Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Patrząc na fotki....to niewiele ci się zmienia...

Jacus ja mam tam więcej bałaganu...palety, złom, jakieś gruzy...

No ale nie trzymam tego przed posesja...

Nie gówno przed domem...

To nie ja mówię że mają mnie doganiać..

Cały czas pisze że ja biedny...

Więc te uwagi nie do mnie...

Twoja Polskę już wszyscy zobaczyli...

Naprawdę nie mam czego doganiać patrząc na twoje obejście.

Naprawdę.

ktorego slowa ze zdania -te zdjecia sa z roku 2019-nie rozumiesz .

wtedy bylem w trakcie leczenia biodra, operacja,lezenie .kule..ostatnia rzecza o ktorej myslaem to byly jakies blachy.

wiejskie kompleksy nie sa sposobem na zycie ..

ciekawe teoria z tym krolem ...

tomus- w gdansku ?? nie mow ze odwedziles swoja slubna ..wtedy jej nie potrafiles dogodzic a dzisiaj ??

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, jacus napisał(a):

tomus- w gdansku ?? nie mow ze odwedziles swoja slubna ..wtedy jej nie potrafiles dogodzic a dzisiaj ??

Taki globtrotter i nie wie co to było Gdanisko na krzyżackich zamkach ?? xD 

Nie Gdańsk tylko Gdanisko xD Taki u Ciebie porządek jak w fosie pod Gdaniskiem xD 

Ale skoro nie wiesz co to Gdanisko to nawet te twoje podróże to chyba kłamstwo xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jacus napisał(a):

ktorego slowa ze zdania -te zdjecia sa z roku 2019-nie rozumiesz .

W geoportalu nowsze...😆 

Faktycznie masz i kompostownik...tyle że za kupa gnoju...🤭

3 minuty temu, jacus napisał(a):

ciekawe teoria z tym krolem

Ale prawdziwa...

Żadna twoja zasługa że tam mieszkasz....jedynie w dół ciągniesz ...obok mają zadbane posesje.

No oprócz tej Chałupki obok....

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

Tylko po co...

Mi swojego dość ..🤭

Jacus...i nie przeszkadza mi jak żyjesz...orzesz jak możesz...

Denerwuje mnie tylko że twierdzisz że lepszym jesteś od innych...w sumie nie posiadając więcej niż inni...

Co ja mam doganiać u ciebie?

Z czego mam brać przykład?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
24 minuty temu, jacus napisał(a):

moze chcocaiz w krakowie byles ??

Przez ponad 20 lat

25 minut temu, jacus napisał(a):

moze sie spotkamy w ktoras niedziele  ??

Jakoś nie jestem ciekaw twojej gemby na żywo, wystarczy zdjęcie z Wenecji.

Jak będę chciał poczuć zapach Wenecji, wystarczy mi odwiedzić najbliższą oczyszczalnię ścieków.

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, marks50 napisał(a):

w tym właśnie cały problem że kacapi przyznali sie 13.04.1990 roku wymordowali Polskich oficerów , i żaden kacap nie powie dziś że to było dobre . A banderowce nie dość się nie przyznają to na dodatek uważają to za słuszne . Dziś jest też rocznica że w Chodywańcach 1944 roku mordowali , Dobcza w 1945 roku , Te kacapy i banderowce to jedna chołota siebie warta 

Daj spokój z tymi pseudo przeprosinami oni do tej pory próbują wypierać swoją wine 

https://www.gov.pl/web/sprawiedliwosc/minister-sprawiedliwosci-upamietnil-ofiary-zbrodni-katynskiej

https://www.rp.pl/polityka/art40170831-kreml-znow-klamie-w-sprawie-katynia

Rzeź Pragi Warszawskiej, deportacje Polaków na Sybir, Operacja NKWD na Polakach, wspomniany Katyń... gdzie z premedytacją rosjanie wyrżnęli Polską elitę. Cóż można więcej o ruskich powiedzieć...

“Jak powiedział stary góral: będzie Polska aż po Ural, Za Uralem będą Chiny. Was nie będzie... s---w.syny„

Opublikowano

1 godzinę temu, jacus napisał(a):

byles w zyciu w prawdziwym miescie.

A jak przejeżdżałem to się liczy :ph34r: ?

18 minut temu, jacus napisał(a):

.

wiejskie kompleksy nie sa sposobem na zycie ..

Na razie kompleksy to ty masz.

13 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tylko po co...

Mi swojego dość ..🤭

Jacus...i nie przeszkadza mi jak żyjesz...orzesz jak możesz...

Denerwuje mnie tylko że twierdzisz że lepszym jesteś od innych...w sumie nie posiadając więcej niż inni...

Co ja mam doganiać u ciebie?

Z czego mam brać przykład?

A elektrownie masz ? A widzisz a Jacuś ma :ph34r:.

• Haha 2
Opublikowano
14 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Denerwuje mnie tylko że twierdzisz że lepszym jesteś od innych..

Oto mu chodzi, pier**li te farmazony w kółko, licząc że zawsze kogoś wkurzy, a potem ma zboczoną radochę że znów się udało. ja to od dawna wiedziałem i mówiłem, niedawno wprost się przyznał że tak jest.

Opublikowano
Teraz, dsbh napisał(a):

widzisz a Jacuś ma :ph34r:

Wszystko ma.....tyle że nie na własność....😆

1 minutę temu, witejus napisał(a):

Oto mu chodzi, pier**li te farmazony w kółko, licząc że zawsze kogoś wkurzy, a potem ma zboczoną radochę że znów się udało. ja to od dawna wiedziałem i mówiłem, niedawno wprost się przyznał że tak jest.

No mi się wydaje że on wierzy w to jego wyższość...

...aż niemożliwe by tylko złościć tak by w koło...

No ale kto wie....może i masz rację...

Opublikowano
9 minut temu, tomek222 napisał(a):

pseudo przeprosinami

o takich przeprosinach możemy pomarzyć od banderowców , jak pokazały ostatnie lata to banderyzm sie nasila a kacapy jakoś sie nie czaja na nasze elity ,kacap to jedna plemie skundlone z mongołem i zawsze bedzie darzyć do narzucenia swoich racji ale ukraińcy to to samo . Tu nasuwa sie stare powiedzenie Zagłoby" złapał turczyn tatarzyna i tatarzyn za łeb trzyma" . Do tego swoje pięć groszy dołożyli angole bo przekręt z dvidem 19 nie wypalił wiec potrzebna im wojenka a że banderowce dali sie podejść to maja co maja .

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

może i masz rację...

Mam, nie chce mi się szukać tego posta ale wprost przyznał że mam rację.

Edytowane przez witejus
Opublikowano
7 minut temu, dsbh napisał(a):

A jak przejeżdżałem to się liczy :ph34r: ?

🤣

8 minut temu, dsbh napisał(a):

A elektrownie masz ? A widzisz a Jacuś ma :ph34r:.

Ma, krzywe nogi...😆

• Haha 2
Opublikowano

https://wydarzenia.interia.pl/ukraina-rosja/news-absolutnie-podly-plugawiec-mocne-slowa-zelenskiego,nId,21395409

Teraz żebrak zgrywa poszkodowanego a tak gwiazdorzył w USA a wystarczyło nie palic głupa , grzecznie podpisać papiery i dzis nie było by ofiar , jak by nawet kacap zaatakował to wtedy było by wiadomo kto oamie porozumienia a nie jak teraz żebrak nia nic sie nie zgodził a krzyczy ze złamano porozumienie , dale uryńce napirzaja tak samo jak kacapy , wojna trwała i trwa i trwa mać . W tej chwili dołaczyli angole i teraz nawet jak by jedna ze stron podniosła by ręce do góry i poddała sie to agole bedą do nich strzelac by wojna trwała .

5 minut temu, Agrest napisał(a):

Pies wyczuwa ludzi :)