Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał(a):

No i czy on ma być jeszcze szturmowy?

Szturmowy czy nie ale kawalerii powietrznej nie ma czym wozić, Chyba że da im się Rosomaki i przyczepi śmigło.

Opublikowano
mirro napisał:

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

krzyż zasługi za majteczki w kropeczk

Albowiem pieśń owa oparta była na wieloletnich badaniach i obserwacji, którym to oddawał się Pan Świeżyński odwiedzając miasta i wioski naszego pięknego kraju.

Jakiś film dokumentalny z tych obserwacji byłby dobrym załącznikiem...

• Haha 3
Opublikowano
4 minuty temu, Michal2399 napisał(a):

Tylko Braun 🇵🇱💪. Reszta to wychowanki 🇪🇺 i 🏳️‍🌈🇺🇦

🇩🇪🇸🇰

Jak tam, jesteś dzisiaj na tym marszu w Warszawie organizowanym przez małpoluda ??

Opublikowano
jahooo napisał:

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Czy każdy nasz prezydent musi coś odyebac pod koniec kariery ?? Wałęsa podawał buta, Kwachu miał chorobę filipińska, Komor wołał szoguna a teraz ten, Krzyż Zasługi dla disco-polowca ...

Disco-Polo to przynajmniej wywodzi się z muzyki ludowej , więc jak najbardziej za krzewienie polskiej kultury krzyż się należy.

Ludowej... italo disco.

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Z własnych obserwacji ...

Podobieństwa widzisz?

Też do małpoludów się klasyfikujesz?

Opublikowano
Teraz, Ulman napisał(a):

a coś więcej, bo na razie to odpowiadasz jak galan

Po prostu całokształt tej postaci, dla mnie to margines który nie powinien mieć więcej niż 0.5 % poparcia ...

Opublikowano
mirro napisał:

1 minutę temu, DTaras napisał(a):

No i czy on ma być jeszcze szturmowy?

Szturmowy czy nie ale kawalerii powietrznej nie ma czym wozić, Chyba że da im się Rosomaki i przyczepi śmigło.

Transportowo luz. Ale reszta tej wielofunkcyjności. Ostatnio ruskie WDW też jakoś z buta wolą chodzić.... Myślę że te 40 do stu sztuk skorup może przyjść. Do szybkiego wrzucenia tam SARa. Nasi chcieli to modułowo jakoś... Przy czym zdaje się ostatnio AW polubili...

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Po prostu całokształt tej postaci, dla mnie to margines który nie powinien mieć więcej niż 0.5 % poparcia ...

toż ci pisałem żebyś sie do galana nie upodabniał .......

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał(a):

Podobieństwa widzisz?

Też do małpoludów się klasyfikujesz?

Ja nie, ale Bąkiewicz się do małpoludów klasyfikuje ...

Teraz, Ulman napisał(a):

toż ci pisałem żebyś sie do galana nie upodabniał .......

Bo co, atakuje twojego idola ?? Dla mnie to koleś jak Żukowska na lewicy. Jedno chore lewicowo, drugie prawicowo ...

Opublikowano
Ulman napisał:

8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Braun to pojep,

A skąd taki pogląd? 

A ja przyznam rację bo cóż, z wiekiem mu się pogłębiło bo każdemu się pogłębia. Tylko niewiem czy moim czy jego.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Braun to bąkiewicz?

A ty umiesz logicznie czytać ?? Najpierw był temat marszu organizowanego przez małpoluda-Bąkiewicza a potem był Braun ...

Braun to zwykły pojeb jak Żukowska czy Kotula, nie wiem kto na to głosuje ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bo co, atakuje twojego idola ?? Dla mnie to koleś jak Żukowska na lewicy. Jedno chore lewicowo, drugie prawicowo ...

Nie mój idol ale bróbuje ustalic czemu tak sądzisz. Na razie to walisz ogólniki zupełnie jak nie ty. Napisz po prostu z czym sie nie zgadzasz i dlaczego. 

Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

1 Batyr w debacie mówi, że ma jedno mieszkanie. - wychodzi, ze ma dwa - kłamie

2 Batyr mówi, że stał się właścicielem mieszkania w zamian za opiekę Jerzy mu je przekazał. - Wychodzi, że kupił - kłamie.

3 Batry mówi, że za mieszkanie pomagał Jerzemu i spłacał je w ratach w formie zakupów czynszu itd. - potem mówi, że zapłacił całość - kłamie.

4 Czarnek mówi, że nie ma żadnego zobowiązania do dożywotniej opieki. Zabiera głos oficjalnie na konferencji broniąc Batyra. Nie wiem co mu Batry powiedział - ale wychodzi na jaw papier którego Batyr nie neguje, że jednak zobowiązanie jest. - wychodzi, ze kłamią. W zamieszaniu bierze też udział sztab Nawrockiego i jego rzeczniczka powielając różne wersje. Które są sprzeczne. 

Problemem Nowogrodzkiego nie są dwa mieszkania jego problemem jego sztabu i pis u jest to, że pokazali w decydującym momencie kampanii że kłamią i są nie wiarygodni. Do tego dla wielu wyborców moralny charakter tego interesu może być nie do przyjęcia. 

I w II turze Batyr ma już poniżej 40 %. O jakiej kolwiek możliwości pozyskania przez oszustów nowych wyborców mowy być już nie może. 

Ma jedno mieszkanie z którego korzysta a z drugiego nie czerpie korzyści co w tym dziwnego

Może tobie trudno zrozumieć ale to nie jest opieka że ktoś ci da pieniądze i zrobisz mu zakupy czy wykupisz leki . Ta opieka wymagała od nawrockiego ponoszenia nakładów finansowych. Jerzy nie  miał dochodów bo nie pracował oprócz renty alkoholowej z mops w wysokości 600zł .

Jakby nie patrzeć jerzy żył z pieniędzy nawrockiego przez kilkanaście lat

Po co ma reagować na zobowiązanie jak sam we wtorek u rymanowskiego o tym powiedział 😄

Dla mało rozgarniętych wyborców to może się wydawać że nawrocki przejął mieszkanie za darmo ale to są tacy co nie pamiętają jak PO i trzaskowski krytykowali a nwet głosowali przeciw w sejmie w sprawach :CPK, Zaporę na granicy, 

przekop przez mierzeję, 500+, uchodźców a teraz

Platforma. Koalicja , tusk , trzaskowski byliby wiarygodni gdyby trzymali się swojego zdania i zlikwidowali to co pis wprowadził

Te wybory jak żadne inne wcześniej nie pokazały jak można się daleko posunąć w zmianie poglądów byle tylko wygrać wybory

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Toś sa porównanie znalazł.

Ja? Pytam bo było o braune a filip wyskoczył z bąkiewiczem. 

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

a co według ciebie takiego złego głosi i robi?

Gdyby był bardziej inteligentny to by wiedział żę takimi poglądami nic nie zyska wiecej na plus , chyba że jest samolubem i troszczy się o własny interes mniej wiecej tak jak Korwin choć sam przechodził w wyborach to nic swojej parti nie dawał , już nawet konfederacja zauważła to że wygłaszanie pogladów umiarkowanych daje więcej zyskanych wyborców niż trwanie w bańce