Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
52 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Jak już takie rzeczy wyciągasz to już wiem, ze zostałeś pozamiatany.

Tylko takie głupkowate pocieszenie ci zostało, gdzie argumenty, merytoryka?🤣

Opublikowano
2 godziny temu, witejus napisał(a):

Jak to miało być po ludzku napisane pytanie?

W prostych żołnierskich słowach. Ale najważniejsze aby odpowiedź dała się przełożyć potem na klarowne prawo. Pytanie, dla samego pytania raczej nic nie wnosi.

Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał(a):

Nooooo tak. Tylko kto pisał pytania do referendum? Może gdyby zapytali czy "Majteczki w kropeczki" powinny być grane zaraz po hymnie na uroczystościach, to zachowali by powagę i rangę ?🤣

Nie wazne jakie pytanie ale kto go zadaje .

Opublikowano
3 godziny temu, PRIMO napisał(a):

Nawet wczoraj byłem i tydzień temu też byłem i w przyszłym tygodniu też chyba będę. 

A widzisz. 

No i różni się to miasto od innych ? Według mnie nie.

3 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

W Kocku będę...

Zajedziesz?

Autobusem :ph34r: ? Wystarczy zapiekanek 🤣 ?

1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Nic nie dostała w zamian odsetek co miała dostać? Tanie zboże z Ukrainy?

Dalej tak mówię pis rozdawał wizy na prawo i lewo bardzo poluzował politykę wizową a was straszył imigrantami.

To czemu pis nie zabrał Ukrainie szmatu ziemi? CO ty w ogóle bredzisz?

Czyli nie byłeś przy tym ? To skąd możesz wiedzieć jakie ustalenia były. Ponadto, jeżeli Pis klepnął odsetki za free a PO  teraz płaci to obie partie są frajerzy i idioci.

Ponawiam pytanie w takim razie. Skoro tak łatwo można było dostać wizę to po co forsować granicę nielegalnie ?

Tamten post nie był do ciebie i dobrze bo widzę że nic nie zrozumiałeś. Nic nie było mowy w nim o Pisie i Ukrainie. Nie tyczył się Ukrainy tylko poręczycieli i nie mam zamiaru ci nic więcej tłumaczyć bo zaraz będziesz widział tam Pis 🤣.

Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Jak już takie rzeczy wyciągasz to już wiem, ze zostałeś pozamiatany.

main_02na_szcz_cie_termin_wylotu_juz_klepni_ty_i_rychu_zostaje_z_nami_ny_sekcja.jpg

Rysio w ciągu kilku lat 6 razy okrążył ziemię. Natomiast Myrcha z żoną w ciągu roku czy półtora 2 razy. Jakiś komentarz może do tego ?

Co do wyprawy w kosmos. 60 milionów będzie nas to kosztowało chyba. Nie chce mi się teraz szukać.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

ale kto go zadaje .

Faktycznie. Jeżeli sam proces pytania zawiera w sobie intencję, to i opinia o zadającym może przeważyć.

1 minutę temu, dsbh napisał(a):

Rysio w ciągu kilku lat 6 razy okrążył ziemię. Natomiast Myrcha z żoną w ciągu roku czy półtora 2 razy. Jakiś komentarz może do tego ?

yyyyy mają szybszy skuter?🤣

• Haha 2
Opublikowano
29 minut temu, witejus napisał(a):

Tylko takie głupkowate pocieszenie ci zostało, gdzie argumenty, merytoryka?🤣

Przecież sam argument podałeś. Jak by sąsiad wziął kredyt i kazał ci odsetki spłacać to byś go pogonił. UA wzięła kredyt a rządowi pisu kazali odsetki spłacać ot i argumenty.

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Faktycznie. Jeżeli sam proces pytania zawiera w sobie intencję, to i opinia o zadającym może przeważyć.

yyyyy mają szybszy skuter?🤣

W takim tempie dogonią Rysia a raczej przegonią. Z 8 razy okrążą ziemię w tym samym czasie a mieszkają pod Warszawą jeżeli chodzi o Sejm i w Warszawie , jeżeli chodzi o dzieci 🤣.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Agrest napisał(a):

Kubica zagrał hejterom na nosie. 

Fajnie pojechał Ferrari 3 raz z rzędu wygrało Le Mans teraz to Kubica prowadził zwycięskie auto. W LMP 2 wygrał polski zespół Inter Europol.

Szkoda, że Kubica wcześniej nie pomyślał o WEC stracił czas na powrót do F1 gdzie nie miał ni jakich szans na dobry zespół.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

qr** wasza mać, wpuszczać czy nie?takie miało być?

Może być.  A może " Wpuszczamy imigrantów czy nie, do k.rwy nędzy?" Wiem że jest 7 słów. 

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Może być.  A może " Wpuszczamy imigrantów czy nie, do k.rwy nędzy?" Wiem że jest 7 słów. 

A jakie następne pytania były by w tym referendum ? Bo to nawet ciekawe 😁.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, hubertuss napisał(a):

Przecież sam argument podałeś. Jak by sąsiad wziął kredyt i kazał ci odsetki spłacać to byś go pogonił. UA wzięła kredyt a rządowi pisu kazali odsetki spłacać ot i argumenty.

Uważasz, że rząd PiS podpisał taka umowę bez wiedzy parlamentu  i ogólnie  w wielkiej tajemnicy a obecna opozycja nie wieszałaby na tym psów ? Uważam, że KO wiedziała o tej umowie i o fakcie, że będziemy jako państwo tę pożtczkę spłacac. W czym problem ? Państwo zaciąga zobowiązanie, więc zgodnie z umową go spłaca. To się nazywa w skrócie "polityka międzynarodowa". Przeciez nawet obecnie nasze państwo asygnuje ogromne środki z budżetu na pmoc Ukrainie, stąd między innymi ogromny wzrost zadłużenia budżetu państwa. I nawet PiS nie drze japy, że defucyt radykalnie wzróśł, bo byłoby to strzelanie do własnej bramki.  A argument z sąsiadem jest trafny jak kula w płot. Chyba, że podżyrowałes sąsiadowi za flaszkę a teraz musisz spłacać , chociaż liczyłeś, że sąsiad będzie honorowy. Na to, że Ukraińcy będa honorowi, nikt nie liczył.

To nie jest przytyk do huberta, tylko do tych, co podnoszą wielkie ajwaj.

Edytowane przez jahooo
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Wcześniej spłacał rząd pis. Posoka rządzona przez pis podjęła to zobowiązanie i musi to robić  Wasze pisowskie zaprzaństwo jest w tym temacie śmieszne dwoicie się i trójcie jak by tu powiedzieć, że za rząd pisu odpowiadał Tusk.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał(a):

A jakie następne pytania były by w tym referendum ? Bo to nawet ciekawe 😁.

Prywatyzujemy przedsiębiorstwa, czy maja skończyć jak RAFAKO?🤐

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Prywatyzujemy przedsiębiorstwa, czy maja skończyć jak RAFAKO?🤐

To jeszcze mamy coś do sprywatyzowania oprócz Orlenu 🤫 ? Rząd Tuska jest uratowany 🤣.

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, jahooo napisał(a):

Państwo zaciąga zobowiązanie, więc zgodnie z umową go spłaca.

Nooooo chyba że chodzi o jego własnych obywateli. Wtedy walczy z nimi do samego końca.🤣

2 minuty temu, dsbh napisał(a):

Rząd Tuska jest uratowany 🤣.

I tu cały rzad odetchnął z ulgą.🤣

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, dsbh napisał(a):

No i różni się to miasto od innych ? Według mnie nie.

Miasto jak samo w sobie to niczym się nie różni ale ludzie już tak.