Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał(a):

znowu domniemujesz 

Domniemają. Ale to, ze z ujni kasę bierze i na nią pluje to się ludzie śmieją. Euro be ujnia be ale jak na konto z PE wypłata przychodzi to jest cacy.

Opublikowano

może chwilowo ktoś tak wydać się głupi ale z czasem zostanie doceniony 

3 minuty temu, jahooo napisał(a):

Widzisz, problem w tym, że dziś uczciwy, honorowy, etyczny  to w społeczeństwie oznacza głupi.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

mi też nikt nic nie zarzuci . Kiedyś był na forum Daniel czy Damian i też twierdził żę pochodzenie człowieka da sie zweryfikować jego zachowaniem , może nie po 1 godzinie znajomosci ale da się w sporej wiekszsci zweryfikować pochodzenie 

Może mu Nobla dadzą za te odkrycie. Szkoda tylko, że to bzdura. A Daniel czy Damian to pewnie pochodził z jakichś królów czy magnatów przynajmniej tak mu się wydawało?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
51 minut temu, Ulman napisał(a):

ja nie wiem i dlatego pytam. Smutne jest że ty też nie wiesz,  ale nie pytasz tylko jakieś urojenia snujesz. Nie idź drogą galana bo to nie ma happy endu. 

najpierw insynuujesz, że zmyślam a teraz kłamiesz, że nie wiem

jesteś mendą 

Opublikowano

pewnie z 10 % społeczeństwa oszuka ,, system '' ale przy reszscie wyjdzie ,, słoma z butów '' 

2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Może mu Nobla dadzą za te odkrycie. Szkoda tylko, że to bzdura. 

Opublikowano
16 godzin temu, nie napisał(a):

Rafał Trzaskowski

Największe szkody PL przyniósł Potop. Czyż nie należy żądać reparacji od Szwedów (Finów zresztą też)? Tylko najpierw zawiadomcie Sztokholm!

kandydat na prezydenta poski wyśmiewający żądania od niemców zapłaty za zniszczenia wojenne i morderstwa

niemiecki pachołek, sponsorowany przez niemieckie fundacje

Podziękuj PiSowi że niema reparacji...

"Anna Fotyga, była minister spraw zagranicznych w rządzie Prawa i Sprawiedliwości, nie była w stanie wytłumaczyć, dlaczego jej podpis znajduje się pod pismem o zrzeczeniu się reparacji od Niemiec. - Być może mi ktoś to podłożył - mówi europosłanka."

"Dobrosz-Oracz zwróciła uwagę, że pod dokumentem był podpis Fotygi. Dziennikarka dopytywała więc, czy ktoś za polityczkę podpisał pismo.

- Nie będę o tym dyskutować. Powiedziałam, że nie zaprzeczam, bo po prostu nie wiem - mówiła."

https://wiadomosci.wp.pl/metne-tlumaczenie-fotygi-ws-reparacji-moze-mi-ktos-to-podlozyl-6938647308552800a

• Haha 4
Opublikowano
26 minut temu, hubertuss napisał(a):

A ktoś w ogóle Niemcom powiedział, ze chcemy? Bo pis im nawet wezwania do zapłaty nie wysłał.

Nic nikt nie musiał wysyłać, przed czasem her Tusk uprzedził, że sprawa jest zamknięta i nie ma tematu

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, binek napisał(a):

Nic nikt nie musiał wysyłać, przed czasem her Tusk uprzedził, że sprawa jest zamknięta i nie ma tematu

Masz wyżej, to pani Fotyga już dużo wcześniej zamknęła temat ...

Opublikowano
7 minut temu, tomek222 napisał(a):

- Nie będę o tym dyskutować. Powiedziałam, że nie zaprzeczam, bo po prostu nie wiem - mówiła."

Szczera kobita, szczera odpowiedź. Może pigułkę gwałtu jej podali i nie pamięta? Taki Niemiec to na bank do tego zdolny.

Opublikowano
32 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Z tobą dyskusja jak z dzieciakiem. Sam pisałeś, że 50 tkę ma a teraz zdziwiony. Chłop może samochodów nic nie kupuje na wczasy nie jeździ skąd aj mogę wiedzieć. Jak by miał 30 lat to mógł byś pytać a mieszkania w warszawie w różnych czasach różnie kosztowały.

Taki Donatel sam mówił, że po kilka na raz kupuje a co on szejk naftowy. Ty po prostu pewnych rzeczy nie rozumiesz. Policzyłem ci na szybko a ty dalej nie kumasz. 

Masz rację o ja głupi :ph34r:.

https://www.fakt.pl/pieniadze/wiceminister-kropiwnicki-ma-12-mieszkan-dwa-wzbudzily-sensacje/m9fymze

Polityk w oświadczeniu majątkowym, które złożył na początku kadencji (listopad 2023 r.), wskazał, że jedno z mieszkań... dostał w spadku. Chodzi o lokal, którego deklarowana wartość to 350 tys. zł. Wiceminister nie podał więcej szczegółów na ten temat.

https://www.money.pl/gospodarka/posiada-12-mieszkan-posel-pobiera-dodatek-mieszkaniowy-z-sejmu-7082022041299520a.html

Mieszkania Kropiwnickiego, wycenione łącznie na 3 654 642 zł, są relatywnie tanie jak na rynek nieruchomości. Najdroższa nieruchomość, licząca 100 m kw., została wyceniona na 550 tys. zł, co w przypadku stolicy wydaje się kwotą niezwykle niską za taki metraż - zauważa dziennik.

I wszystko się wyjaśniło, Dobrze że jesteś na forum i potrafisz wyprowadzić z błędu :ph34r:.

Ta Senyszyn to bidula przy nim po tylu latach w polityce.

https://www.fakt.pl/pieniadze/taki-majatek-zgromadzila-joanna-senyszyn-dwie-emerytury-i-trzy-samochody/ymdp9rq?utm_source=www.fakt.pl_viasg_fakt&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=undefined&utm_v=2

6 minut temu, tomek222 napisał(a):

Podziękuj PiSowi że niema reparacji...

"Anna Fotyga, była minister spraw zagranicznych w rządzie Prawa i Sprawiedliwości, nie była w stanie wytłumaczyć, dlaczego jej podpis znajduje się pod pismem o zrzeczeniu się reparacji od Niemiec. - Być może mi ktoś to podłożył - mówi europosłanka."

"Dobrosz-Oracz zwróciła uwagę, że pod dokumentem był podpis Fotygi. Dziennikarka dopytywała więc, czy ktoś za polityczkę podpisał pismo.

https://wiadomosci.wp.pl/metne-tlumaczenie-fotygi-ws-reparacji-moze-mi-ktos-to-podlozyl-6938647308552800a

Tusku awansował neo sędziego czy kogoś takiego i tu jeden twierdził że premier nie da rady czytać wszystkiego co podpisuje. Wychodzi na to że Duda i inni muszą.

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Masz wyżej, to pani Fotyga już dużo wcześniej zamknęła temat ...

To jak zamknęła, to niech otworzy, wszak Tusk to szycha której nikt w UE nie ogra, a co dopiero jakieś niemiaszki

• Haha 2
Opublikowano
18 minut temu, dsbh napisał(a):

Masz rację o ja głupi :ph34r:.

https://www.fakt.pl/pieniadze/wiceminister-kropiwnicki-ma-12-mieszkan-dwa-wzbudzily-sensacje/m9fymze

Polityk w oświadczeniu majątkowym, które złożył na początku kadencji (listopad 2023 r.), wskazał, że jedno z mieszkań... dostał w spadku. Chodzi o lokal, którego deklarowana wartość to 350 tys. zł. Wiceminister nie podał więcej szczegółów na ten temat.

https://www.money.pl/gospodarka/posiada-12-mieszkan-posel-pobiera-dodatek-mieszkaniowy-z-sejmu-7082022041299520a.html

Mieszkania Kropiwnickiego, wycenione łącznie na 3 654 642 zł, są relatywnie tanie jak na rynek nieruchomości. Najdroższa nieruchomość, licząca 100 m kw., została wyceniona na 550 tys. zł, co w przypadku stolicy wydaje się kwotą niezwykle niską za taki metraż - zauważa dziennik.

I wszystko się wyjaśniło, Dobrze że jesteś na forum i potrafisz wyprowadzić z błędu :ph34r:.

Ta Senyszyn to bidula przy nim po tylu latach w polityce.

https://www.fakt.pl/pieniadze/taki-majatek-zgromadzila-joanna-senyszyn-dwie-emerytury-i-trzy-samochody/ymdp9rq?utm_source=www.fakt.pl_viasg_fakt&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=undefined&utm_v=2

Ale problemem nie jest to że Nawrocki ma 2 mieszkania, uj tam, niech ma sobie i 10, problemem jest w jaki sposób zdobył to mieszkanie i dlaczego tak kręci w tym temacie, każdego kolejnego dnia nowa wersja, to tu jest problem. Jakby uczciwie zapracował na to mieszkanie i je sobie uczciwie kupił to na prawdę nie byłby problem ...

Opublikowano
4 godziny temu, dsbh napisał(a):

To może ja zapytam. Jakie sukcesy osiągnął w ostatnich latach prezydent Trzaskowski. Kibel za 600 tys zł i kładka za ileś tam, która nadaje się już do remontu. Co jeszcze ? @Tomasz0611 @hubertuss, @jacek1296 i inni zwolennicy PO.

A czy kiedykolwiek pisałem, że ma ?

4 godziny temu, dsbh napisał(a):

Skoro tutaj jest mowa o "sukcesach" partii to ja chce wiedzieć jakie sukcesy ma kandydat na prezydenta RP obecny prezydent Warszawy ? Co może zaoferować faktycznie wyborcom.

Możliwość przyspieszenia dopierdolenia pisdzielcom.

• Haha 1
Opublikowano

Ale oni mają dobrze ze swoimi wyborcami. Mogą robić wszystko byle piśdzielcom dołożyć. Ambitne zadania dla rządzących z dobrymi rokowaniami na przyszłość dla kraju.

🤣🤣🤣

Jacku to jest poziom?

Opublikowano

Widzisz. Dla mnie nie jest problemem że Trzaskowski ma trzy mieszkania. Jedno warte bodajże milion zł jeżeli dobrze pamiętam. Był ministrem, europosłem teraz prezydentem Warszawy. Ale gdzie tam mu do Kropiwnickiego, który jest w podobnym wieku. Widocznie Trzaskowski to nieudacznik.

https://radiokierowcow.pl/artykul/2719697,dziewiec-mieszkan-posla-ko-kropiwnicki-twierdzi-ze-dorobił-sie-w-samorzadowej-społce

Co do Nawrockiego pisałem już że musi wywalić swój sztab wyborczy i zmienić ludzi z otoczenia. Z tej sprawy można było wybrnąć chociaż jakiś smród jest ale inni gorsze wały robią. Ktoś chce za wszelką cenę aby Nawrocki się wyłożył.

Poza tym ta sprawa mnie nie rusza bo oprócz Trzaskowskiego i Nawrockiego są jeszcze inni kandydaci, którym można się przyjrzeć. Tu było coś o Stanowskim. Swoim zachowaniem zrobił świetną reklamę Maciakowi. Na YT co chwilę pojawia mi się w proponowanych. Ostatnio pojawił się u Jaruzelskiej. Olejnik, Dobrosz Oracz i inni "niezależni" dziennikarze powinni do niej iść na naukę dziennikarstwa.

12 minut temu, jacek1296 napisał(a):

A czy kiedykolwiek pisałem, że ma ?

Wszystkiego nie pamiętam ale skoro non stop krytykujesz Pis i Nawrockiego to czekam aż powiesz coś chwalebnego o Trzaskowskim. Może @Rolnik1973 przekona się i zagłosuje na niego na przykład :ph34r:.

Opublikowano

Pisałem nie raz: przyłożyć pisdzielcom ile tylko wlezie, tak aby nikomu nie przyszło do łba odstawiać takie numery. Gdy koalicyjni odstawią, przyłożyć podwójnie.

7 minut temu, Agrest napisał(a):

Ale oni mają dobrze ze swoimi wyborcami. Mogą robić wszystko byle piśdzielcom dołożyć. Ambitne zadania dla rządzących z dobrymi rokowaniami na przyszłość dla kraju.

🤣🤣🤣

Jacku to jest poziom?

• Like 1
Opublikowano
Teraz, jacek1296 napisał(a):

Pisałem nie raz: przyłożyć pisdzielcom ile tylko wlezie, tak aby nikomu nie przyszło do łba odstawiać takie numery. Gdy koalicyjni odstawią, przyłożyć podwójnie.

Ścigać, prześladować.

3 minuty temu, dsbh napisał(a):

Co do Nawrockiego pisałem już że musi wywalić swój sztab wyborczy i zmienić ludzi z otoczenia.

Przecież to PiSowski sztab, to na kogo ma zmienić?

Opublikowano
10 minut temu, Agrest napisał(a):

🤣🤣🤣

Jacku to jest poziom?

to są ludzie chorzy z nienawiści, powinni się leczyć

Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał(a):

Wszystkiego nie pamiętam ale skoro non stop krytykujesz Pis i Nawrockiego to czekam aż powiesz coś chwalebnego o Trzaskowskim. Może @Rolnik1973 przekona się i zagłosuje na niego na przykład :ph34r:.

Skoro nie pamiętasz, to  nie zaczynaj. Za mojej pamięci nic gorszego od pisu Polsce się nie przytrafiło. Rolnik 1973 zagłosuje na każdego, byle najwięcej dał.

Opublikowano
18 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Możliwość przyspieszenia dopierdolenia pisdzielcom.

A jak Ci Trzaskowski prezydent i Tusku premier dokręcą śrubę to wtedy też będziesz czekał aż dopier**lą pisdzielcom i bił im brawo ?