Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, hubertuss napisał(a):

NO dwa i pół.😄 

Jednak dwa, jak tak dalej mu pójdzie to mamunia zmieni testament

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Takeda napisał(a):

Jednak dwa, jak tak dalej mu pójdzie to mamunia zmieni testament

Żeby aby koledzy z bramki Karolka nie sprawili że mamusia dostanie zawału albo wylewu ...

Opublikowano
8 minut temu, nie napisał(a):

W 2011 dał mu pieniądze na wykup - 12 k, w 2017 odkupił je po cenach rynkowych, za 120-130 tysięcy. I pozwolił mu tam nadal za darmo mieszkać - do 2024, płacił wszystkie opłaty i rachunki. 

normalnie zło wcielone :D głupie po-łgłówki

wiarygodna, zawsze mówiąca prawdę,

wrażliwa społecznie opiekunka dps 

W 2011 roku Jerzy podpisując umowę z Nowogrodzkim zobowiązał się do sprzedaży mieszkania którego nie mógł wtedy sprzedać bo nabył je z bonifikatą i to do prokuratury zgłosił Giertych.

@nie ty znowu łżesz. Jakie dał pieniądze Nowogrodzki nic nie dał na gębę Jerzemu. Oni podpisali wtedy umowę zobowiązującą Jerzego do sprzedania mieszkania Nowogrodzkiemu i to prześwietli prokuratura.

Opublikowano
13 minut temu, nie napisał(a):

W 2011 dał mu pieniądze na wykup - 12 k, w 2017 odkupił je po cenach rynkowych, za 120-130 tysięcy. I pozwolił mu tam nadal za darmo mieszkać - do 2024, płacił wszystkie opłaty i rachunki. 

wrażliwa społecznie opiekunka dps 

Alfons Nowogrodzki idzie na dno i nic na to nie poradzą twoje głupie minki i uśmieszki xD Nikogo gorszego w PiSuarze już nie było ?? 

1 minutę temu, witejus napisał(a):

Jak nie idzie, to nie idzie, tonący (Czaskoski) gówna się chwyta.

Na razie to Alfons Nowogrodzki, oszukujący metodą na mieszkanie idzie na dno xD

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Kiedy zmieniacie kandydata? 😄 Nikt tak nie tonie jak wasz. Głosy was betonu to za mało by wygrać wybory.

4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Alfons Nowogrodzki idzie na dno i nic na to nie poradzą twoje głupie minki i uśmieszki xD Nikogo gorszego w PiSuarze już nie było ?? 

Na razie to Alfons Nowogrodzki, oszukujący metodą na mieszkanie idzie na dno xD

ostatnie podrygi zdechłej ostrygi :D 

"znowu w życiu wam nie wyszło", która to już podnietka? 125 czy dalej? od 2015r. wciąż to samo :D 

tvn-owskie ameby

• Haha 1
Opublikowano

Zapytam tak wogóle kto na tego prezydenta?

Trzaskowski notoryczny kłamca, chorągiewka, rządzący od kilku lat, wykluczający dużą część mieszkańców Warszawy, ograniczający ich swobody  ideologicznymi decyzjami, defraudujący olbrzymie kwoty pieniędzy podatników, 

Nawrocki aferka z mieszkaniem .

Czyli dwóch z czoła peletonu skreślonych.

I co dalej?

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, hubertuss napisał(a):

Kiedy zmieniacie kandydata? 😄 Nikt tak nie tonie jak wasz. Głosy was betonu to za mało by wygrać wybory.

Dla mnie jest wybór między głębszym zaciśnieniem stosunków zUE , przyjęcie Euro , a utrzymanie stosunków z USA  bo polityka wewnętrzna u obu kandydatów się zbytnio nie różni  , i wybiorę co mi lepiej odpowiada ta głębsza relacja zUE to coraz więcej obostrzeń i zakazów i tu Trzaskowski jest kandydatem pro unijnym 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał(a):

Zapytam tak wogóle kto na tego prezydenta?

Trzaskowski notoryczny kłamca, chorągiewka, rządzący od kilku lat, wykluczający dużą część mieszkańców Warszawy, ograniczający ich swobody  ideologicznymi decyzjami, defraudujący olbrzymie kwoty pieniędzy podatników, 

Nawrocki aferka z mieszkaniem .

I co dalej?

Sławek, to nie jest Twój poziom.

Opublikowano
5 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Sławek, to nie jest Twój poziom.

To że nie przyjmujesz do wiadomości kim jest kandydat KO,  chyba nie jest wyznacznikiem poziomu wypowiedzi innych osób ukazujących swoją opinię na temat kandydatów?

Może napisz z czym nie zgadzasz się w mojej ocenie  pana Rafała?

Opublikowano
Teraz, Agrest napisał(a):

Może napisz z czym nie zgadzasz się w mojej ocenie  pana Rafała?

Tylko to samo co o Trzaskowskim można powiedzieć o środowisku popierającym Nawrockiego. Tak samo defraudacja pieniędzy, zatrudnienie "samych swoich", ideologiczne decyzje ograniczające prawa obywateli ... Niczym się Karolek od Rafałka nie będzie różnił ...

Opublikowano
22 minuty temu, nie napisał(a):

ostatnie podrygi zdechłej ostrygi :D 

"znowu w życiu wam nie wyszło", która to już podnietka? 125 czy dalej? od 2015r. wciąż to samo :D 

tvn-owskie ameby

Zobaczymy 18 maja kto będzie zdechłą ostrygą a 1 czerwca przekonamy się ostatecznie.

21 minut temu, Agrest napisał(a):

I co dalej?

Dalej za bardzo nic nie ma. Hołownia? Od biedy jak by Trzaskowskiego nie było bo reszta to już całkiem kicha łącznie z Mentzenem który nie ogarnia. Ale chociaż moralnie i etycznie jest bez skazy w porównaniu do alfonsa.

18 minut temu, jarecki napisał(a):

Dla mnie jest wybór między głębszym zaciśnieniem stosunków zUE , przyjęcie Euro , a utrzymanie stosunków z USA  bo polityka wewnętrzna u obu kandydatów się zbytnio nie różni  , i wybiorę co mi lepiej odpowiada ta głębsza relacja zUE to coraz więcej obostrzeń i zakazów i tu Trzaskowski jest kandydatem pro unijnym 

Wmówili ci bajki. Po pierwsze Nowogrodzki nie gwarantuje zacieśniania żadnych stosunków z USA a może jedynie lepsze włażenie im w d. Zacieśnianie stosunkó wz USA rząd polski wykonuje przez zakupy u nich i płacenie na wojsko. Bez względu kto prezydentem będzie. A co do unii. można to ująć odwrotnie. Nawrocki to wojna z unią czy ona jest nam potrzebna?

Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Wmówili ci bajki. Po pierwsze Nowogrodzki nie gwarantuje zacieśniania żadnych stosunków z USA a może jedynie lepsze włażenie im w d. Zacieśnianie stosunkó wz USA rząd polski wykonuje przez zakupy u nich i płacenie na wojsko. Bez względu kto prezydentem będzie. A co do unii. można to ująć odwrotnie. Nawrocki to wojna z unią czy ona jest nam potrzebna?

w każdym bądź razie mój wybór jest między tym co napisałem , masz prawo mieć inną opinie i nic mi do tego 

Opublikowano
nie napisał:

wrażliwa społecznie opiekunka dps 🤮

Jeżeli dał na wykup to nie powinien się tym chwalić skoro później odkupił bo to coś nie tego będzie z bonifikatą z jakiej skorzystali... Opieka negatywie nie polega na zostawieniu starszego człowieka w mieszkaniu bo później trzeba go odkleić z fotela i wyszorować spod linoleum. Skorzystał, nakłamał i to by było na tyle.

Tomasz0611 napisał:

Teraz, Agrest napisał(a):

I co dalej?

Tak szczerze to żaden z kandydatów nie nadaje się na prezydenta ...

Mundrego to i dobrze posłuchać. Dlatego pogadajmy o samochodach lepiej.

Opublikowano
10 minut temu, jarecki napisał(a):

w każdym bądź razie mój wybór jest między tym co napisałem , masz prawo mieć inną opinie i nic mi do tego 

Najlepszy wybór w tych wyborach to zostać w domu, odpalić grilla, pojechać na rybki, pojeździć na 🏍️ czy tam jaka kto ma pasję. A na tych debili i głosowanie na nich szkoda czasu ...

Opublikowano

Jenooo wówczas bez marudzenia na wynik. Fakt. Premier będzie miał z górki przy Trzaskowskim a to da jakieś 6-8 miesięcy względnego spokoju aby sobie pieniądze pokolekcjonować i powydawać na zmianę. Przy innej opcji burdel gwarantowany. Dla mnie to taki wybór

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Najlepszy wybór w tych wyborach to zostać w domu, odpalić grilla, pojechać na rybki, pojeździć na 🏍️ czy tam jaka kto ma pasję. A na tych debili i głosowanie na nich szkoda czasu ...

poprzednie olałem , te były by juz trzecie i pora wziąć przyszłość Polski w swoje rece 🤣 a jak pójdę to w pierwszej tuże zagłosuje na Sławka chociaz im więcej mówi tym gorzej dla konfederacji i zupełnie mi  program ich nie leży ale cóż wiem że nie wygra 

Edytowane przez jarecki