Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
59 minut temu, ravoj napisał(a):

@Agrest obyś miał rację, bo obstawiam, że  wygra Nawro i czekam szczerze aż wywinie numer Pisiorom jak kiedyś Banaś i pokaże jaja, bo Duda to piz*a, że aż mi go szkoda. Nawro się napierdalał w lesie, to jaja ma, (oby chociaż napierdalał, bo może tylko był kierowcą)

Ja przyjmę zasadę, że będę głosował zawsze na przekór obecnie rządzącym, bo PoPiS będzie rządzić wiecznie, a że to debile jedni i drudzy, to będę głosował im na złość, stąd w niedzielę zakreśle Nawrockiego, żeby Rudy osiwiał ha ha ha 

Jeszcze kilka osób namów , będzie lepszy efekt wygranej 

• Haha 1
Opublikowano

nawrocki trzy razy był na debatach tvp a trzaskowski zero razy na debatach republiki

śmierdzący tchórz

na rozmowy z przywódcami innych państw też by nie pojechał, chyba, że w pampersach :D 

• Like 2
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A po co jechać na debatę która nie wiadomo czy się odbędzie. Bo jeszcze wczoraj brakowało im pieniędzy i trwała zbiórka ?? xD

Trzaska zapewnił że zielonego ładu w Polsce już niema .

Inżynierzy nie przybędą do Polski . Gwarantujesz głową zapewniając wiarygodność Trzaski .

Planeta już nie płonie .

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Trzaska zapewnił że zielonego ładu w Polsce już niema .

Inżynierzy nie przybędą do Polski . Gwarantujesz głową zapewniając wiarygodność Trzaski .

Planeta już nie płonie .

Skończyłeś robotę u Hansa i teraz na wieczór strzeliłeś %% ??

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Skończyłeś robotę u Hansa i teraz na wieczór strzeliłeś %% ??

Nie było pytania o procenty .

Gwarantujesz głową za trzaskę jak zdradzi .

Opublikowano

Służby w akcji

Prokuratura zakończyła postępowanie i właśnie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 66-letniej emerytce z Torunia pani Izabeli, która w Social Media napisała do Owsiaka "Giń człeku", napisała też, że ma zmienić okulary, bo takie nosi L. -G -B- T

Policjanci zatrzymali ją dwa dni później w jej mieszkaniu tuż po 6 rano.

Prokurator zastosował wtedy wobec podejrzanej środki zapobiegawcze o charakterze wolnościowym pod postacią dozoru policji połączonego z obowiązkiem stawiennictwa w Komisariacie Policji Toruń – Śródmieście 3 razy w tygodniu; zakaz kontaktowania się z pokrzywdzonym i zbliżania się do niego na odległość mniejszą niż 100 m, a także zakaz wypowiadania się publicznego, w tym za pośrednictwem portali społecznościowych na okoliczności dotyczące czynów będących przedmiotem postępowania w niniejszej sprawie.

Ustawa zagrażająca wolności wypowiedzi między innymi w social media tzw. ustawa o mowie nienawiści, nie weszła w życie, bo nie podpisał jej Andrzej Duda. Obecny kandydat na prezydenta Rafał Trzaskowski w wywiadzie ze Sławomirem Mentzenem, zapowiedział jej podpisanie.

Emerytce grozi do 3 lat więzienia.

to jest preludium do tego co by było, gdyby trzaskowski został prezydentem, już zapowiedział że podpisałby ustawą pozbawiającą wolności słowa

• Like 1
Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Aaaaaaa gdyby tak zapragnął zostać ojcem?

A dlaczego nie , jak nasienie i podajnik sprawny to możemy być zaskoczeni 🤭 tylko partnerkę musi mieć co najmniej 40 lat młodszą 

I widzisz jaki jesteś do tyłu? Partnerki nie musi mieć wcale.

Opublikowano

Gwarantujesz głową za trzaskę jak zdradzi

Jestem tylko pod wrażeniem z tempa w jakim poradzili sobie z Zielonym Ładem.

• Haha 2
Opublikowano

Galanek.... powtarzasz się...😆

Gwarantujesz głową za trzaskę jak zdradzi

4 minuty temu, galan99 napisał(a):

Gwarantujesz głową za trzaskę jak zdradzi .

Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał(a):

I widzisz jaki jesteś do tyłu? Partnerki nie musi mieć wcale.

Bo jak jak stary jaskiniowiec. Maczuga w baniak potem wlokę za włosy do jaskini. Myslałem że o takie polowanie chodzi.

Opublikowano
witejus napisał:

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Weź się nie ośmieszaj

to ty się ośmieszasz uparcie zaprzeczając faktom, jeszcze raz, może teraz zrozumiesz, powiedział że nie widzi powodu głosować na Trzaskowskiego, ja nie słyszałem by kogoś nazwał podejrzanym typem.To tusek otacza się podejrzanymi typami, kryminalistami. A w Końskich gdzie tchórz czaskoski się nie pojawił, platformiane bydło drze mordy na cały regulator

Może będzie jatka. Przecież po tym wg Ciebie poznać kto lepszy...