Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

Ale to ty pisałęś,że masz jakieś objawy. U mnie ok. Nie moja wina, że Kaczyński wybrał wam takiego cieniasa z taką przeszłością. Trzeba było dać Bocheńskiego. 

...ale Nawrocki i tak wygra..🤷

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jak wyglądają wyniki w drugiej turze? Jak wynika z badania United Surveys dla Wirtualnej Polski - wybory wygrałby z bezpieczną przewagą Rafał Trzaskowski. Kandydat KO zyskał względem ostatniego badania 2,8 pkt proc. - może liczyć na 53,3 proc. poparcia.

Karol Nawrocki mógłby liczyć z kolei na 39,5 głosów. Kandydat PiS zanotował tym samym spadek o 0,7 pkt proc. względem badania z 17-19 kwietnia.

Prezydent stolicy pokonałby obecnego prezesa IPN różnicą 15 pkt. proc. Trzaskowski mógłby liczyć na 57,5 proc., z kolei Nawrocki na 42,5 proc.

Sondaż United Surveys został przeprowadzony dla Wirtualnej Polski w dniu 28-29 kwietnia 2025 roku. Badanie zrealizowano metodą CATI (wywiady telefoniczne) oraz CAWI (wywiady online) na reprezentatywnej próbie 1000 osób.

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee który prawdziwy ?

https://wiadomosci.radiozet.pl/raporty-specjalne/wybory-prezydenckie-w-polsce-2025/trzaskowski-traci-poparcie-zaskakujace-wyniki-najnowszego-sondazu

Edytowane przez Roman176
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Roman176 napisał(a):

A ten mówi coś o drugiej turze czy też za szybko się podnieciłeś? Sam widzisz błyskotliwością nie grzeszysz. Więc ci odpowiem na razie prawdziwy jest jeden dotyczący II tury która wyłoni prezydenta ten wklejony przeze mnie. 

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 2
Opublikowano

dziwna reakcja panuje na forum. napisalem o rudym,moze i nieprzychylne fakty, ale zgodne z prawda, no facjata raczej niewyjsciowa. zamiast dalej toczyc jakas rozmowe, to w odpowiedzi idzie personalny atak, kto jest np. moim idolem. zmartwie was, albo walicie na slepo,jak popadnie, moze malo tu zagladam i mnie nie pamietacie, ale juz mnie nazwaliscie kacykiem mentzena, teraz Kaczyńskiego 😃 a ja na opak naposze ,ze fajnie wypowiada sie jakubiak, bartoszewicz. do stanowskiego stracilem szacunek,po tym co odwalil z Maciakiem. taka dziecinna ustawka, zaplanowana na osmieszenie, a sami sie osmieszyli. nawrocki i mentzen maja najwieksze szanse, by nie pozwolić "teczowemu" wygrac.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

dziwna reakcja panuje na forum. napisalem o rudym,moze i nieprzychylne fakty, ale zgodne z prawda, no facjata raczej niewyjsciowa. zamiast dalej toczyc jakas rozmowe, to w odpowiedzi idzie personalny atak, kto jest np. moim idolem. zmartwie was, albo walicie na slepo,jak popadnie, moze malo tu zagladam i mnie nie pamietacie, ale juz mnie nazwaliscie kacykiem mentzena, teraz Kaczyńskiego 😃 a ja na opak naposze ,ze fajnie wypowiada sie jakubiak, bartoszewicz. do stanowskiego stracilem szacunek,po tym co odwalil z Maciakiem. taka dziecinna ustawka, zaplanowana na osmieszenie, a sami sie osmieszyli. nawrocki i mentzen maja najwieksze szanse, by nie pozwolić "teczowemu" wygrac.

fanatycy tuska ci nie darują :D to sekta 

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano

a przeciez rozmowa polega na podawaniu informacji, wymianie pogladow o no. politykach. niektorzy za meritum takiekiej rozmowy obrali napady personalne na kazdego,kto nieprzychylnie wypowiada sie na temat ich bozyszcze no rudego albo teczowego 😃moze taka wlasnie jest polityka, jesli widzisz przeciwnika, ktory jest po drugiej stronie ,nie da sie go przeciagnac, to go atakujesz az odpusci. obrzucaja czlowieka blotem, a przeciez w tym sa najlepsi😃 tusk tak samo, szukal na kogos haka, potem go pietnowal, szukal zwady, potem wyrzucal z partii z byle powodu, byle mu nie zagroził w partii. oby teczowy nie wygral tego wyscigu na fotel prezydenta. tusk rozkreci spirale wyprzedazy o jakiej swiat nie slyszal 😃

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano

tylko sie nie poplacz siedzacakrowo..

razem z romkiem pijecie przez internet ?? 

nie macie innch rzeczy do roboty po polnocy ?? 

jak nie macie kobity to moze byscie sobie chlopaka znalezli ?🤣

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

Nie kompromituj się jaki atak. Napisanie, że Kaczyński jest twoim idolem to żaden atak to stwierdzenie faktu. Na podstawie twoich wpisów.

Pokaż swoją facjatę i zobaczymy jaka wyjściowa będzie po 60 tce. I skończ te jęki o ataku personalnym.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
7 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

a przeciez rozmowa polega na podawaniu informacji, wymianie pogladow o no. politykach. niektorzy za meritum takiekiej rozmowy obrali napady personalne na kazdego,kto nieprzychylnie wypowiada sie na temat ich bozyszcze no rudego albo teczowego 😃moze taka wlasnie jest polityka, jesli widzisz przeciwnika, ktory jest po drugiej stronie ,nie da sie go przeciagnac, to go atakujesz az odpusci. obrzucaja czlowieka blotem, a przeciez w tym sa najlepsi😃 tusk tak samo, szukal na kogos haka, potem go pietnowal, szukal zwady, potem wyrzucal z partii z byle powodu, byle mu nie zagroził w partii. oby teczowy nie wygral tego wyscigu na fotel prezydenta. tusk rozkreci spirale wyprzedazy o jakiej swiat nie slyszal 😃

Jeżeli twój post ma max. 2 linijki, to jest szansa, że jest tam coś sensownego. Gdy jest dłuższy, to sensu już tam nie ma. Walisz takie kocopoły, że trudno uwierzyć, że napisał to ktoś .... trzeźwy. To nie jest atak, to jest fakt.

• Like 1
Opublikowano

rafal tak sie lubi fotografowac i utozsamiac z teczowymi,ale jak mu flage teczowa postawili to ja schowal. podwojne standardy? wstydzi sie tego? ukrywa swoje preferencje? najdziwniejsze jest ,ze homo nie szukaja rozglosu, im ta teczowa parodia nie pasuje. zawsze sie znajda jakies elementy, ktore wyjda przed szereg i zrobia zamieszanie.

• Like 1
Opublikowano

A co cię nagle homo obchodzi ich flagi kto się wstydzi czego? Kto ukrywa swoje preferencje? Ty zdaje się coś o ataku pisałeś i obrzucaniu błotem. No i kto powie, że Jacek powyżej prawdy o tobie nie napisał. Nie kompromituj się.

Opublikowano

widzisz, ja w twoim kierunku nigdy nie skierowalem posta. pisze o politykach, o tym co mi pasuje, co nie. mam prawo, sa politykami. spojrz na siebie, przeczytaj swojego posta i sie zastanow nad roznica. caly twoj wpis jest skierowany w moja osobe, a politykiem nie jestem. juz pisalem jackowi, teraz tobie odlowiem. nie bede odpowiadal na wasze zaczepki, glupie ataki, to nie moja bajka. pozwolisz, ze bede ignorowal wszystkie posty kierowane w moja strone. posze o politykach, sprawach politycznych, nie o sobie ani o was.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v