Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oj tam, oj tam...

Samo to jedzie czy trzeba pomagać nogami?

Stawiam, że jeszcze z tych co wspomagają do maksa. Mamy taki co śmiga 40...

Jednak nie...

nie napisał:

12 minut temu, Ulman napisał(a):

No patrz, a jak podałem fakt ze prezydentową zaciążyła w wieku 16 lat i z nikąd się to nie wzięło to koledzy żyjący w bańce PIS coś tam pyszczyli.

nie rób z siebie głupka większego niż jesteś

każdy widział co napisałeś

Czyżby nabijał się ze srrażników moralności PiS?

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

POjeby dalej srają ogniem.🤯

Ludzie wybrali tego a nie innego i koniec tematu. 

Opublikowano
Godzinę temu, DTaras napisał(a):

Czyżby nabijał się ze srrażników moralności PiS?

Łooo Panie z tego to nie ma śmiacia.🤣 Tu można poważnie podpaść.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, PRIMO napisał(a):

POjeby dalej srają ogniem.🤯

Ludzie wybrali tego a nie innego i koniec tematu. 

W Wawie i okolicach  lepiej słowem się nie odezwać na temat wyborów. Widać że nie tylko u mnie tak jest że ludzie jeszcze sobie nie darowali że inni zdecydowali nie po ich myśli. 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
1 minutę temu, Patrycja2 napisał(a):

W Wawie lepiej słowem się nie odezwać na temat wyborów. Widać że nie tylko u mnie tak jest że ludzie jeszcze sobie nie darowali że inni zdecydowali nie po ich myśli. 

A ja Ci powiem że ludzie już mieli doś tej kampani. 😡

Jedno wielkie szambo bo ciągle obrzucali się nawzajem gównem a o pomysłach jak uzdrowić kraj to wielkie "0".🤦‍♂️

Opublikowano (edytowane)

Tak patrzę na mapę wyborców i stwierdziłem, że najgorszy sort ludzi to Zachodniopomorskie. Dlatego wolałbym zostać starym kawalerem niż poznać stamtąd  dziewczynę i się z nią ożenić. Najlepsi ludzie z tego co widzę na podhalu, podkarpacie i podlasie szczególnie okolice Filipowa.. najbardziej bogobojni

Edytowane przez ciapek102
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, PRIMO napisał(a):

A ja Ci powiem że ludzie już mieli doś tej kampani. 😡

Jedno wielkie szambo bo ciągle obrzucali się nawzajem gównem a o pomysłach jak uzdrowić kraj to wielkie "0".🤦‍♂️

Nie tyle kampanii co rządów partii która dużo na obiecywała swoim "wyborcom" a tak naprawdę nic nie zrealizowali tak jak miało być. W taki sposób się odwdzięczyli. 

W tej kampanii można było się spodziewać takiego a nie innego zachowania.

Kto na ludzki rozum wystawia kandydata który raz już przegrał. 

Jeśli idziemy po stołek nie robimy tego z przegranym.

Partia rządząca nie miała wyboru zbyt dużego w tym aby walka między dwoma kandydatami była równa musieli sięgnąć po cały arsenał aby coś ugrać tylko że to im się nie udało. 

Wiadomo że Trzas... zarządza Wawa tak jak by to był jego folwark zwierzęcy i trwoni kasę jak tylko może ale nic się na to zbytnio nie poradzi bo ludzie choć mieli wybór to i tak zagłosują w następnych wyborach na niego bo przecież on tak wspaniale zarządza jest świetny w tym. Tylko że to są puste słowa. 

Nie widzą co tak naprawdę robi z Wawa

32 minuty temu, jacus napisał(a):

bogobojni ?? to nie masz szans zaliczyc .. a nie szukales jakiejs rodaczki na slowacji czy w czechach ,tam sa rozrywkowe dziewczyny .

Jak ma szukać jak wszystkie jego rodaczki go odrzuciły za cienki portfel ma chłopina. 🤣

Pamiętajmy że górale to jurne chłopy do bitki i wypitki o reszcie nie wspomnę🤣🤣 

Za takim to nawet nie warto się obejrzeć bo tylko kłopotu sobie na robi dziewka 🤣🤣🤣

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
15 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Nie tyle kampanii co rządów partii która dużo na obiecywała swoim "wyborcom" a tak naprawdę nic nie zrealizowali tak jak miało być. W taki sposób się odwdzięczyli. 

Pamiętaj że PO nie wygrała wyborów i nie jest największą partia w sejmie 

Opublikowano
jacus napisał:

bogobojni ?? to nie masz szans zaliczyc .. a nie szukales jakiejs rodaczki na slowacji czy w czechach ,tam sa rozrywkowe dziewczyny .

Czechy bardzo dobrze wspominam. Ale czy takiej bogobojnej to nie? Człowiek nie jest tak skonstruowany z mojego doświadczenia albowiem zdarzyło się przeskoczyć mur liceum u Urszulanek w Pniewach...

Opublikowano
12 minut temu, jarecki napisał(a):

Pamiętaj że PO nie wygrała wyborów i nie jest największą partia w sejmie 

Dobrze o tym wiem ale to i tak nie daje tego że zawsze to obywatel jest pokrzywdzony bo został oszukany w tym co oni robią niezależnie czy dana partia ma większość w sejmie czy nie. 

Tutaj jest ugrupowanie które chciało się przeciwstawić jednej partii aby tylko ona nie doszła do władzy. Udało im się. Finał jednak jest taki że wyborcy mogą przy następnych wyborach także pokazać im swoje zdanie na ten temat i powiedzieć dość. 

Choć wiadomo że większa część ich wyznawców nigdy o nich złego zdania nie da powiedzieć ale zawsze ktoś może się wyłamać z ich mydlanej bajki. 

Opublikowano
jarecki napisał:

26 minut temu, Ulman napisał(a):

Ale nie ma znaczenia co by było gdyby. W wieku 16 lat dorobiła się brzucha i to jest fakt z życia pierwszej damy RP

Prawdziwa patriotką , poświęca się dla ojczyzny tyle się mówi o depopulacji Polski a tu proszę , oby więcej takich , lepsza jak córka Kwaśniewskich , tamta sobie pieski kupiła 😉

Ta. Jak niemki w lebensborn normalnie... Nie przeginacie wy oba czasem? Trafiło się dziewczynie i tyle. Potem dogadala się z koleżką podobnym do siebie i żyją. Tu niema o czym dyskutować. Dr Jekyll, mr Batyr i Marta.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Nie ja skorzystałem z sytuacji i chciałem sobie porozmawiać na temat dziecka Nawrockiej bez wnikania w szczegóły bardziej chciałem się ,, podroczyć " 🤣 , patrzę i czytam że też DTaras  zaczepiasz  kończąc post ,, dr Jekiyll , mr Batyr i Marta "

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
jarecki napisał:

Nie ja skorzystałem z sytuacji i chciałem sobie porozmawiać na temat dziecka Nawrockiej bez wnikania w szczegóły bardziej chciałem się ,, podroczyć " 🤣 , patrzę i czytam że też DTaras  zaczepiasz  kończąc post ,, dr Jekiyll , mr Batyr i Marta "

Aaa przepraszam co zaczepiam?

O. Są pierwsze osoby do kancelarii... Czyli to teraz jednak prawo obywatelskie i sprawiedliwość obywatelska. Coś jak Policja obywatelska.

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał(a):

Co poza tym twoi bracia .

Taaaaa? A dlaczego?

37 minut temu, jarecki napisał(a):

To jest temat dla PISowskich zaprzańcow I ich karkołomnych tłumaczeń. Jak dewoty widzą malolate z brzuchem to od razu łatka że się żle prowadzi. Jak prezydentową to pokrętne tłumaczenia i wszystko ok. Ciekawe czy zdaniem sekty wypada prezydentowi mieć tatuaże. Obstawiam że to też ok. Ciekawe czy dziadki zaczną sobie dziary robić w gescie solidarności  z PKN😁

1 godzinę temu, ciapek102 napisał(a):

Tak patrzę na mapę wyborców i stwierdziłem, że najgorszy sort ludzi to Zachodniopomorskie. Dlatego wolałbym zostać starym kawalerem niż poznać stamtąd  dziewczynę i się z nią ożenić. Najlepsi ludzie z tego co widzę na podhalu, podkarpacie i podlasie szczególnie okolice Filipowa.. najbardziej bogobojni

A na podstawie jakich kryteriów ty takie wnioski wysnułeś?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v