Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ogorek juz startowala na prezydenta ..

https://www.rmf24.pl/raporty/raport-wybory-prezydenckie-2025/news-czas-minal-ilu-kandydatow-stanie-do-walki-o-urzad-prezydenta,nId,7944040

5 godzin temu, mirro napisał(a):

Albowiem kręte sa ścieżki którymi Bóg prowadzi chrześcijan i muzułmanów do siebie. Czasem nawet nie przypuszczają że to może byc jedna i ta sama dzwonnica.

bazylike grobu panskiego w jerozolimie musza muzulmnaie otwierac ,bo chrzescijanie walcza miedzy soba o kazdy centymetr swiatyni..

57 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

nie wazne kiedy sprzedali 10 % akcji kghm, wazne ze to zrobili. chcieli reszte wyprzedać,.ale nie zdazyli. przeciez oni wprost popierali sprowadzanie, albo obieranie inzynierow z niemiec. oni nawet byli przeciwko polskiemu rzadowi, gdy ten" stawial sie "ujni w stosunku do pakietu imigracyjnego. teraz czekaja na teczowego rafalka, by mogli poprzepychac swoje ustawy. za niedlugo beda w niektorych miejscowosciach w niemczech miec swoja wiekszosc, a w demokracji to plan na przejście wladzy, bez rozlewu krwi.

wiec po co zmyslasz ? 

masz trudnosci z odpowiedzia na konkretne pytanie ..zupelnie jak menda 🤣

5 lat mieli i nie zdazyli sprzedac ??

reszta postu- piles cos czy zazywales ??

57 minut temu, Roman176 napisał(a):

to jest ten polaki produkt ? co sprzedaje Polak na cała Europę 

jak ? pod traktor on nie wyjdzie  

pod traktor mozna wejsc..

51 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tyż prawda.

Ale rację miał...trochę...

Pompka hamulcowa wysiadła.

a ty cylinderki wymieniles ?? ja mam tarczowe -tam jest bajka wymienic,, i temu chyba raz za 20 lat to robilem .. i raz oringi dalem nowe.

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

ogorek juz startowala na prezydenta ..

https://www.rmf24.pl/raporty/raport-wybory-prezydenckie-2025/news-czas-minal-ilu-kandydatow-stanie-do-walki-o-urzad-prezydenta,nId,7944040

bazylike grobu panskiego w jerozolimie musza muzulmnaie otwierac ,bo chrzescijanie walcza miedzy soba o kazdy centymetr swiatyni..

wiec po co zmyslasz ? 

masz trudnosci z odpowiedzia na konkretne pytanie ..zupelnie jak menda 🤣

5 lat mieli i nie zdazyli sprzedac ??

reszta postu- piles cos czy zazywales ??

pod traktor mozna wejsc..

a ty cylinderki wymieniles ?? ja mam tarczowe -tam jest bajka wymienic,, i temu chyba raz za 20 lat to robilem .. i raz oringi dalem nowe.

Tak.

Zacząłem od cylinderków, bo mokre...

Też mam tarczowe...

Mój 5211 końcówka produkcji.

Później chyba we wszystkich tak... W następnej serii znaczy...

Kurna....nawet sprzęgło pneumatyczne mam...

Jedna pompka hamulcowa chyba jeszcze oryginał...

Wymieniałem kiedyś sprzęgłową i jedna hamulcową...

...echch... teraz takich traktorów już nie robią...

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał(a):

Jebać PIS !!

Chyba po Fox-ie 12% jesteś? 🙆😁

3 minuty temu, jacus napisał(a):

ile miales urlopu ?? i za co racuch ??

02_pi_kny_moment.jpg

Dziwne że koń 🐎 nie zemdlał na scenie

Opublikowano

W czwartek posłowie poparli poprawki do ustawy o drogach publicznych, które uwzględniają postulaty gmin uzdrowiskowych i dają samorządom możliwość pobierania opłat parkingowych także w święta i weekendy.

złodziejstwo

Opublikowano

Dramat 14-latki rozegrał się o świcie w Rzeszowie. Szła na autobus. Kiedy znalazła się na pasach, w ułamku sekundy uderzył w nią rozpędzony volkswagen. Połamał jej kręgosłup, miednicę, rękę i nogę. Dziewczynka przeżyła cudem. Spędziła dwa miesiące w szpitalu, a kolejne cztery – walcząc o to, by znów stanąć na nogi. A teraz? Rodzice usłyszeli, że sąd uznał, iż kierowca – zawodowy żołnierz i mąż policjantki – zasłużył tylko na grzywnę. Wyrok zapadł 6 marca w trybie nakazowym, czyli bez rozprawy i bez przesłuchania świadków. Bliscy poszkodowanej dowiedzieli się o nim w ostatnich dniach.

mafia w togach, kiedy to kur..........o zostanie naprawione i rozliczone?

• Like 1
Opublikowano

masz racje, mafia jakich malo. gdy pis chcial to ruszyc ,to ujnia wrzeszczala na praworzadnosc. jak we francji makaron powolal jakiegos sedziego, jaki sie zapytal czy to nie polityczne, to cipa z wloch krzyczla , kim on jest by pytac ?! no k...a! cyrk

• Like 1
Opublikowano

la pen zostala skazana, za niby jakies przekrety. ie moze teraz startowac w wyborach i konkurowac z makaronem. a skazal ja sedzia z trybunalu ,ktorego powolal makaron. jaki zapytal sie jaka to praworzadnosc, odniosl sie sarkastycznie do polski. a ta ci..a z wloch naskoczyla na niego,ze jakim prawem on pyta, przecież nie jest francuzem i takie bzdety. podwwojne standardy, jak to w xujni.

Opublikowano

Na czele organu „sądowego”, który doprowadził do wykluczenia z wyborów Marii Le Pen stoi człowiek, który jeszcze kilka miesięcy temu kierował biurem Partii Macrona rządzącej Francją.

Pozbawiono ją prawa kandydowania na podstawie nieprawomocnego wyroku!!!