Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

@nie jak tam tajemnicze taśmy Giertycha w RusPublice ??? Sensacyjne podsłuchy dostępne na kanale YT Romana Giertycha xD 🤣

4 minuty temu, jarecki napisał(a):

To jest dziedzictwo kulturowe . 

Raczej inwazyjna wiara która wytępiła religię występująca na naszym terenie, narzucona nam przez zgniły zachód ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

A jak parady na Boże Ciało chodzą i ludzie manifestują swoją katolickość to nie przeszkadza rozumiem ?? Dla mnie to takie same wynaturzenia i potrzeba pokazania się ...

Ty to chyba masz coś nie teges..... stosując takie porównanie .🤪 

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale niech sobie siedzą w Kościołach a nie łażą po ulicach i manifestują swoją katolickość ... Tak samo jak LGBT-y. Jedni mogą publicznie manifestować swoje poglądy a inni nie ??

Procesja jest symbolem podążania za Chrystusem i nie porównuj tego z manifestacją - debilne porównanie.

• Like 1
Opublikowano
22 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

No tak ... Inwazyjna religia która wytępiła religię występującą wcześniej na obszarach obecnej Polski ...

nawet nię będe tego komentował jesli uważasz że była inna religia w Polsce przed 966 r 

Opublikowano
51 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

No tak ... Inwazyjna religia która wytępiła religię występującą wcześniej na obszarach obecnej Polski ...

i wierzysz w to? modlisz się do drzew? EUROPE JAKA.ZNAMY ZBUDOWALO CHRZESCIJANSTWO czy wam się podoba czy nie. Jedzcie do Londynu to z podkulonymi ogonem polecieć modlić się żeby to dzikustwo do nas nie przyszło 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał(a):

nigdy się nie całował z kobietą na ulicy

2 godziny temu, jacus napisał(a):

Gdy idę z żoną dziećmi i wnuczką to

całujesz się ze starą na środku ulicy?

Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Chcesz to módl się do kamienia, drzewa, rzeki, góry czy czego chcesz, w sejmie masz ,,pastora" neopogańskiej ,,religii" wydziaranego jak malowanka pijanego przedszkolaka.

Opublikowano
58 minut temu, jarecki napisał(a):

nawet nię będe tego komentował jesli uważasz że była inna religia w Polsce przed 966 r 

No a nie było ??

Godzinę temu, andrzej78 napisał(a):

Procesja jest symbolem podążania za Chrystusem i nie porównuj tego z manifestacją - debilne porównanie.

Dla mnie to nic więcej niż blokowanie dróg w celu publicznego głoszenia swoich poglądów religijnych ...

Opublikowano
8 minut temu, Mateusz1q napisał(a):

i wierzysz w to? modlisz się do drzew? EUROPE JAKA.ZNAMY ZBUDOWALO CHRZESCIJANSTWO czy wam się podoba czy nie. Jedzcie do Londynu to z podkulonymi ogonem polecieć modlić się żeby to dzikustwo do nas nie przyszło

To jest ta wyższość i na nas patrzy z pogardą

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, andrzej78 napisał(a):

Procesja jest symbolem podążania za Chrystusem

Łoj, łoj, łoj cuś chyba nie do końca akurat tak. Jednak łaska Allacha pozwoli Ci odnaleźć prawdę i podzielić się nią z niewiernymi.

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano

odkad zbudowali obwodnice to juz drogi procesja nie blokuje.

1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

To jest dziedzictwo kulturowe . 

ktore ma znowu nie taka dluga tradycje- wymyslono go w XIV w.

Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

o poganskiej polsce niewiele wiadomo- do tego albo to niemieckie albo ukrainskie zrodla..

22 minuty temu, witejus napisał(a):

całujesz się ze starą na środku ulicy?

Chcesz to módl się do kamienia, drzewa, rzeki, góry czy czego chcesz, w sejmie masz ,,pastora" neopogańskiej ,,religii" wydziaranego jak malowanka pijanego przedszkolaka.

zdarza sie nawet i na poboczu..cos wtym dziwnego ??

a modly do kamiennych oltarzy, drewnianych obrazow ? chrzest w rzece ??

Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał(a):

odkad zbudowali obwodnice to juz drogi procesja nie blokuje.

To u was i drogi są???🙆

9 minut temu, jacus napisał(a):

zdarza sie nawet i na poboczu..cos wtym dziwnego

...no w pewnym wieku...to ...takie to jak parady pedałów...

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

@nie jak tam tajemnicze taśmy Giertycha w RusPublice ??? Sensacyjne podsłuchy dostępne na kanale YT Romana Giertycha xD 🤣

mówiłem ci, że nie oglądam republiki, ty się chwalisz, że oglądasz, więc czym się podniecasz?

• Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

To u was i drogi są???🙆

...no w pewnym wieku...to ...takie to jak parady pedałów...

u nas to nawet samochody jezdza..i motocyklisci a nawet kolarze..

ruch  pewnie jest kilkukrotnie wiekszy niz u was. nawet na autostradzie korki sa..

ja mlody jestem .  z zona zyje jak po slubie a nawet lepiej . nie mamy zadnego problemu z czulosciami.

Opublikowano
13 godzin temu, jacus napisał(a):

twoje strony to nawet gorzej od polski wschodniej wygladaja 🤣. skad przyjechali twoi przodkowie .

ja moge rozmawiac o polsce bo mam z kim a ty ?? jagodzianki to raczej polskiego nie znaja za dobrze ?? moze dziki albo losie ??

Z za siedmiu gór, z za siedmiu rzek, z za siedmiu lasów, z za siedmiu... a nie to nie ta bajka 🤣.

Masz rację . Na forum nikt ci wp***dol nie spuści to możesz :ph34r:. Ty Jaca a to twoje pochodzenie pomywacza z nie prawego łoża to co właściwie daje ? Masz jakieś zniżki na prąd, darmowe wycieczki czy w Biedronce nie musisz stać w kolejce 🤔 ?

11 godzin temu, Desperado napisał(a):

Co z ciebie za Polak, jak ty stawiasz inny naród nad naszym? żaden, zresztą wy tam kolaboracją już się nie raz zbłaźniliście, także nic nowego.

Jaki Polak ? Uniżony sługa księcia Franciszka 🤫. Jemu się powrót do Austro Węgier marzy.

10 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

Ktoś się czepia przeszłości Nawrockiej widzę. Gówniarz zrobił jej dziecko i ją zostawił. Rodzina jednak widać stanęła na wysokości zadania. Widać też, że ma dobre relacje z synem. 

8 godzin temu, nie napisał(a):

a czego się spodziewasz po peowskich świrach?

Image

@hubertuss jak to jest. Gdy Pis twierdzi że wybory sfałszowano to się prawie wszyscy z nich śmieją. Gdy takie tuzy polityki jak Giertych czy Wałęsa na przykład twierdzą tak samo to już im biją brawo. Wytłumaczysz ten fenomen ?

7 godzin temu, jacus napisał(a):

To kornhauserowa po swoich samolotu nie wysłała?

Polska ma pewnie że 100 tys obywateli w izraelu

A schody do tupolewa ile kosztowały i nadal kosztują?samą obstawa policji miesięcznie??

Kosiniak z Kamyszem są w gotowości. Czekają na ? No właśnie na co ?

Po cholerę to obstawiać ?

3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

A jak parady na Boże Ciało chodzą i ludzie manifestują swoją katolickość to nie przeszkadza rozumiem ?? Dla mnie to takie same wynaturzenia i potrzeba pokazania się ...

Nie widzę żebyś krytykował parady równości ale powiedz co ma na celu ta promocja LGBT ? Przecież oni swoim zachowaniem więcej takim osobom szkodzą niż pomagają. Tak samo równouprawnienie kobiet. Kilka kobiet chce decydować za resztę co jest dla nich dobre a co nie. 

Jakby co to jestem za równouprawnieniem kobiet. Zacznijmy od wieku emerytalnego. 65 lat dla wszystkich.

2 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

tęczowi nie są dla nikogo zagrożeniem ...największa zaraza są pedofile w czarnych sukienkach i ich ślepi  wyznawcy 🤣..najwięcej pedalstwa jest w PiS ...zresztą pedzio jest prezesem 🤣🤣🤣

A to przykłady z Twojego życia ? Z jacusiem w seminarium byłeś :P ?

Inni pedofile Ci nie przeszkadzają ? No to ciekawe.

• Like 2
Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał(a):

ruch  pewnie jest kilkukrotnie wiekszy niz u was. nawet na autostradzie korki sa..

Jechałem rano do Katowic i dane mi było tego doświadczyć. Nawet znaki poustawiali że od poniedziałku do piątku obowiązuje ostrzeżenie o zatorach drogowych.

Opublikowano
23 minuty temu, jacus napisał(a):

ruch  pewnie jest kilkukrotnie wiekszy niz u was. nawet na autostradzie korki sa.

Wątpię by ruch koło twojej posesji był jakoś duży...

Toż tam ślepa uliczka...

28 minut temu, jacus napisał(a):

zona zyje jak po slubie a nawet lepiej . nie mamy zadnego problemu z czulosciami.

Kurde... nie przy jedzeniu mi..tu...🤢

Fajnie że wam ...fajnie...ale westa tam się ...nie ma pokaz...bo z tego mdłości...

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Łoj, łoj, łoj cuś chyba nie do końca akurat tak. Jednak łaska Allacha pozwoli Ci odnaleźć prawdę i podzielić się nią z niewiernymi.

W czym problem ,co się " nie widzi" ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v