Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Czegoś ty się znowu naćpał? Ty weź tylko wyborców pisu to ci wyjdzie, że 100 % jest przeciwko rządowi Tuska.

No ale sam Hołownia o tym mówił że rząd ma żółta kartkę bo 60% zagłosowało przeciw...wiec nie wiem o co tobie chodzi.

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Czegoś ty się znowu naćpał?

7 minut temu, DTaras napisał(a):

Jednak brak postępów w postrzeganiu świata...

przecież to są słowa hołowni :D 

piękne samozaoranie 👏 jesteście wybitni :D 

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@MariuszDe Hołownia jest oszołomiony. A % można sobie dobierać jak komu pasuje. Ja ci napisałem jak można zrobić by 100 % nie popierało. A jak weźmiesz procent z ogółu uprawnionych to oc inego wyjdzie. 

A co do żółtej kartki to tu ma racje kłótnie w koalicji ataki w kampanii pomóc nie pomogły.

@nie ja wiem samozaoranie i ty to jedno. Od kiedy tak Hołowni słuchasz. Wyjaśniłem wyżej te procenty.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym 3 osoby i tekst „Potężna akcja niemieckich służb. Rosyjs syjscysabotażyści zatrzymani dzisiaj. dzisioj.10:26 10:26 Świat POLIZEI POLIZS Rosyjscy agenci zatrzymani przez niemieckie służby. Zdjęcie ilustracyjne Dirk Vorderstraße SEK Einsatz vom Schiauchboot Niemieckie służby zatrzymały trzech Ukraińców. którzy podejrzewani są o działania agenturalne na rzecz Federacji”

6 minut temu, MariuszDe napisał(a):

No ale sam Hołownia o tym mówił że rząd ma żółta kartkę bo 60% zagłosowało przeciw...wiec nie wiem o co tobie chodzi.

on jest za głupi na prawdę 

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „KIEDY WIDZISZ ZABYTKOWĄ KAMIENICĘ PEŁNĄ STARUSZKÓW ngflip.co com”

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

@MariuszDe Hołownia jest oszołomiony. A % można sobie dobierać jak komu pasuje. Ja ci napisałem jak można zrobić by 100 % nie popierało. A jak weźmiesz procent z ogółu uprawnionych to oc inego wyjdzie. 

A co do żółtej kartki to tu ma racje kłótnie w koalicji ataki w kampanii pomóc nie pomogły.

@nie ja wiem samozaoranie i ty to jedno. Od kiedy tak Hołowni słuchasz. Wyjaśniłem wyżej te procenty.

Image

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, MariuszDe napisał(a):

Wyborcy Zandberga to też przeciwnicy rządu...

ale zagłosują prędzej na trzaska niż na nawrockiego

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A wyborcy Mentzena nie lubią i Trzaska i Nawrockiego ...

Wiem ale czytałem przed chwilą wypowiedzi na FB to większość oczywiście nie wszyscy ale większość twierdzi że wszyscy tylko nie Trzaskowski że trzeba zacisnąć żeby i zagłosować przeciw jemu bo może wtedy rząd się rozpadnie i Konfederacja dużo zyska.

Opublikowano
nie napisał:

5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ale żeś odkrył negatyw. Już to pisałem do hubertusa. Nawrocki zapewne wygra temat. Moim zdaniem to niczego dobrego nie prognozuje bo sytuacja w kraju będzie podporządkowana powrotowi PiS do władzy.

Opublikowano

Krzysztof Bosak
Gratulacje dla 
@SlawomirMentzen
! Świetny wynik, będący owocem uporu i bardzo ciężkiej pracy. 
@KONFEDERACJA_
 potwierdza swoją silną pozycję jako trzecia siła oraz zdolność do poszerzania bazy wyborczej. Cieszy też suma poparcia kandydatów z prawej strony spektrum. Druga tura jest do wygrania!

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, nie napisał(a):

ale zagłosują prędzej na trzaska niż na nawrockiego

Większość na pewno chodź nie wszyscy znam takie osoby co powiedzieli że w 2 turze nie zagłosują na Rafała bo on to taki drugi Balcerowicz i w ogóle tam w Warszawie nie dzieje się dobrze...zobaczymy.

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał(a):

Ale żeś odkrył negatyw. Już to pisałem do hubertusa. Nawrocki zapewne wygra temat. Moim zdaniem to niczego dobrego nie prognozuje bo sytuacja w kraju będzie podporządkowana powrotowi PiS do władzy.

pis już sam nie będzie rządził

piękne wyniki !!!!!!!!!!!!!!

Rafał Trzaskowski wygrał w Rosji i Białorusi.

Rosja: 

TRZASKOWSKI Rafał Kazimierz – 36,13%
MENTZEN Sławomir Jerzy – 20,17%
NAWROCKI Karol Tadeusz – 16,81%
BRAUN Grzegorz Michał – 8,40%
BIEJAT Magdalena Agnieszka – 5,04%
HOŁOWNIA Szymon Franciszek – 5,04%
MACIAK Maciej – 3,36%
ZANDBERG Adrian Tadeusz – 2,52%
JAKUBIAK Marek – 0,84%
SENYSZYN Joanna – 0,84%
STANOWSKI Krzysztof Jakub – 0,84%
BARTOSZEWICZ Artur – 0,00%
WOCH Marek Marian – 0,00%

Białoruś:

TRZASKOWSKI Rafał Kazimierz – 30,30%
MENTZEN Sławomir Jerzy – 20,20%
NAWROCKI Karol Tadeusz – 20,20%
BRAUN Grzegorz Michał – 9,09%
BIEJAT Magdalena Agnieszka – 7,07%
SENYSZYN Joanna – 4,04%
ZANDBERG Adrian Tadeusz – 4,04%
HOŁOWNIA Szymon Franciszek – 3,03%
STANOWSKI Krzysztof Jakub – 2,02%
BARTOSZEWICZ Artur – 0,00%
JAKUBIAK Marek – 0,00%
MACIAK Maciej – 0,00%
WOCH Marek Marian – 0,00%

Image

Opublikowano

Dziś na Brauna za 2tyg na gangusa. 

Szkoda że bohater Polski G.Braun nie wyszedł do drugiej tury. 

Opublikowano
4 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Dziś na Brauna za 2tyg na gangusa. 

Szkoda że bohater Polski G.Braun nie wyszedł do drugiej tury. 

Co by o nim nie powiedzieć to jednak poglądy ma takie same nie to co ta chorągiewka...

To z przed 10 lat...

Opublikowano
MariuszDe napisał:

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A wyborcy Mentzena nie lubią i Trzaska i Nawrockiego ...

Wiem ale czytałem przed chwilą wypowiedzi na FB to większość oczywiście nie wszyscy ale większość twierdzi że wszyscy tylko nie Trzaskowski że trzeba zacisnąć żeby i zagłosować przeciw jemu bo może wtedy rząd się rozpadnie i Konfederacja dużo zyska.

I ludzie w to wierzą?

Opublikowano
4 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

Co by o nim nie powiedzieć to jednak poglądy ma takie same nie to co ta chorągiewka...

To z przed 10 lat...

Po czynach go poznacie...

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

No i przegrana ale za to jaka walka jeden z lepszych męczy siatkówki ostatnich lat Polskie drużyna na drugim i trzecim miejscu w lidze mistrzów Europy 

było blisko

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

No i przegrana ale za to jaka walka jeden z lepszych męczy siatkówki ostatnich lat Polskie drużyna na drugim i trzecim miejscu w lidze mistrzów Europy 

Lubię siatkówkę i częściowo oglądałem rzeczywiście walka była dobra,mieliśmy już 1 miejsce nawet 2 lata z rzędu ZAKSA Kędzierzyn wygrał no ale cóż nie tym razem

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

ładny wynik brauna

Mogło być lepiej ale myślę że i tak to duży sukces 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v