Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większość rolników ma zbiorniki i kupuje w hurcie paliwo tak samo jak firmy w okolicy jak firma ma kilka samochodów czy nawet koparke to posiada zbiornik , wieksze firmy maja własne samochody i tankuja sie na placach budowy , kilka razy pisałem stacje orlen to wyższy poziom liczba pracowników itd wiec stacje musi zarabiać 

Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

No ja myślę jak ty Że Nowogrodzki powinien teraz Olać Trzaskowskiego bo wiedzą dokładnie, że Trzaskowski zniszczy w debacie alfonsa. Dlatego sztab pis zaczyna stawiać warunki by do debaty nie doszło.

przecież debata jest w republice, niech przyjdzie i rozwali wszystkich :D 

5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Czas wystawić łep z nory

co to jest łep?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Wystarczy podjechać  pod byle jakiego auchana by mieć poniżej 6 ale jak ktoś w norze pod gnojem siedzi to pewnie nawet nie wie co to ten auchan i gdzie łun je.

1 minutę temu, nie napisał(a):

przecież debata jest w republice, niech przyjdzie i rozwali wszystkich :D 

co to jest łep?

Kto pójdzie do szamba na debatę. Nikt nie chce w g się taplać. 

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

nawet hołownia idzie 

tylko tchórza znowu nie będzie :D 

Image

dlaczego zaproszenie na debatę organizowaną przez „niezależne” media wystosował trzaskowski?

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, dysydent napisał(a):

im większy krzyk tym lepiej dla nas.

Zdecydowanie tak, tylko nie sól w d*pę, bo zawsze można patelnię wsadzić w portki, tylko kulka, to skutecznie odstraszy wszelkiej maści nachodźców.W końcu można to skutecznie uzasadnić wojną przy wschodniej granicy.

Ale nasze rządziciele podszyte tchórzem na to się nie zdecydują, bo przy okazji trzeba by poczęstować kulką tych  aktywiszczo- przemytników

8 minut temu, Qwazi napisał(a):

Ogladnijta do końca...milej zabawy 😉😊

A co tam takiego zabawnego ,bo umnie tylko kłódka wisi?

Opublikowano
10 minut temu, witejus napisał(a):

Zdecydowanie tak, tylko nie sól w d*pę, bo zawsze można patelnię wsadzić w portki, tylko kulka, to skutecznie odstraszy wszelkiej maści nachodźców.W końcu można to skutecznie uzasadnić wojną przy wschodniej granicy.

Ale nasze rządziciele podszyte tchórzem na to się nie zdecydują, bo przy okazji trzeba by poczęstować kulką tych  aktywiszczo- przemytników

A co tam takiego zabawnego ,bo umnie tylko kłódka wisi?

Strzelał byś czy tylko z za klawiatury taki mocny jesteś?

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Jakie 6,20 poniżej 5,80 bez problemu da się na stacjach kupić gdzie wy żyjecie. To jest właśnie ogłupiony lektorat pis. Tak jak Cyba szpadlem kogoś atakował bo w republice powiedzieli a to g prawda byłą. I teraz ten motłoch zakłamany chce na debatę by tam gnój robić.

Koło Monachium benzyna po ponad 2 euro na a2 na 5 kilometrze jak się na Świecku wjedzie po ponad 7 i to pewnie też wina Orlenu i Tuska. Bo ciemny lud to kupi jak mawiało was Kurski.

napisałem - na Orlen, u mnie 6,24 zwykły ON, na sąsiedniej 6,23

Opublikowano

w kraju to orlen dyktuje ceny, z tym nie ma watpliwosci. A ceny na stacjach nie zawsze dyktuje wlasciciel. Czesto franczyzowiec ma tylko sklep dla siebie, natomiast od paliwa np. 5 gr. Paliwo jest wlasnoscia Orlenu. Sa tez stacje pod szyldem orlem, a wlascicielem paliwa jest wlasciciel stacji. Rozne sa rozwiazania, dlaczego zaraz leca wyzwiska, jesli tego dobrze nie sprawdziles.

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Strzelał byś

Strzelał bym, w przeciwieństwie do was, rurkowców.

3 minuty temu, jahooo napisał(a):

Tak jak Cyba szpadlem kogoś atakował bo w republice powiedzieli a to g prawda byłą

Jak gówno prawda, to dlaczego go zawinęli z DPSu do zamkniętego psychiatryka?

• Like 1
Opublikowano

Chciał bym to zobaczyć bo widać, żeś tylko w gębie mocny. A ze szpadlem to był oczywiście kit on nikogo nie atakował żadnym szpadlem.

22 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

w kraju to orlen dyktuje ceny, z tym nie ma watpliwosci. A ceny na stacjach nie zawsze dyktuje wlasciciel. Czesto franczyzowiec ma tylko sklep dla siebie, natomiast od paliwa np. 5 gr. Paliwo jest wlasnoscia Orlenu. Sa tez stacje pod szyldem orlem, a wlascicielem paliwa jest wlasciciel stacji. Rozne sa rozwiazania, dlaczego zaraz leca wyzwiska, jesli tego dobrze nie sprawdziles.

Żadne wyzwiska próbujecie tu przestawiać jakąś alternatywną rzeczywistość. Da się kupić paliwo na stacjach poniżej 6 zł i tyle. Za pisu to nie było realne i to za pisu Orlen zarabiał najwyższe rekordowe marże w jego historii czyli kroił najwięcej. Czy teraz marże Orlenu są rekordowe jak za pisu?

Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, hubertuss napisał(a):

Żadne wyzwiska próbujecie tu przestawiać jakąś alternatywną rzeczywistość. Da się kupić paliwo na stacjach poniżej 6 zł i tyle. 

Człowieku niby masz dostęp do internetu ale udajesz głupka bo tak ci łatwiej próbujesz przedstawić jakaś ,,alternatywna przeszłość,,ceny ropy były poniżej 6 zł od 2015 roku do 2021.10 a później od 2021.12 do 2022.02 więc przez 8 lat rządów PiSu 6.5 lat cena była niższa niż 6 zł ale jak się patrzy tylko na to co się chce no to o czym my tu w ogóle...

Edytowane przez MariuszDe
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

I już sam się właśnie zaorałeś. Bo jak są wszędzie różne ceny to nie wina Orlenu a właścicieli stacji. A że siedziśz w norze pod kupą gnoju to tez pokazałeś bo nie ważne jaki region Polski pojedź do dużego miasta i bez problemu znajdziesz ON poniżej 6.

Czas wystawić łeb z nory i zobaczyć jak świat wygląda naprawdę a nie w tv za rublika.

Nie kompromituj się...to że Ty oglądasz jakieś ścieki to nie znaczy ze i wszyscy już Ci to pisałem, ale widać dociera do Ciebie jak i do twego ulubieńca z Plutycz 😄

1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Wystarczy podjechać  pod byle jakiego auchana by mieć poniżej 6 ale jak ktoś w norze pod gnojem siedzi to pewnie nawet nie wie co to ten auchan i gdzie łun je.

Przecież To Ty pod kupą gnoju siedzisz, i twierdzisz że u każdego takie same warunki 😆

1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

tak na marginesie dzisiejsze ceny ze stacji paliw ON , 6,38 - 6,45  zł WWL , 

Nie możliwe, hubercik twierdzi inaczej 😄 skąd te ceny? 

Opublikowano (edytowane)

Już ci nic nie zostało innego tylko lanie żółci i frustracji sam siebie zaorałeś pisząc ,ze różne ceny są w różnych regionach kraju. A teraz widzisz, ze się ośmieszyłeś i nerwy puściły. Siedzisz w norze pod kupą gnoju i nie wiesz, że da się on i bene kupić poniżej 6 i sam to piszesz. jak ktoś się rusza gdzieś w świat to wie, że się da. 

Opublikowano
15 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Człowieku niby masz dostęp do internetu ale udajesz głupka bo tak ci łatwiej próbujesz przedstawić jakaś ,,alternatywna przeszłość,,ceny ropy były poniżej 6 zł od 2015 roku do 2021.10 a później od 2021.12 do 2022.02 więc przez 8 lat rządów PiSu 6.5 lat cena była niższa niż 6 zł ale jak się patrzy tylko na to co się chce no to o czym my tu w ogóle...

I kolejny się zaorał. A wliczyłeś w to koszty pracy koszty energii które bardzo wzrosły. Nie ty jak piszesz udajesz głupka. Jak już chcesz coś liczyć a nie jak piszesz patrzyć na tylko to co ci pasuje to rób to dobrze. Już ci napisałem, za czasów pisu Orlen robił rekordowe marże czyli zarabiał najwięcej ale ty dalej wolisz udawać głupka i pisać jakieś dyrdymały.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

Ja pierdziele jaki nieogar 🙆‍♂️ ludzie Ci piszą jak jest ale Tempota tvn nie trybi dalej cen paliw

Ty z tą kupą gnoju to śpisz czy z dzieciństwa traumę masz 😆

Jacy ludzie kilku ogłupionych pisorów nieogrze? Rozumiesz że da się w różnych regionach kraju kupić on i benzynę poniżej 6 czy nie? I to w detalu na zwykłej sytuacji paliw. Nie hurtowo. O kupie gnoju to ty zacząłeś myślałem więc, że naprawdę tak mieszkasz.

• Haha 1
Opublikowano
33 minuty temu, hubertuss napisał(a):

paliwo na stacjach poniżej 6 zł i tyle. Za pisu to nie było realne

2020-04-29    2 876,00 - cena hurtowa lotosu

Ceny ze stacji paliw z 07-05-2020:

95 - 3,32

on - 3,59

IMG_20200506_110956.jpg

33 minuty temu, hubertuss napisał(a):

próbujesz tu przestawiać jakąś alternatywną rzeczywistość

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

A potem Obajtek się za to wziął i nawet się chwalił, że Orlen zarabia rekordowe marże i paliwo poszło pod 7.

Poza tym nie podawaj mi cen z czasów pandemii gdzie wszystko stało i wszystko poblokowali. Bo to ty na głupka wychodzisz nie ja.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ale to ty pisałeś że mieszkasz pod kupą gnoju w norze. Człowieku zaorałeś się tym próbując tłumaczyć, ze w każdym regionie kraju jest inna cena na różnych stacjach bo chciałeś wytłumaczyć, że to Orlen i Tusk winni ale wyszło ci odwrotnie. Ty zrobiłeś z siebie głupka ja się tylko śmieje. A to nikt inny jak Obajtek sam i Orlen wtedy chwalili się, że zarabiają rekordowe marże. 

Teraz @nie wkleja ceny z pandemii z czasów gdy wszystko było pozamykane i kogo wy robicie głupiego. Siebie smaych.