Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, witejus napisał(a):

Nielegalna TVPw likwidacji, TVP Info to pisowskie medium?to pewnie TVN24 też pisowskie medium?zapiekły durniu, do tego kłamco.

Niczego nie kradnie ,,zdaje" ci się.

Zluzuj bo ci żyłka pęknie zapiekły durniu. 

main_01_modlitwa_polaka~1.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

aaaaa to mnie coś ominęło🤔

Tyle że to chyba nie wypada żeby legalna patriotyczna telewizja transmitowała nielegalną plugawą TVP w likwidacji. Dziwne że się nie brzydzą. 

Dobrze że Mentzen i Braun  w tym małpim cyrku nie występuje 

Ja myślę że szkoda, chciałby wszystkich posłuchać.

Opublikowano (edytowane)

Prymitywie, nie potrafisz nic oryginalnego wymyślić?

A co mam ci napisać jak ciebie i nie tylko pisowskie media w wała robią ty to tu klepiesz a za chwile wychodzi, że to lipa. A potem się tu rzucasz jak g. Powinieneś być wdzięczny sądowi, ze republikę z naziemnej zdejmie i durnia z ciebie nie pozwoli robić 😄

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

nie ogladam zadnych debat .cos stracilem ?? byl cyrk czy jaja jak berety ??

22 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Dla ciebie Pan Jakubiak, trolu ....jednak wpuszczony.

gdyby prl nie upadl to moze i general albo jakis  marszalek ???

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Ulman napisał(a):

Będą tak się macać jak PIS z TVNem.

z tvn-em było o tyle trudniej że ma wsparcie trochę silniejszego kapitału ... wtedy miał zanim opcja "wójka Józia" nie została pogoniona u jankesów a tv republika kogo ma za sobą? konsorcjum wolontariatu polskich emerytów?

takie to trochą bicie słabszego i musi odreagowanie społeczne wywołać
i wywoła

@jacus ja w necie trafiłem jakąś na kanale zero i po pięciu minutach... no trafiłem na af bo nawet nie było śmiesznie

a Jakubiak w perelu tym co - jak piszesz - upadł nie miał by szans nawet na kaprala
jednak czego nie można zarzucić komuchom to selekcji i wykształceniu kadr; przy kiszczaku, Millerze czy nawet ... jak mu tam było? taki pozeteselowski dziadek wieczny maszałek parlamentarny? zapomniałem
Klasie Kwśniewskiego do dziś żaden polski polityk nie dorównał

a kto wymyślił wolny rynek w Polsce? Wałęsa? xD W Polsce zadziałało a w Chinach jeszcze lepiej i niech nikt mi nie wmawia że to wymyslili jacyś pokroju tego Jakubiaka czy teraz Mentzena :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

I co to odreagowanie da będą czubków w tv pokazywać i reszta się będzie śmiała. Już tu piszą, że burdy pod halą robili.. Społeczeństwo wcale nie chce rozwiązywać problemów przy pomocy awantur na ulicy. To tak jak pisałem z przepychankami pod pomnikiem każdego 10 tego. Nikt normalny tych ludzi nie pochwala z jednej i z drugiej strony. 

Tutaj jest taka różnica, ze jak to odreagowanie będzie przybierało charakter burd to na przeciw stanie policja i tego też społeczeństwo nie pochwali że jakaś grupa burdy robi. A oni inaczej nie umieją odreagować.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, dysydent napisał(a):

z tvn-em było o tyle trudniej że ma wsparcie trochę silniejszego kapitału ... wtedy miał zanim opcja "wójka Józia" nie została pogoniona u jankesów a tv republika kogo ma za sobą? konsorcjum wolontariatu polskich emerytów?

Przecież Republika to Srebrna, czyli Kaczyński ... Taka to niezależna telewizja ... KRRiT pod wodzą PiSowca na siłę ich przepchnęła, przeprowadzając konkurs na nadawanie nie do końca zgodnie z zasadami, a teraz jest krzyk że sąd to podważył ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Wszyscy będą 12.05 w debacie organizowanej wg prawa.

Ta też jest zgodna z prawem. Prawo narzuca tvp organizacje transmitowanie przynajmniej jednej debaty dla wszystkich i ona będzie 12. Prawo nie zabrania transmisji dowolnych debat w dowolnej konfiguracji. Jeśli do tvp zgłoszą się jacyś kandydaci np Mentzen z Nowogrodzkim i powiedzą ,że chcą aby pokazać ich debatę tvp może to zrobić

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Taka to niezależna telewizja ...

jak TVN, NILEGALNA TVPw likwidacji od blisko półtora roku, w którą dodatkowo władowano z 5 mld złotych, oprócz przymusowego haraczu zwanego abonamentem.

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Przecież Republika to Srebrna, czyli Kaczyński

zatem jesteś lepiej zapewne zorientowany i wcale nie prześmiewczo ja to... rzeczywiście nie znam tych pisowskich koligacji tylko - zdaje mi się - ta "srebrna" to jakiś gospodarczy kapiszon był... czy tam jeszcze jest (bo i tego nie wiem)

Opublikowano
Teraz, witejus napisał(a):

jak TVN, NILEGALNA TVPw likwidacji od blisko półtora roku, w którą dodatkowo władowano z 5 mld złotych, oprócz przymusowego haraczu zwanego abonamentem.

Akurat w przypadku TVP jestem za likwidacją/prywatyzacją tego tworu. Ewentualnie zostawić jakieś TVP Historia, Kultura czy Sport itp kanały, a zakazać wszelkiej publicystyki i demagogii...

Teraz, dysydent napisał(a):

zatem jesteś lepiej zapewne zorientowany i wcale nie prześmiewczo ja to... rzeczywiście nie znam tych pisowskich koligacji tylko - zdaje mi się - ta "srebrna" to jakiś gospodarczy kapiszon był... czy tam jeszcze jest (bo i tego nie wiem)

Tyle o ile wiem. Nie interesuje mnie to aż tak dokładnie, prawda jest taka że pośrednio, pewnie omijając prawo PiS jest właścicielem Republiki ...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Z której Kaczyński dawno zrezygnował.

Weź się nie ośmieszaj xD 

Z Instytutu Lecha Kaczyńskiego też zrezygnował ?? xD

Opublikowano

Udowodnij to, a nie rozdziawiaj gembe

Nawet jeżeli oficjalnie w papierach tam nie rządzi to wszyscy w tym kraju wiedzą jak jest ... Tak zrezygnował z Srebrnej jak Morawiecki był niezależnym premierem albo Duda niezależnym prezydentem, nie mówiąc już o obywatelskim kandydacie xD

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Akurat w przypadku TVP jestem za likwidacją/prywatyzacją tego tworu. Ewentualnie zostawić jakieś TVP Historia, Kultura czy Sport itp kanały, a zakazać wszelkiej publicystyki i demagogii.

To jest najgorsza opcja , telewizja publiczna musi być , ale ważne żeby była konkurencja może to głupie co napisze ale za władza musi stać przekaz czyvnam się to podoba czy nie ale taka jest ,, racja stanu "

Opublikowano

Z której Kaczyński dawno zrezygnował.

nie wiem czy zrezygnowali Kaczyńscy czy samo Im się to rozleciało i jak by tam nie było naprawdę to przeolbrzymiane toto jest obecnie i politycznie rozgrywane w nazbyt - jak dlamnie prymitywny posób że tym bardziej czuję obrzydzenie do tego ... wątku politycznych przepychanek polskich że nie wiem i nie chcę wiedzieć o co tam tak naprawdę chodzi bo tu już nie meritum sprawy istotne a fakt sztucznego przeciągania samej sprawy w której nikt już nie wie o co poszłokiedyś a wszyscy wiedza o co chodzi teraz.

i bez zbędnego rozpisywania bo aż takich głupków tu forum nie jest abym musiał więcej

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Bonżura 🌈 flagi publicznie sie wyparł 🤣

Ja to jak to oglądam to są chyba wybory na małpę do cyrku, tak na prawdę to Senyszyn wypada chyba najlepiej xD odpowiada na zadane pytania, bez bicia piany, a że ma poglądy jakie ma to już jej sprawa ;) nie zajmuje się innymi kandydatami, nie atakuje innych, po prostu odpowiada na pytania i przedstawia swoje poglądy ...

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

To jest najgorsza opcja , telewizja publiczna musi być , ale ważne żeby była konkurencja może to głupie co napisze ale za władza musi stać przekaz czyvnam się to podoba czy nie ale taka jest ,, racja stanu "

nie i komusza natura przez Ciebie tylko przemawia

jankesi mają abonament medialny?
można?

Opublikowano

To samo mówił niejaki Belka gdy mówił by jedno kłamstwo szybko przykrywać drugim kłamstwem.

Republika to stacja zależna od PiSu, taka jest prawda i nie da się tego ukryć ...