Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
55 minut temu, racyl napisał(a):

Chciał dotrzymać honorowej umowy

NO to teraz będzie miał szansę, wszystko jest na papierze. Jeden rok w dps zjadł prawie 1/4 mieszkania. 

Opublikowano (edytowane)

nigdy nie wiesz ile dps będzie kosztował za 12-15 lat .

Jak się wplątał w znajomość z jerzym był przez 30-tką . Mógł liczyć na to że szybko się zapije ten jerzy . Z resztą sąsiedzi potwierdzają że miłym, spokojnym sąsiadem ten jerzy nie był

Ja tam nie widzę jakieś złej woli nawrockiego w tym. Na pewno sporo też włożył kasy w tego jerzego . Jest naturalny i nie wyrachowany. Chciał po swojemu wytłumaczyć a bardziej się wkopał

Mieszkanie też swoją droga jest więcej warte

Edytowane przez racyl
  • Haha 1
Opublikowano

No i znowu podzielę się refleksją. Popatrzcie jakie durne jest społeczeństwo. Nikogo nie interesuje co jeden z drugim ma do powiedzenia, jakie ma poglądy na istotne sprawy które będą go dotyczyć. Grunt że jeden ma mieszkanie a drugi nie, albo czy przepisał na żonę i skąd ma kasę. Wszystko bierze się stąd że żyjemy w prymitywnym społeczeństwie zawistnych gołodupców i niemot ,  którzy sądzą że jak ktoś coś ma,  to z pewnością złodziej, spekulant komuch a już na pewno ma jakieś niejasne układy. Dla suwerena jasne jest że skoro szeregowy Kowalski to dziad , to i inni musza tacy być. Wszyscy od lewa do prawa boja sie ujawnić majątku przed motłochem bo to może ich od razu zdyskwalifikować.  Dziadowska większość nigdy nie wybierze kogoś wartościowego. Oj biada nam, biada........

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał(a):

Szanse Metzena wzrastają od poniedziałku

A dlaczego mają nie wzrastać, jak Nawrocki w każdy dzień tygodnia ma inną wersję w sprawie mieszkania xD

Opublikowano

On sam to innej nie ma. Coś nowego ujawnionego nie wiadomo skąd się pojawia .

Inni co go bronią to nie znają wszystkich szczegółów i stad te wpadki

Opublikowano
2 godziny temu, racyl napisał(a):

Ciekawe czy dawał być komu po parę stów tak bezinteresownie😄

Ja raz dałem. Kumplowi z Iraku. Jak dawałem to wiedziałem że nie odda, więc nawet nie mówiłem że to pożyczka. Ale se nie poradził i już nie żyje. Jakbym mu nie dał, to pewnie dziś byłoby mi głupio.

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Ja raz dałem. Kumplowi z Iraku. Jak dawałem to wiedziałem że nie odda, więc nawet nie mówiłem że to pożyczka. Ale se nie poradził i już nie żyje. Jakbym mu nie dał, to pewnie dziś byłoby mi głupio.

A no właśnie można raz , drugi , trzeci a nie regularnie bez końca

1 minutę temu, Ulman napisał(a):

a co to ma do rzeczy?

kto się zniechęcił nawrockim do zagłosuje na mentzena a tym bardziej nie na rafałka

Opublikowano

Jak Mentzenowi za bardzo wzrośnie poparcie to mu wywleką że ma majątek na kilkanaście baniek a tego proletariat nie zaakceptuje. Głupia wiekszość nikogo mądrego nie wybierze. 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Jak Mentzenowi za bardzo wzrośnie poparcie to mu wywleką że ma majątek na kilkanaście baniek a tego proletariat nie zaakceptuje. Głupia wiekszość nikogo mądrego nie wybierze. 

jak ktoś podpadnie układowi przy władzy, skończy jak Palikot, załatwią go w białych rękawiczkach, albo jak Lepper - znajdzie go seryjny samobójca

Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał(a):

Wybory to jest bazowanie na emocjach.

Jerzy nie powidział że go nawrocki wydymał a już prokuratura się tym zajmuje

Opublikowano

onuca -wszytkiego najlepszego z okazji dnia zwyciestwa .pazdrawlajem z prazdnikiem dnia pabiedy .czy jakos tak szlo.😂

parade ogladales ??

wczoraj nikt nawet nie wspomnial o 80 rocznicy .

Opublikowano

gangus za to o tym opowiedział 

Teraz, racyl napisał(a):

Wybory to jest bazowanie na emocjach.

Jerzy nie powidział że go nawrocki wydymał a już prokuratura się tym zajmuje

Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał(a):

ze strachu przed czym?

przed porażką w wyborach

56 minut temu, Ulman napisał(a):

którzy sądzą że jak ktoś coś ma,  to z pewnością złodziej, spekulant komuch a już na pewno ma jakieś niejasne układy.

ciekawe skąd takie myślenie? na pewno nie ma potwierdzenia w rzeczywistości :D 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, nie napisał(a):

już po pisie i po nawrockim :D 

Image

tusk robi w gacie ze strachu :D 

Przecież wypłacili im okrojoną kwotę, tak jak od początku chciała PKW, nie wiem z czego ten sukces ?? 

Jak na razie to w PiSie pełne nachy, już sami nie wiedzą jaka jest wersja w sprawie tego mieszkanka, bo w ciągu tygodnia było ich chyba już z 20 xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
52 minuty temu, jacus napisał(a):

wczoraj nikt nawet nie wspomnial o 80 rocznicy .

Yyyyy bo to teraz będą dwa oddzielne święta Trump też kazał USA świętować, ale nie wtedy co Ruskie. A Ruskie mówią że to ich święto i ch*j.

Opublikowano

w pracy i w polu..opryski trzeba robic , poki zboza jare  w jakim takim stanie.

39 minut temu, mirro napisał(a):

Yyyyy bo to teraz będą dwa oddzielne święta Trump też kazał USA świętować, ale nie wtedy co Ruskie. A Ruskie mówią że to ich święto i ch*j.

zawsze byly.. akt kapitulacji podpisai wnocy ,wtedy w moskwie byl juz 9 ..

Opublikowano

Prokurator cytowany przez Gazetę Wyborczą: "Obawiamy się, że władza próbuje wciągnąć prokuraturę w kampanię wyborczą. W całej Polsce mamy zebrać informacje o bezprawnym przejmowaniu mieszkań starszych ludzi. Czas na wykonanie polecenia: kilkadziesiąt godzin. Przypadek? Nie sądzę"