Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Nikt się ich nie boi tylko robią bałagan i burdy.

Niemiecki ogórek boi się nieuzgodninych pytań, burdy robią sługusy czaskoskiego.

Edytowane przez witejus
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, witejus napisał(a):

Jakubiaka cerber nie wpuścił do sali na ,,debatę czaskoskiego, kto jest tchórzem huba? potrafisz wystukać drętwymi paluchami na klawiaturze?

A po co im trol po co im jakiś Jakubiak? Kim on jest?

4 minuty temu, dysydent napisał(a):

nie sadzę aby się odważyli uprawomocnić

może z raz się pomylę; choć akurat tym razem bym nie chciał.

Uprawomocnienie się wyroku to procedura prawna odwaga nie ma tam zastosowania. A robiący burdy motłoch będzie całkiem na rękę rządowi.  Będzie łatwo pokazać, ze to czubki. To tak jak z tymi akcjami pod pomnikiem schodami. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał(a):

fajne jaja w republice. Kolejne przygłupy pompują syndrom zagrożenia . Oj niejeden dziadek dostanie dziś udaru i palpitacji. Burdy robią takie same jak PO za czasów ich rządów. Niczym sie jedna swołocz od drugiej nie różni. Im wszystkim przydałby się porządny wp...dol

Nie różni się? 

Nie pamiętam aby kiedys na debatę nie wpuszczono kandydata na prezydenta. Marek Jakubiak nie wpuszczony. 

To te wolne rzetelne media POpaprańcow🤦‍♂️

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

Nikt się ich nie boi tylko robią bałagan i burdy.

to oskarżyć o te burdy, udowodnić przed sądem iż takowymi są a wtedy możemy pogadać o sankcjonowaniu choćby i zawieszeniem koncesji. Mogła być decyzja kryminalna a tak będzie polityczna i to tylko potęgujaca nienawiść pisdzieców do popaprańców

nie wiem komu zależy na rozkręcaniu spirali wewn nienawiści w Polsce ale się domyślam

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

A po co im trol po co im jakiś Jakubiak? Kim on jest?

Uprawomocnienie się wyroku to procedura prawna odwaga nie ma tam zastosowania. A robiący burdy motłoch będzie całkiem na rękę rządowi.  Będzie łatwo pokazać, ze to czubki. To tak jak z tymi akcjami pod pomnikiem schodami. 

Dla ciebie Pan Jakubiak, trolu ....jednak wpuszczony.

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Debatę ustalały sztaby Nowogrodzki stchórzył to się dogadali inni. Jakubiak ma jakiś sztab w ogóle? Wysłał ten sztab na te rozmowy? a teraz co z ulicy chciał się wbić na debatę.

Teraz, witejus napisał(a):

Skąd  taki prymityw miałby widzieć kto to jest, jak ty nie odróżniasz prawomocnego od nieprawomocnego wyroku.

A gdzie ja napisałem, ze wyrok jest prawomocny prymitywny kłamco?

Opublikowano
12 minut temu, witejus napisał(a):

Jakubiaka cerber nie wpuścił do sali na ,,debatę czaskoskiego, kto jest tchórzem huba? potrafisz wystukać drętwymi paluchami na klawiaturze?

Dlaczego znowu kłamiesz. Jest Jakubiak ...

Opublikowano
11 minut temu, dysydent napisał(a):

nie sadzę aby się odważyli uprawomocnić

może z raz się pomylę; choć akurat tym razem bym nie chciał.

Będą tak się macać jak PIS z TVNem. 

6 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Nie różni się? 

Nie pamiętam aby kiedys na debatę nie wpuszczono kandydata na prezydenta. Marek Jakubiak nie wpuszczony. 

To te wolne rzetelne media POpaprańcow🤦‍♂️

No jak nie wpuszczony skoro wpuszczony😕

Nie różnią się . To taka sama swołocz. 

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dlaczego znowu kłamiesz. Jest Jakubiak ...

Jest, bo zrobiła się zadyma, w waszej neo tvp info w likwidacji pokazywali więc nie kłam i ty bezczelnie.

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

Będą tak się macać jak PIS z TVNem. 

No jak nie wpuszczony skoro wpuszczony😕

Nie różnią się . To taka sama swołocz. 

TVN u bronili amerykanie republiki będzie bronić co najwyżej grupa wściekłych emerytów.

Opublikowano (edytowane)

Stanowski pięknie wyjaśnił sytuację burdelu PO

Bonżura w 1 dzień na żołnierza wyszkolili, i ma największą armię w Europie 😆 

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

Widzisz jak to jest brać wiedzę z pisowskich mediów.

Nielegalna TVPw likwidacji, TVP Info to pisowskie medium?to pewnie TVN24 też pisowskie medium?zapiekły durniu, do tego kłamco.

2 minuty temu, Ulman napisał(a):

a tv republika zdaje sie kradnie sygnał

Niczego nie kradnie ,,zdaje" ci się.

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

a tv republika zdaje sie kradnie sygnał tzw "nielegalnej tvp w likwidacji , jednocześnie robiąc burdy przed wejściem do hali. Bydło i swołocz.  

Dlaczego łgasz, na początku prowadząca powiedziała że udostępnia wszystkim zainteresowanym stacjom. 

Opublikowano (edytowane)

aaaaa to mnie coś ominęło🤔

Tyle że to chyba nie wypada żeby legalna patriotyczna telewizja transmitowała nielegalną plugawą TVP w likwidacji. Dziwne że się nie brzydzą. 

Dobrze że Mentzen i Braun  w tym małpim cyrku nie występuje 

Edytowane przez Ulman