Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dlaczego kłamiesz ??

Posłuchaj co Radek mówi ... Pochwalił Mentzena za to że pokazał że mimo różnych poglądów można wypić piwo i porozmawiać ...

Ale PiSuar już ma ból tyłka bo Mentzen nie powiedział żeby głosować na Alfonsa xD

właśnie słucham :D 

mentzen jeszcze nic nie powiedział w kwestii poparcia kandydatów, więc się nie podniecaj

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Być może spisywali jakieś deklaracje😂

Spiseeeeeeek!😂🤣

Opublikowano

Są tacy co nie rozumieją że on to robi dla zasięgów, a na koniec właśnie będzie że ani jeden ani drugi go nie przekonał i za nikim się nie opowie aby wyborcy sami zdecydowali 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Trzaskowski na piwie z mencenem😁

Łobudził się w porę 🤣😂

Opublikowano

tacy ludzie byli u mentzena na piwie

KIM JEST TAJEMNICZY OSOBNIK,  KTÓRY SIEDZIAŁ PRZY STOLE Z MENTZENEM I TRZASKOWSKIM? CZŁOWIEK Z MROKU: Osiecki – strażnik brudnych tajemnic liberałów i mistrz zemsty!
Niewielu wie tyle o brudnych interesach liberałów, co on. Piotr Osiecki to nie zwykły pionek. To architekt finansowych machinacji, który przez dwie dekady trzymał w rękach sekrety ważnych ludzi – nazwiska, kwoty, szemrane układy. Zna każdy brudny szczegół, każdy niejasny przelew, każdy skryty uścisk dłoni w zaciszu gabinetów. Był sercem systemu. Trudno określić, jak wielki jest jego majątek i jego firm, ale są to prawdopodobnie setki milionów.
Kiedy PiS przejęło władzę, eldorado Osieckiego się skończyło. W 2018 roku CBA zakuło go w kajdanki, zarzucając mu wyprowadzenie ponad 100 milionów złotych z GetBacku przez fikcyjną sprzedaż spółki EGB za absurdalną cenę. Spędził kilkanaście miesięcy w areszcie. Pokrzywdzeni byli wszyscy, którzy inwestowali w GetBack.
Dziś wraca – i to z hukiem. Z cienia wychodzi jako drapieżnik napędzany żądzą zemsty. Jego cel? Zmiażdżyć PiS raz na zawsze, za wszelką cenę, żeby znów nie trafić za kraty. Wieść niesie, że zaangażował miliony, by zapewnić, że dawni wrogowie nigdy nie wrócą do gry. To nie polityka. To wojna.
Osiecki jest hołubiony przez aktualną platformerską władzę, która ma mu zagwarantować bezkarność. Bliski Radosława Sikorskiego, powiernik Romana Giertycha, szepcze do ucha otoczeniu Donalda Tuska. Ale jego macki sięgają też rodziny Banasiów i NIK – jeśli trzeba, jest na zawołanie. Ten człowiek nie działa w świetle reflektorów. Operuje strachem, wpływami i gotówką.
Za kulisami toczy się gra, w której stawką nie są wybory, lecz władza absolutna i zemsta. Osiecki, spec od manipulacji, pociąga za sznurki. Czy to on rozdaje karty w nowym układzie? Czy to jego zemsta kształtuje polską scenę polityczną?

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał(a):

Choćby to że nie Kałęczyn języka Polskiego 

Zwykła literówka a zaraz się czepiacie jak by nie wiem co. 🤦‍♂️

@nie ty się nigdy nie mylisz?

Opublikowano
30 minut temu, PRIMO napisał(a):

Twoja opcja polityczna (PIS) jak i PO to są debile. 

Mi się wydaje że to była celowa zagrywka Mentzena. 

To chyba coś nie pykło bo wedlug mnie więcej stracił niż zyskał sam Mentzen , A Ty uważasz że coś zyskał dla swojej partii ?

• Like 1
Opublikowano
Teraz, PRIMO napisał(a):

Myli się każdy.

Wystarczy poprawić, przyjąć do wiadomości i starać się tego błędu nie robić....

Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

To chyba coś nie pykło bo wedlug mnie więcej stracił niż zyskał sam Mentzen , A Ty uważasz że coś zyskał dla swojej partii ?

Nie mnie to oceniać. 

Tylko wywiązała się gównoburza i tyle. 🤷‍♂️

Opublikowano
5 minut temu, PRIMO napisał(a):

Napisz mu ile masz miesięcznie za mleko to przestanie czepiać się dupereli

Opublikowano
Teraz, ciapek102 napisał(a):

Napisz mu ile masz miesięcznie za mleko to przestanie czepiać się dupereli

Żeby dostał palpitacji serca?😂😂😂😂

Opublikowano
7 minut temu, PRIMO napisał(a):

ja jestem nieomylny :D 

plus jest za uświadomienie tobie, twojej buty i arogancji za wskazanie ci twojego błędu

Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

ja jestem nieomylny :D 

plus jest za uświadomienie tobie, twojej buty i arogancji za wskazanie ci twojego błędu

No chyba że skopiowany tekst zawiera błedy ortograficzne. 🤣😂🤣😂

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak kopiujesz i wklejasz to i błędów nie ma xD 

O ile błędów nie ma. 🤷‍♂️

Opublikowano
2 godziny temu, nie napisał(a):

mentzen miał być zwycięzcą a został największym przegranym 

klęska na całego

Na własne życzenie

A zdanie to on zmienia niczym Rafał 

Ale co się dziwić, uczył się od najlepszego i wszedł w jego buty idealnie

Żeby Korwinowi spadło poparcie wystarczyło pozwolić mu mówić 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v