Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Image

już prawie nikt nie chce brać udziału w tej żenadzie

czas na stypę, niech się chłopak nie męczy  :D  

---------------------------------------------------------------

prokurator, która przez 8 lat była zagorzałym zwolennikiem PO

Katarzyna Szeska
Milczę, bo moja dusza płacze - wszystko czemu dawałam „twarz” prze 8 lat rozmieniło się na drobne i oddaliło się od wartości, które nas łączyły. Zemsta nie ma nic wspólnego ze sprawiedliwością, a brak podstawy prawnej z praworządnością.

Zwyczajnie czytam, oczy przecieram i chce mi się płakać… Praworządność nie ma barw partyjnych, jest, albo jej nie ma…

Odpowiem Pani jako prawnik, każda decyzja musi mieć podstawę prawną,  jeśli jej brakuje mamy problem… Organy państwa działają na postawie prawa i w jego granicach. Dotyczy to wszystkich - prokuratorów, sędziów, organów władzy publicznej…

co bardziej uczciwi zaczynają przeglądać na oczy.........a po-łgłowki się cieszą, że tusk daje im igrzyska nienawiści i zemsty

Edytowane przez nie
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Znowu bijesz niemca po kasku nocna porą.. alfons ci nie namiaru na jakąś panienkę??

8 godzin temu, Agrest napisał(a):

Patrz, biedne południowo wschodnie mazowieckie. Może nie tak piękne jak Galicja ale też pachnie🤣

20250424_133947.jpg

Po s.wirusie zapachy są mi obce

6 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

ślicznie, piękna wiata, droga chyba asfaltowa. ocena 6 !

Jedzcie do rolnikapostepowego..tulipanowa polanka się to nazywa 

Edytowane przez jacus
Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał(a):

Po s.wirusie zapachy są mi obce

To bardzo przykre. Może utrudniać życie.........także innym😜

Opublikowano
11 godzin temu, Agrest napisał(a):

Patrz, biedne południowo wschodnie mazowieckie. Może nie tak piękne jak Galicja ale też pachnie🤣

20250424_133947.jpg

tak dla kontrastu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Screenshot_20240823-152213 (1).png

bogata Galicja 🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano
W dniu 23.04.2025 o 21:19, witejus napisał(a):

Skąd ci to przyszło do głowy?

Jacek pisał kielecki scyzoryk 

15 godzin temu, Agrest napisał(a):

20250424_133947.jpg

ładnie, gospodyni pewnie już zgarbiona tyle plewienia , hala podobna do mojej tylko mam większą i dostawioną jeszcze obok zamkniętą i od placu jeszcze 2 wjazdy , jak pisałem jackowi ze mało widział , gospodarstwo zadbane kobita się na robi przy kwiatach gospodarstwo według Jacka A+   

4 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

Screenshot_20240823-152213 (1).png

bogata Galicja 🤣🤣🤣🤣

@jacus mam nadzieje ze ta dachówka nie poniemiecka jak w opolskim ... śmierdziało by bardziej niż to co masz na środku 

Opublikowano
3 godziny temu, Roman176 napisał(a):

ładnie, gospodyni pewnie już zgarbiona tyle plewienia , hala podobna do mojej tylko mam większą i dostawioną jeszcze obok zamkniętą i od placu jeszcze 2 wjazdy , jak pisałem jackowi ze mało widział , gospodarstwo zadbane kobita się na robi przy kwiatach gospodarstwo według Jacka A+   

Aż tak dużo roboty nie było, a teraz już ziemia zakryta.

Hala jedna 24x12 druga 25x15

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Agrest napisał(a):

Hala jedna 24x12 druga 25x15

Agrest, Ty kułaku jeden, Ty dorobkiewiczu ,Ty,Ty najgorszy sorcie jeden.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Agrest, Ty kułaku jeden, Ty dorobkiewiczu ,Ty,Ty najgorszy sorcie jeden.

Czemu mnie nobilitujesz? Z ust po stukroć większego Kułaka i dorobkiewicza to komplement i zaszczyt na miarę błogosławieństwa samego Ojca Dyrektora🤣

Opublikowano
8 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

o kura.... widzę placek ze pomodliłes się o bogactwo dla siebie i biedę dla mnie 🤔🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

O luźny kaftan w Choroszczy 

Właśnie widziałem to Wasze bogactwo zasłonięte drewnianymi ekranami 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v