Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ciekawe w jakiej parti teraz będzie? Niby facet ma naprawde gadane i ciężko go zagiąć ale nie może nigdzie zagrzać miejsca.

Obstawiam że w konfie, tam go jeszcze nie było🤣

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, witejus napisał(a):

Idioto, dalej szczujesz i plujesz?jest akt notarialny który jest zgodny z prawem, co potwierdzili notariusze. Aty jesteś jakąś wyrocznią że kwestionujesz prawnikó, bo ci nie pasuje ich opinia?Poczekaj aż nierząd tuska szlag trafi, zmieni się prokurator, minister sprawiedliwości to zobaczysz jak deronety i tefałeny będą odszczekiwać kłamstwa.Śmiej się do rozpuku bo tyle tylko potrafisz, ty nawet kłamać nie umiesz niedołęgo.

Jacy notariusze? Sam szczekasz i plujesz jadem? Tobie pasuje bo tak ci powiedzieli bo to twój kandydat  i myślisz, że to już racja i prawda. Od kiedy notariusze to prawnicy? Co ty bredzisz? Piszesz, ze notariusze nie wiadomo jacy potwierdzili, ze sprawa jest ok a potem, że skoro ich podważam to podważam prawników? Serio? Ty podstaw nie ogarniasz co to notariusz co to prawnik Nie chce mi się tu nad tobą pastwić niedołęgo bo widać, żeś głupi jak but. I tacy właśnie wybrali Batyra.. A to, że podpisał zobowiązanie opieki do śmierci i pokrywania kosztów a tego nie robił to co też ci notariusze powiedzieli, ze ok? Myślisz niedołęgo, że oddanie mieszkania zwalnia go z tego co na to twoi prawniczy notariusze mówią?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

W sprawie sutenerstwa nie ma papierów to fakt jest tylko słowo przeciwko słowu. Jest pozew Nawrockiego ponoć są jacyś dwaj świadkowie i to nie ten wasz Muran. 

Nie nasz tylko to jest człowiek Donalda Tuska. A jakby był ktoś inny  wiarygodny to by śpiewał o tym przed wyborami we wszystkich mediach.

• Like 1
Opublikowano

zetorki ,siano samo schnie..nie przewracaj tylko pisz. no dzisiaj ma by slonecznie a jutro znowu burze..

10 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Po co?

Ciebie zobaczyć?

No może i jest to jakaś atrakcja takie dziwadło zobaczyć, ale czy warto?😆 

Pamiętam że pisałeś że ludzie się za tobą oglądają ..pamiętam...szkoda że nie zdajesz sobie sprawy dlaczego ..

pogadac ..kawe wypic ,ciastko albo zapiekanke zjesc..bierz zone i dawaj.

za mna to sie kobiety ogladaja-szkoda ze tylko te w twoim wieku 🤣

10 godzin temu, Wpaw napisał(a):

A gdzie siedzisz? Jak wolno wiedzieć?😁

teraz na krzesle ale czesto na fotelu obrotowym albo ciagnikowym..ale to coraz rzadziej.

10 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Wiedzą.

Nie wiem czy wiesz, ale nie mus jechać żeby się widzieć.🤷

No i co jakiś czas przyjeżdżają.

nigdy nie zapomne jak w sanatorium gadalem przez video-rozmowe z zona .wszyscy byli w szoku..na wschodniopolska wies wtedy technika jeszcze nie doszla.

10 godzin temu, Agrest napisał(a):

Stać cię wogóle by tam coś zjeść? Czy wszystko podatnicy sponsorują? Chyba nie odpier**lisz numeru z termosem i kanapką?

Sołtys waszej małej polski ogłosił jakąś paradę smoków i innych okazów. Tu mógłbyś się pokazać a nie Kazimierz nawiedzać.

Tam już mają trzy krzyże na pamiątkę zarazy. Czwartego stawiać nie chcą

porzeczka -zluzuj majty i nie mysl tyle o mnie bo zostaniesz palma-a u nas palmiarnia mala i tylko 3 sie mieszcza.choc coraz bardziej profilem pasujesz do szpitala pare km dalej..

parada jest od lat.. na kilkuset metrach bulwarow oglada wiecej osob niz w waszym lipnym powiecie mieszka.

nie wiem czy bys psychicznie to wytrzymal ..

11 minut temu, witejus napisał(a):

Idioto, dalej szczujesz i plujesz?jest akt notarialny który jest zgodny z prawem, co potwierdzili notariusze. A ty jesteś jakąś wyrocznią że kwestionujesz prawników, bo ci nie pasuje ich opinia?Poczekaj aż nierząd tuska szlag trafi, zmieni się prokurator, minister sprawiedliwości to zobaczysz jak deronety i tefałeny będą odszczekiwać kłamstwa.Śmiej się do rozpuku bo tyle tylko potrafisz, ty nawet kłamać nie umiesz niedołęgo.

sprawdz dokladnie o czym pisze rada notarialna..akt byl spisany poprawnie-kopiuj-wklej i poszlo..reszta czyli kasa jest problemem..

szybko zapomnailes ostatnie 8 lat ..zero ilu zamknal ?? ilu skazano ?? 

po co sie osmieszasz-wez jakies ziolka i wyjdz na swiat ,pospaceruj. poogladaj kwiatki i krzaki..

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Jacy notariusze? Sam szczekasz i plujesz jadem? Tobie pasuje bo tak ci powiedzieli bo to twój kandydat  i myślisz, że to już racja i prawda. Od kiedy notariusze to prawnicy? Co ty bredzisz? Piszesz, ze notariusze nie wiadomo jacy potwierdzili, ze sprawa jest ok a potem, że skoro ich podważam to podważam prawników? Serio? Ty podstaw nie ogarniasz co to notariusz co to prawnik Nie chce mi się tu nad tobą pastwić niedołęgo bo widać, żeś głupi jak but. I tacy właśnie wybrali Batyra.. A to, że podpisał zobowiązanie opieki do śmierci i pokrywania koszt ó a tego nie robił to co też ci notariusze powiedzieli, ze ok?

A Ty co tak szczekacz , dlatego że Twój kandydat nie wygrał 🤔😅

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

. Od kiedy notariusze to prawnicy?

Tak jak mówię nawet kłamać nie umiesz, niedołęgo.

Kto może być notariuszem? rzeźnik, stolarz, spawacz, mecahanik po technikum?

Masz gamoniu kto może być notariuszem

Aby zostać notariuszem w Polsce, należy spełnić określone wymagania, między innymi ukończyć studia prawnicze z tytułem magistra prawa, odbyć aplikację notarialną i zdać egzamin notarialny

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał(a):

zetorki ,siano samo schnie..nie przewracaj tylko pisz. no dzisiaj ma by slonecznie a jutro znowu burze..

Na razie to wieczorem w niego nalało...

Ja dużo na raz robię...właśnie wybieram się do miasta....żonę zobaczyć...i pomnikarza...

Później trasa 180 km w jedne stronę...

Siano zaczeka...🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Zbyszek TW Bolek był prezydentem to przy nim taki na harmonijce to pikuś i tak 

By nie Bolek to w kołchozie byś co najwyżej krowy doił.

Nie wycieraj sobie gęby panem Wałęsą.

• Haha 4
Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Aby zostać notariuszem w Polsce, należy spełnić określone wymagania, między innymi ukończyć studia prawnicze z tytułem magistra prawa, odbyć aplikację notarialną i zdać egzamin notarialny

Yyyyyy to idąc tym tropem. Czy wszyscy absolwenci filozofii, to filozofowie? Tak pytam, bez podtekstów i wycieczek.😂

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał(a):

nigdy nie zapomne jak w sanatorium gadalem przez video-rozmowe z zona .wszyscy byli w szoku..na wschodniopolska wies wtedy technika jeszcze nie doszla

Zapewne dlatego że darles mordę i innym przeszkadzałeś...

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie nasz tylko to jest człowiek Donalda Tuska. A jakby był ktoś inny  wiarygodny to by śpiewał o tym przed wyborami we wszystkich mediach.

Wasz wasz. Ja tam jak pisałem nie przesądzam słowo przeciwko słowu. Onet ma dwóch świadków którzy podpisali, ze do sądu pójdą. A że nie chcą się pokazywać. Ich wybór. Nawrocki złożył pozew chyba sąd wyjaśnmi.

3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

A Ty co tak szczekacz , dlatego że Twój kandydat nie wygrał 🤔😅

Nie skaczę tylko prostuje niedołęgę bo mu coś jacyś prawnicy powiedzieli.

1 minutę temu, witejus napisał(a):

Prawnik to prawnik. Notariusz to notariusz. Notariusze w Polsce póki co nie rozstrzygają czy coś jest zgodne z prawem lub nie zwłaszcza jacyś anonimowi niedołęgo. Ja ci mogę napisać, że inni notariusze też anonimowi powiedzieli, że to nie jest ok. Naprawdę nie ośmieszaj się z jakimiś anonimowymi nie wiadomo czy w ogóle notariuszami prawnikami. Od tego niedołęgo są prokuratorzy i sądy by ocenić czy bylo ok czy nie.

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, jacus napisał(a):

za mna to sie kobiety ogladaja-szkoda ze tylko te w twoim wieku 🤣

Bo zdziwione że i chłop może być w ciąży...

Bebech podziw taki wzbudza...😆

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Czy wszyscy absolwenci filozofii, to filozofowie? Tak pytam, bez podtekstów i wycieczek.

Yyyyy, czy wszyscy absolwenci MGIMO to szpiedzy?Tak tylko pytam.

• Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Prawnik to prawnik. Notariusz to notariusz.

A głupek to głupek, z resztą , od kiedy głupi wie że jest głupi.

1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Patrze, że u ciebie też Nawrocki wygrał. To musiało boleć

I temu nadal szczeka.😁

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, tracker napisał(a):

A jakie wyniki wyborów były w zakładach karnych???? :DDDD

Tam to był nokaut. W całym kraju ponad 80% na Trzaskowskiego. 

A niby to na Nawrockiego głosuje plebs, a na trzaskowskiego elyty. To ja wole być tym plebsem niż elitą z zakładu karnego.

• Like 1
  • Haha 1