Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, PRIMO napisał(a):

W pisie bo tam same kryształy a że ze skazą to już nieistotne. 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

O i to jest najlepszy komentarz. 👍🏼

A gdzie są krystaliczni? Na każdego coś się znajdzie? Tym bardziej w dzisiejszych czasach.

A po drugie do polityki to raczej ludzie pracowici, uczciwi się nie garną i chyba tutaj jest podstawowy problem.

Scena polityczna jest pełna miernot, karierowiczów którzy poszli do polityki dla piniędzy. 

Z drugiej strony ci co poszli dla idei jak np Kaczyński mogą być gorsi od tych co robią to dla kasy. 

Ciężka zagwozdka.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Twardy by wytrzymał bez używek przez czas trwania debaty...

Mikre to jakieś ten Nowogrodzki...

Wolno nie zabronione wiec w czym masz problem .

Opublikowano

Nie no...

Super tłumaczenie...

Niech stają na was dalej, bo idzie przywyknąć do smrodu...

1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

A gdzie są krystaliczni? Na każdego coś się znajdzie? Tym bardziej w dzisiejszych czasach.

A po drugie do polityki to raczej ludzie pracowici, uczciwi się nie garną i chyba tutaj jest podstawowy problem.

Scena polityczna jest pełna miernot, karierowiczów którzy poszli do polityki dla piniędzy. 

Z drugiej strony ci co poszli dla idei jak np Kaczyński mogą być gorsi od tych co robią to dla kasy. 

Ciężka zagwozdka.

Opublikowano
11 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dobra...

Glosujta na kogoś tam pasuje...

...jednak moim zdaniem, jeszcze nigdy nie było tak niskiego poziomu kandydatów...

Jebać obydwu...

Prezydent....czaisz?

Prezydent ma być człowiekiem bez skazy?nawet papież taki nie jest.

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

No tak. Sutenerstwo czy wyłudzenie mieszkania to tylko takie tam błędy młodości ... Super kandydat, nie ma co ...

A jak by mu żona poszła w długo z jakimś pisowcem a później z tego powodu popadł w impotencje i odreagowywał to jeżdżąc z kolegami na parówki nad Wisłe motorem to co by było? In plus czy minus?

Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

Wolno nie zabronione wiec w czym masz problem .

Wstyd...

Skoro to wolno, to czemu ukryć próbował?

To człowiek na wójta dobry, nie na prezydenta...

Zero wyczucia...

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

A jak by mu żona poszła w długo z jakimś pisowcem a później z tego powodu popadł w impotencje i odreagowywał to jeżdżąc z kolegami na parówki nad Wisłe motorem to co by było? In plus czy minus?

Musisz atakować mnie indywidualnie ?? Słabe to panie Krzysztofie ... Jak widać kończą się argumenty do obrony Alfonsa że trzeba iść w prywatę, drugi obatel Polski A jesteś że prywatnie atakujesz ???

Jeszcze żeby to prawda była. Ale to bajki zmyślone przez takich jak Ty i Pajacuś ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Prezydent ma być człowiekiem bez skazy?nawet papież taki nie jest.

Ja takiego bym oczekiwał...

Twój następny będzie secw d*pie grzebał na wizji, a ty stwierdzisz że to normalne, bo go swedzialo...😆😄

Opublikowano

mieszkanie to nie wyłudzenie. alkoholik na slupa dostal mieszkanie, w zamian mial przekazac je w dozywocie ludzia ,ktorzy mu to zalatwili. dla niego to jak by mu jezusek golymi stupkami po gardle przeszedl,bo mial za free chate. oczywiscie ze nie za darmo i nie ma zawszze. mogl oczywiscie sie nie zgodzic, ale trzask lamanych nog nie jest przyjemny, tym bardziej swoich nog. takie przekręty ma slupa to w kazdej spoldzielni odchodza. mozna sie sprzeczac jedynie, kto w trybie urzedowym to mieszkanie pijakowi przyznal. kase za to na pewno wzial! a wy myslicie ,ze on wyluszil , czyli namowil go do oddania chaty szepczac mu do ucha "oddaj.mi mieszkanie,oddaj mi mieszkanie"! 😂

• Haha 2
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Wstyd...

Skoro to wolno, to czemu ukryć próbował?

To człowiek na wójta dobry, nie na prezydenta...

Zero wyczucia...

Tak powiadasz zero wyczucia jak nasz Premier jechał w drugim wagonie . A w pierwszym coś wciągali a rudemu nie dali .

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ocho...poszło na styki...🤭😆

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ja takiego bym oczekiwał...

Twój następny będzie secw d*pie grzebał na wizji, a ty stwierdzisz że to normalne, bo go swedzialo...😆😄

Był taki jeden trener Niemiec praktykował .

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

Tak powiadasz zero wyczucia jak nasz Premier jechał w drugim wagonie . A w pierwszym coś wciągali a rudemu nie dali .

No i?

To ma usprawiedliwić Nowogródzkiego, czy pogrążyć Tuseka?

Wiesz już?

1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Był taki jeden trener Niemiec praktykował .

Twój pan jak za niewolnika robisz?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

No i?

To ma usprawiedliwienie wic Nowogródzkiego, czy pogrążyć Tuseka?

Wiesz już?

W pierwszym wagonie jechali twardziele nie cty .

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Twój następny będzie secw d*pie grzebał na wizji, a ty stwierdzisz że to normalne, bo go swedzialo..

Widzę że nabierasz rozpędu.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

mieszkanie to nie wyłudzenie. alkoholik na slupa dostal mieszkanie, w zamian mial przekazac je w dozywocie ludzia ,ktorzy mu to zalatwili. dla niego to jak by mu jezusek golymi stupkami po gardle przeszedl,bo mial za free chate. oczywiscie ze nie za darmo i nie ma zawszze. mogl oczywiscie sie nie zgodzic, ale trzask lamanych nog nie jest przyjemny, tym bardziej swoich nog. takie przekręty ma slupa to w kazdej spoldzielni odchodza. mozna sie sprzeczac jedynie, kto w trybie urzedowym to mieszkanie pijakowi przyznal. kase za to na pewno wzial! a wy myslicie ,ze on wyluszil , czyli namowil go do oddania chaty szepczac mu do ucha "oddaj.mi mieszkanie,oddaj mi mieszkanie"! 😂

tylko takie cwaniaczki co wyłudzają to mają sprawy karne ,inni już kibluja za to a jeszcze inni są ścigani ....a tu taki  zwykły  gangus chce być prezydentem a powinien trafić do pierdla za to ..mało tego ćpun jakich wielu i sutener ...😲

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

Ja wiem ze ty zafascynowany zachodem...

W końcu na nich robisz uciekając z kraju by zarobic coś...

1 minutę temu, witejus napisał(a):

Widzę że nabierasz rozpędu.

...tylko fakty....

Coraz łatwiej wybaczasz potknięcia i kłamstwa innym...

Mi się nie podoba co z nami robią...

Opublikowano
9 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ciężka zagwozdka.

Przecież w pise sami się tam uważali za kryształowo czystych. 🤪

Żadna ciężka zagwozdka. 🤷‍♂️

Ideowcy to są ludzie bardziej niebezpieczni od karierowiczów. 

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No i?

To ma usprawiedliwić Nowogródzkiego, czy pogrążyć Tuseka?

Wiesz już?

Twój pan jak za niewolnika robisz?

Do mnie to  było ja trzymam się a twardzielami nie ciotami jak ty co pisze o grzebaniu w d*pie .

100 razy wolę prawdziwych ludzi bo przynajmniej wiadomo z kim mam do czynienia nie z niziołkami skurwys....i co zdradzą . 

Opublikowano

ktorys to prezydent usa, chyba clinton tez palil skrety, ale sie nie zaciagal 🤣 wielu pali, porzadnych ludzi, wielu pije wode , az milo, a sa na poziomie. nawet nasi poprzedni prezydenci pili wode az milo. duda nie pil, a dla wielu byl zlym prezydentem. bo podpisywal ustawy, a nie vetowal,ale komor podpisywal wszystkie, nawet nie znal tego slowa - veto. ale byl dla wielu fajnym prezydentem. jeszcze sie taki nie narodzil, co by wszystkim dogodzil!

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ja wiem ze ty zafascynowany zachodem...

W końcu na nich robisz uciekając z kraju by zarobic coś...

...tylko fakty....

Coraz łatwiej wybaczasz potknięcia i kłamstwa innym...

Mi się nie podoba co z nami robią...

Widać i czuć ciotę słabeusza co szuka kryształowej postaci . Ogarnij się bo masz prawie 60 lat .