Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

PIS tym się różni od PO że spełnia większość swoich obietnic.

Zapomniałeś dodać, że niestety spełnia swoje obietnice. Im politycy bardziej leniwi tym lepiej, bo rzadko kiedy wprowadzają coś dobrego, dużo częściej albo utrudniają życie albo rozdają pieniądze z podatków aby kupić sobie głosy ...

Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Toż tylko zdjęcie zrobił ..

A to w Golicji takich karuzeli nie mają, że trzeba aż tyle kilometrów spędzić w autobusie śmierdzącym zagrzanymi kanapkami aby podziwiać takie wynalazki ?? xD 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jacus napisał(a):

Jak bym sinie zapiekanke zjadł   tu Szwecki stol.pp niej to pewnie pół Wilma bym zarzygał 

...nie powinieneś pisać w stanie nietrzeźwym.

Co to sinie zapiekanka 

I co to Wilma?

5 minut temu, jacus napisał(a):

Szwecki stol.pp

No to dobrze...przynajmniej nie schudniesz,

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano
54 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Zapomniałeś dodać, że niestety spełnia swoje obietnice. Im politycy bardziej leniwi tym lepiej, bo rzadko kiedy wprowadzają coś dobrego, dużo częściej albo utrudniają życie albo rozdają pieniądze z podatków aby kupić sobie głosy ...

na tym polega polityka że coś się obiecuje, ludzie za tym głosują i jak się rządzi to się spełnia te obietnice .

Zdecydowana większość tych obietnic wiąże się z rozdawnictwem

Tak było jest i będzie

Jak się patrzy na PO i ich rządy to krew zalewa jak ludzi oszukali i kto dalej ich popiera

Zaraz jak to leciało za rządów PIS ? kraj zadłużają rozdawnictwem, największa ilość ministrów, podsekretarzy itp  a dzisiaj co już kraj nie jest zadłużony i obsługa jest mniejsza 😂

Nic z tych bredni wypowiadanych przez PO za rządów PIS  nie jest prawdą bo inaczej zmieniliby to

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał(a):

Nic z tych bredni wypowiadanych przez PO za rządów PIS  nie jest prawdą bo inaczej zmieniliby to

Niestety masz rację, ale Tomaszkowi marzy się kurna chata, jak śpiewał Jan Kaczmarek.

Opublikowano
41 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...nie powinieneś pisać w stanie nietrzeźwym.

Co to sinie zapiekanka 

I co to Wilma?

No to dobrze...przynajmniej nie schudniesz,

Flinstonów nie oglądałeś?

Małpki z hostelowego barku pewno wydoił to i ciętego języka na słowo pisane przelać nie potrafi

Opublikowano (edytowane)

oj tam zaraz małpki
na tylnym siedzeniu autokaru trzęsie jak cholera i weź tu traf we właściwą literę na tym smartfonie jak posta na af piszesz.

Obiektywnie jednak to tyle ciekawego dzisiaj na tym forum co te @jacus-ia fotki i nawet mam pytanie; widać różnicę w wegetacji między "Podkrakowiem" a Litwą?
W końcu paręset do tysiaka km bardziej na północ

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Liczę się ze słowami.

Wszyscy widzieli jak masz do przodu czas w obejściu.

...twoje wyzwiska i frustracja prawdy nie zmieni...🤷

Ludzie nie liczą się z słowami. Dla nich jest jedno ważne aby być na pierwszym miejscu i być usłyszanym. Jeśli będzie się ich uciszać  będą jeszcze głośniejsi. 

Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał(a):

Ale pięknie...

Ale zazdroszczę...

28 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Ludzie nie liczą się z słowami. Dla nich jest jedno ważne aby być na pierwszym miejscu i być usłyszanym. Jeśli będzie się ich uciszać  będą jeszcze głośniejsi. 

A ty ....Partycja...ty też taki ...ludzio?🤔

Opublikowano

no i co w tym dziwnego ...jest tu mały ludzik co ma kupę złomu i gnoju  pod bramą i najgłośniej krzyczy bo niczego w życiu nie osiągnął i nie osiągnie .

może się pochwalić tylko tym co widział u innych 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)

Bogusia jak zawsze tylko o jednym potrafisz mówić. Zapomniałam że ty jesteś królewną wszystkich i wszystkiego. Ja jestem pani mnie trzeba tylko wielbić. Ja posiadam wszystkie rozumy świata. Tylko o jednym zapomniałaś nie tylko ty jesteś tu wielmożną panią. Są inni którzy choć mają to tym zbytnio się nie obnoszą. 

41 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

no i co w tym dziwnego ...jest tu mały ludzik co ma kupę złomu i gnoju  pod bramą i najgłośniej krzyczy bo niczego w życiu nie osiągnął i nie osiągnie .

może się pochwalić tylko tym co widział u innych 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Patrycja2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v