łeb zaczęli podnosić tęczowi, zapomnijcie że wam się uda to zniszczyć.

A o krowach to ty zacząłeś i nie odwracaj kota ogonem, zresztą u lewaków to norma.

A uważasz że jak chłop chłopa posuwa w d*pę to to nie jest zboczenie?

Za to zniszczył kościół fałsz i obłuda lawendowej mafii

A jak wikary z Drobina swojego kolegę?

4 minuty temu, Wpaw napisał(a):

https://www.o2.pl/informacje/nadzy-migranci-biegali-po-ulicach-lubina-policja-komentuje-7169253382622112a

Uważaj na procesji dzisiaj żeby cię nie zaatakowały 😁😁🤔

Z Lubina do Lublina trochę dalej niż do Kocka 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Co Ty taki nerwowy dziś? 

Bo ciągle pier**lą o tym samym w kółko jak herbatka Tetly.

Co za dużo to i świnia nie chce. 

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano

Aby tylko przekroczyli te murzyny granicę to już zaraz będą w całej 🇵🇱. Dlatego trzeba im wpiertalać bo to są gwałciciele jepane

Opublikowano
1 minutę temu, Michal2399 napisał(a):

Aby tylko przekroczyli te murzyny granicę to już zaraz będą w całej 🇵🇱. Dlatego trzeba im wpiertalać bo to są gwałciciele jepane

Wszędzie są....

U nas to nawet do mszy służą...murzynki...😆🤭

• Confused 1
Opublikowano

Ciekawe ile będzie nas kosztowała odbudowa izraela.

Tym razem natenchuj trochę się przeliczył. Poczuli namiastkę tego co palestyńczycy. 

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Wszędzie są....

U nas to nawet do mszy służą...murzynki...😆🤭

Nie zrozumiałeś... Murzynki, Azjatki akurat nikomu nie przeszkadzają 😁🤔 

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, Michal2399 napisał(a):

Ekshibicjonista to raczej gwałtem się nie para. Jemu starczy że ktoś reaguje strachem albo obrzydzeniem.