Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, Agrest napisał(a):

Obniżka gazu po wyborach ogłoszona tuż przed🤣

Kalendarza nie zmienisz, ani nie oszukasz.

Godzinę temu, Strongman napisał(a):

Jak by mi miała Bruksela płacić emeryturę tez bym był dla unni bezproblemowy.

Tak prawdę mówiąc, to żadnego problemu dla nich nie stanowisz.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, mirro napisał(a):

@galan99 a to do tej pory Pan Braun nie stawiał krzyżyka przy nazwisku ludzi do odstrzału przypadkiem? Bo ja bym sie na takie dictum jednak trochę obawiać zaczął.

Oto co dobitnie i jednoznacznie myśli i wyraża Grzegorz Braun o Rafał Trzaskowski. Wiele osób tego nie ostrzega więc warto przypominać.

https://www.facebook.com/watch?v=3928557384125954

@mirro tu dokładniej .

https://www.facebook.com/61565550374345/videos/1223205389181972

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, mirro napisał(a):

Łoooo to 102 będa tańsze nawozy, bo jak gaz tańszy to i ........ A może nie?

Wam to najpierw buty by się przydały. Na c*** ci nawóz?🤭

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
10 minut temu, mirro napisał(a):

@galan99 a to do tej pory Pan Braun nie stawiał krzyżyka przy nazwisku ludzi do odstrzału przypadkiem? Bo ja bym sie na takie dictum jednak trochę obawiać zaczął.

Dygasz jeden ma plecak spakowany .

Opublikowano
3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Wam to najpierw buty by się przydały. Na c*** ci nawóz?🤭

Jako żołnierz piechoty doceniam wartość dobrego obuwia, ale nie określa mnie to i nie ogranicza.

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Jako żołnierz piechoty doceniam wartość dobrego obuwia, ale nie określa mnie to i nie ogranicza.

Pewnie, i co tam można założyć łonucki😁

Chyba że jako starszego stopniem noszą cię na tarczy 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Byłem żołnierzem Pancernym .

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

A ja starszy mechanik śmigłowca mi8 🙆🤭

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Znaczy się husaria.

Elita

3 minuty temu, witejus napisał(a):

Nieśmiało się wtrącę ale na c*** to jest gumka, kondomem zwana.

W erze cywilizacji gdy promowane są związki jednopłciowe ów kondony nie spełniają już swoich dawnych właściwości. 😁

Z tymi śmigłowcami mi 8 to żartowałem żeby ktoś mi kłamstwa nie zarzucił. To tata był zawsze się tym chwali. Chcieli go do partii żeby został w wojsku ale się nie zgodził i pracowal 25 lat w azbeście. 

Opublikowano
Godzinę temu, galan99 napisał(a):

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „OMA Oddam głos ważny i postawię krzyżyk przy nazwisku Nawrocki -Grzegorz Braun #ByleNieTrzaskowski POPIERASZ? ZOSTAW LAJKA!”

A czego się po nim spodziewać głupek tylko na takiego samego jak sam zagłosuje. 

44 minuty temu, galan99 napisał(a):

A to dlatego ciągle i tylko  przez peryskop patrzysz .

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Po co kupować gaz od Putina. Podłączyć rurki pod krowie zadki i będziemy mieć swój metan ;) dać im jeszcze bobu i będzie dopiero fabryka xD muszę pogadać z Radkiem o współpracy ;) ale mi dałeś pomysł Rysiu xD

@radekz200 zjedzą te twoje krowy tonę dziennie ?? To bym na miejsce przywoził ;)

Skrzynka 15'tka na krowe i do przodu xD

Mowisz masz

Screenshot_20250523_074540_com.facebook.katana_edit_951346236485027.jpg

• Haha 1