Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Agrest napisał(a):

Ja? Pytam bo było o braune a filip wyskoczył z bąkiewiczem. 

Bąkiewicz to całkiem inna liga. Co by nie mówić o Braunie, to jednak stawiać obok Bąkiewicza nie godzi się. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A ty umiesz logicznie czytać ?? Najpierw był temat marszu organizowanego przez małpoluda-Bąkiewicza a potem był Braun ...

Nic takiego nie czytałem. Wyskoczyłeß że braun to pojeb i małpoludów więc dopytuję, jak inni tu czynić lubią.

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Nic takiego nie czytałem. Wyskoczyłeß że braun to pojeb i małpoludów więc dopytuję, jak inni tu czynić lubią.

Braun,Żukowska i im podobni to pojeby, Bąkiewicz to małpolud, wyjaśnione ??

• Haha 1
Opublikowano
30 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Braun to pojep, już Imperator Senyszyn lepsza od niego ;)

Miller stwierdził że taki braun też ma prawo istnieć i głosić poglądy bo na tym polega demokracja

Tak samo jak Braun nie rozumie po co wiszą ukraińskie flagi na urzędach jak nie ma podstawy prawnej do tego.

Nie ma tak że Braun kompletnie nie ma racji. Zawsze coś jest na rzeczy, może sposób w jaki to wyraża przypomina nowego palikota ale jest nie groźny bo wszyscy teraz wiedzą kto to jest jagielska i jak się przedstawia sama w mediach :ginekolożka, aborter 

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Braun,Żukowska i im podobni to pojeby, Bąkiewicz to małpolud, wyjaśnione ??

To teraz poprosimy o ocenę Trzaskowskiego

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

Z zewnątrz ładny wygląd a w środku kompletna inna zawartość niż napisane na opakowaniu

Opublikowano

Taka sama jak Mentzena czy Nawrockiego ... Ludzie którzy niech sobie gdzieś tam żyją, ale nigdy nawet nie powinni zbliżyć się do kandydatury na prezydenta ... 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, racyl napisał(a):

Nie ma tak że Braun kompletnie nie ma racji. Zawsze coś jest na rzeczy, może sposób w jaki to wyraża przypomina nowego palikota ale jest nie groźny bo wszyscy teraz wiedzą kto to jest jagielska i jak się przedstawia sama w mediach :ginekolożka, aborter 

No to prawda...

W życiu bym nie wiedział że tak pozwalają żydom w sejmie.

Pewne działania Brauna mi się podobają....jednak to zwykły populista...dobry do robienia takich afer...nie na prezydenta Polski.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał(a):

Miller stwierdził że taki braun też ma prawo istnieć i głosić poglądy bo na tym polega demokracja

Tak samo jak Braun nie rozumie po co wiszą ukraińskie flagi na urzędach jak nie ma podstawy prawnej do tego.

A ja mam prawo uważać że to pojeb. Od osadzania i zatrzymywania lekarzy są policja, prokuratura, sądy i zakłady karne a nie takie pojeby jak Braun ...

4 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Nie widziałem go na Broniszach, a w tle są sklepiki handlarzy na giełdzie a nie alejki gdzie rolnicy stoją z towarem, bajka dla tych co nigdy tam nie byli i nie wiedzą jak to wygląda ...

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

No to prawda...

W życiu bym nie wiedział że tak pozwalają żydom w sejmie.

Pewne działania Braunsa mi się podobają....jednak to zwykły populista...dobry do robienia takich afer...nie na prezydenta Polski.

Kaźdy jeden polityk bazuje na emocjach .

A który to nie populista z tych znaczących kandydatów i partii ?

Na prezydenta się nie nadaje bo nikt nie chciałby z nim gadać

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał(a):

Cytując Marcy z Ala Bundiego - " W przeciwieństwie do ewolucji, my o nim nie zapomnimy"

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A ja mam prawo uważać że to pojeb. Od osadzania i zatrzymywania lekarzy są policja, prokuratura, sądy i zakłady karne a nie takie pojeby jak Braun ...

To że ktoś nie może przejść to nie takie zatrzymanie jak złodzieja na ulicy

Opublikowano
mirro napisał:

Teraz, Agrest napisał(a):

Ja? Pytam bo było o braune a filip wyskoczył z bąkiewiczem. 

Bąkiewicz to całkiem inna liga. Co by nie mówić o Braunie, to jednak stawiać obok Bąkiewicza nie godzi się. 

Po tym jak wjechał na kobiecy oddział robić interwencję zrobił krok ku...

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Cytując Marcy z Ala Bundiego - " W przeciwieństwie do ewolucji, my o nim nie zapomnimy"

On ewoluuje, może nawet  I owuluje, bo nawet kobieta mniej zmienną jest

Opublikowano

Prawda jest taka, że pis ma sporo dobrych pomysłów a po ciągle zastanawiołoby, konsultowało czy pytało o zdanie niemców

2 minuty temu, DTaras napisał(a):

Po tym jak wjechał na kobiecy oddział robić interwencję zrobił krok ku...

To co miał wjechać na męski odział a poszukiwaniu abortera 😄

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, racyl napisał(a):

To że ktoś nie może przejść to nie takie zatrzymanie jak złodzieja na ulicy

On nie jest od tego, jeden człowiek nie powinien ograniczać wolności drugiego człowieka, od takich działań są policja, prokuratura i sądy, a nie pojeby jak Braun ... To był lekarz na stanowisku pracy, jeżeli wcześniej popełnił jakieś przestępstwo to się zawiadamia policję a nie odwala cyrki przed kamerą ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Thanks 1
Opublikowano
racyl napisał:

30 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Braun to pojep, już Imperator Senyszyn lepsza od niego ;)

takie nastały czasy, że aborter stał się umiejętnoscią ginącą wraz z rozsądkiem. To się tak przedstawia. Niedługo żołnierzy będą dzielić na żołnierzy i żołnierzy zabójców albowiem go wojska chce każdy ale akceptuje to co trzeba wykonywać - mniejszość.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

On nie jest od tego, jeden człowiek nie powinien ograniczać wolności drugiego człowieka, od takich działań są policja, prokuratura i sądy, a nie pojeby jak Braun ...

To poszukaj sobie profil, konto jagielskiej to zobaczysz dlaczego braun tak zdecydowanie zareagował .

Ona tym żyje a wszelka aborcja to jej pasja

Nawet po szpitalu chodzi w fartuchu z nikiem swojego profilu , konta

Edytowane przez racyl
Opublikowano
racyl napisał:

Z zewnątrz ładny wygląd a w środku kompletna inna zawartość niż napisane na opakowaniu

Właśnieeee na opakowaniu nic nima...

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, racyl napisał(a):

To poszukaj sobie profil, konto jagielskiej to zobaczysz dlaczego braun tak zdecydowanie zareagował .

Ona tym żyje a wszelka aborcja to jej pasja

No i ?? Zawiadamia się policję lub prokuraturę w takim przypadku, chyba że bezpośrednio w tym momencie jej działanie zagrażało życiu lub zdrowiu kogoś innego ... Jeżeli zrobiła coś niezgodnego z prawem to niech działaja organy państwa, a nie jakiś prawacki pojeb robiący sobie na tym kampanię wyborczą ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Thanks 1
Opublikowano

Kamil Zaradkiewicz

Absolutny skandal pod względem moralnym to wypowiedzi sędziów w sprawach ocen kandydatów startujących wyborach prezydenckich.

Sędziowie już nie tylko kolaborują z reżimem w celu dokonania antykonstytucyjnych czystek w sądach, ale zaczynają uprawiać kampanię wyborczą. Etyczne dno.

Dwukrotnie wydłużyły się postępowania w sądach. Tak się właśnie „przywraca praworządność” „dla dobra obywateli”, a dalsze eksperymenty to będzie już tylko katastrofa.

Opublikowano
racyl napisał:

Bo sam się ograniczył własnymi fobiami przekutymi na poglądy. Flaga każdego kraju to miejsce drażliwe. Można umieścić ją w miejscu honorowym albo nią sobie dupsko wytrzeć przy czym jak żyję nigdy nie deptałem czyichś znaków choćbym był wqrwion niemożebnie.