Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

placek ty już zgasiłes światło swojemu pokoleniu ,więc o czym ty pierdaczysz człowieku 🤣🤣🤣🤣...nie masz syna i to już koniec twego rodu biedaków ..może to i dobrze bo po co ta nędzę rozmnażać 🤣

udawałes tu rodzinę wielodzietna a masz tylko trzy córki ...nawet w takiej sprawie kłamales 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

Jak usunięte? W tv to oglądałem.. 

Ok jest z powrotem.. 

54 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

placek ty już zgasiłes światło swojemu pokoleniu ,więc o czym ty pierdaczysz człowieku 🤣🤣🤣🤣...nie masz syna i to już koniec twego rodu biedaków ..może to i dobrze bo po co ta nędzę rozmnażać 🤣

udawałes tu rodzinę wielodzietna a masz tylko trzy córki ...nawet w takiej sprawie kłamales 🤣🤣🤣🤣

3 dzieci to już rodzina wielodzietna wsumie...

Opublikowano

Tylko że dla Bogdana to nie jest rodzinna. Dla niego liczy się to co sam posiał i wychował na swojej piersi. Reszta ludzi którzy mają swoje winorośle to już jest coś gorszego bo sam chce tylko być na pierwszym miejscu we wszystkim co tylko jest możliwe. 

Opublikowano (edytowane)

dla mężczyzny najważniejszy jest syn i wnuk  bo to on gwarantuje kontynuację rodu  ....powtarzam dla mężczyzny nie mylić z pociotkiem 🤣 czy tam owiecym poganiaczem 😜

placek udawał że ma więcej i co rusz krzyczał o karcie rodziny wielodzietnej ,jakoś przycichł z tym jak się wydało że ma tylko troje ..😲

nawet tu nie ma czym się chwalić bo w zasadzie czym 🤔

barani poganiaczu ja się nie interesuje kto ile ma dzieci i nie wypytuje na forum o to ....nie wiem czy zauważyłeś ale to placek ma coś na tym punkcie z głową 😲

tak dla mnie liczy się moja rodzina a nie to że ty jej nie masz 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
W dniu 16.04.2025 o 18:47, Ulman napisał(a):

Nie rozśmieszaj mnie . Powinien zarabiać co najmniej 2x tyle

W dniu 16.04.2025 o 22:32, Takeda napisał(a):

A według ciebie za co powinien zarabiać 64k miesięcznie? Może wytłumaczysz? Bo chyba nie za to, że był dwa lata okupantem w Iraku i chyba nie za to, że ma szafkę wypełnioną różnymi dyplomami czy kursami

No @Ulman odpowiesz dlaczego ?

W dniu 17.04.2025 o 00:09, nie napisał(a):

Image

Są w życiu 3 rzeczy, których się nie wybiera :
1. Rodziców
2. Koloru oczu 
3. Rafała Trzaskowskiego na prezydenta

dobrze idzie :D 

Patrząc na ten sondaż to Trzaskowskiemu oddala się prezydentura i gdyby Lewica i Braun z Mentzenem się nie podzielili to walka o trzecie a nawet o drugie miejsce była by ciekawa.

Opublikowano (edytowane)

jeśli teraz nic od siebie nikomu nie daje to za co? za to że żyje?
ja nie widzę powodu aby złotówkę od siebie takim dać bo cóż mam z nich i ich życia?

Obecny kształt rzeczywistości zawdzięczamy zgoła innym kategoriom ludzi jak stare trepy żołdackie czy państwowe urzędasy a wręcz wbrew tym darmozjadom co ani nic dla nas wywalczyły ani wytworzyły bo już o wymyśleniu to mowy nie ma zważywszy poziom zacofania technologicznego i naukowego polskich "elyt"

chcesz takiemu jednemu z drugim smrodowi dawać miesięcznie równowartość sześćdziesięciu ton pszenicy? to ilu wystarczy aby areału Polski zbrakło na takie daniny iście feudalne?

niech se pozakładają biznesy i niech se zarabiają ile potrafią na czym tam tylko se chcą no ale nie za samo życie bo może się okazać całkiem niezłym dla nas reszty interesem co rychlejsze tego życia takim poukracanie. aby owo życie było jak najkrótsze ;)

Edytowane przez dysydent
  • Like 3
Opublikowano

Refleksja - to co w takim razie z wszelkiej maści posłami ? Toż oni tez guzik nam daja oprócz notorycznego wkurwu.

Pytanie - na jakim poziomie byś jego pobory ustalił?

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

jeśli czynnie niczego obecnie nie świadczy to w kategoriach renty lub emerytury można tylko rozważać no i aż tak nie gardzę tymi darmozjadami abym im samym odmawiał prawa do negocjacji swojego uposażenia; im samym dało by to do myślenia iż jeśli czegoś oczekują to konkretnie za co
wcale niewykluczone że sami najlepiej by znaleźli argumenty zwalniające nas z poczucia jacyśmy frajerzy a całkiem prawdopodobne że rzeczywiście wzięli by się za coś pożytecznego aby mieć te argumenty autentyczne.

co do posłów itp to odrębny dylemat i może przed świętami nie zgłębiajmy go zbytnio? ;)

33 minuty temu, Ulman napisał(a):

co w takim razie z wszelkiej maści posłami ? Toż oni tez guzik nam daja oprócz notorycznego wkurwu.

co prawda to prawda

jeszcze wracając do tego Gocuła to jemu akurat bym dał odcinek do pilnowania na białoruskiej granicy płot bym na tym odcinku rozgrodził a za ew przepuszczenie większej niż statystycznie liczby najeźdźców na reszcie tej granicy degradacja i kompania karna (groźba automatyczna) za niewywiązanie się z obowiązków w standardach które sam przecież postulował :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

dla mężczyzny najważniejszy jest syn i wnuk  bo to on gwarantuje kontynuację rodu  ....powtarzam dla mężczyzny nie mylić z pociotkiem 🤣 czy tam owiecym poganiaczem 😜

placek udawał że ma więcej i co rusz krzyczał o karcie rodziny wielodzietnej ,jakoś przycichł z tym jak się wydało że ma tylko troje ..😲

nawet tu nie ma czym się chwalić bo w zasadzie czym 🤔

barani poganiaczu ja się nie interesuje kto ile ma dzieci i nie wypytuje na forum o to ....nie wiem czy zauważyłeś ale to placek ma coś na tym punkcie z głową 😲

tak dla mnie liczy się moja rodzina a nie to że ty jej nie masz 🤣🤣🤣🤣

Pamięta że syna i wnuka też można stracić. Nigdy niczego nie można być pewnym w 100%. 

Każdy ma to na co zasługuje a ty robisz tylko dym. Jak widać tylko to potrafisz. Aż mi ciebie szkoda. Lepiej idź się leczyć bo z twoim podejściem do niektórych osób na forum zaczyna być bardzo podejrzane. 

Przyznaj się lepiej ile to godzin rozmawiałeś  z baranim  poganiaczem dni i nocy tylko po to abyś mógł z kimś od serca porozmawiać 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Patrycja2 napisał(a):

Pamięta że syna i wnuka też można stracić. Nigdy niczego nie można być pewnym w 100%

są rzeczy których można być pewnym np. że będąc bezdzietnym na 100% nie ma szansy na wnuka

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
9 godzin temu, Ulman napisał(a):

Rozumiem że nie chcesz wdawać sie w dyskusje żebyś się znowu nie zaorał. Jednak czegoś się uczysz i jakieś resztki  instynktu samozachowawczego jeszcze pozostaly😄

tak tak buraku , nawet w Polsacie gadali  dlaczego mamy tak drogie paliwo  ,wojna na ukr 130$ baryłka paliwo po 7 zł 

dzisiaj baryłka po 58$ paliwo 6,20 🤣 orlen ma rekordowe marżę wiem kłamali w Polsacie .............. sam @Tomasz0611 pisał ze w hurcie jest 5,20 

i w czym byś buraka z siebie  zrobił ?  

Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał(a):

niech se pozakładają biznesy i niech se zarabiają ile potrafią na czym tam tylko se chcą

W biznesie przyznawanie się że jesteś żołnierzem, a szczególnie w polskim biznesie, nie do końca jest mile widziane. Natomiast w kontaktach międzynarodowych, czasem jednak sprawy niemożliwe nagle nabierają tempa. 

Polska zaś to taki kraj, gdzie od razu jest nawiązanie do służb, albo trepów. Ale jako durne trepiszce już się zdążyłem przyzwyczaić.🤣

Opublikowano (edytowane)

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/szokujace-slowa-kaminskiego-mojego-kierowce-poproszono-zeby-na-mnie-donosil/zr0g2h9.            https://wiadomosci.wp.pl/kierowca-mial-donosic-na-kaminskiego-ubecka-historia-7147492277053952a  ,,Ja codziennie domagałem się dymisji Mateusza Morawieckiego, plułem na niego od rana do wieczora. Jak się znalazłem w szpitalu, to Morawiecki zadzwonił spytać, co ze mną jest. Ludzie Platformy nie zapytają mnie, czy ja się zdrowo czuję, tylko chcą się pytać kierowcy, chcą szpiegować na temat mojego zdrowia. To jest ohydne, obrzydliwe i nie znajduję słów na takie zachowanie — podsumował Kamiński,To ma być ta europejska, uśmiechnięta Polska? - pytał wyraźnie wzburzony Kamiński. To jest ubecka historia, w której kierowca jest proszony o donoszenie - stwierdził.kolejny po Hołowni z koalicji twierdzi że jest teraz gorzej niż wcześniej...Hołownia mówił o TVP że za czasów PiSu byłby zaproszony a teraz go nie chcieli...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
3 godziny temu, Roman176 napisał(a):

tak tak buraku , nawet w Polsacie gadali  dlaczego mamy tak drogie paliwo  ,wojna na ukr 130$ baryłka paliwo po 7 zł 

dzisiaj baryłka po 58$ paliwo 6,20 🤣 orlen ma rekordowe marżę wiem kłamali w Polsacie .............. sam @Tomasz0611 pisał ze w hurcie jest 5,20 

i w czym byś buraka z siebie  zrobił ?  

Czyli jak paliwo było po 7pln przy baryłce po 130 dolców to teraz po ile powinno być wedle twojej matematyki?

Opublikowano
10 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

jak tam wnuki ?? laurki ci nie daly, ale moze na swieta  przyjada 😂

tesciowa nowa cerate ci juz dala ??

was z patrysia to w jednym kaftanie trzymaja -zawsze razem sie pojawiacie ?? to schizofrenia czy rozdwojenie jazni ??

Godzinę temu, witejus napisał(a):

A po polskiemu i na trzeźwo to jak będzie?

myslisz ze kazdy tak chleje jak ty czy roman  ?? bez okularow na telefonie-polska trudny jezyk.

Opublikowano

To jest prezydent słuchali liroya i Peji slu "szacunek ludzi ulicy" już go lubię 😁

Opublikowano
3 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

mój boże patrycjusz ciągle o mnie mysli 🤣

Bogdano 🤣to ty myślisz ciągle o jacusiu i o łowrowiaku który ostatnio cię zaniedbał bo nawet słówkiem się do ciebie nie odezwał jak próbowałeś go zagadać.  Za to masz  wielki żal widzę. Tylko ja ci przypominam że to nie on na ciebie się obraził tylko ty na niego.