Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Chory kraj. Wypuszczają chorego psychicznie morderce na wolność.

Dla równowagi wypadało by wypuścić niejakiego Stefana Wilmonta

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
20 minut temu, dysydent napisał(a):

trzy miesiące studiów będzie dla Ciebie w sam raz? xD

Ci co mają skończone studia wiedzą o co chodzi.

7 minut temu, dysydent napisał(a):

a bo teraz taka moda
sie odmieni to o innych też się napisze

Np peowscy sportowcy

https://sport.dziennik.pl/artykuly/9465945,afera-collegium-humanum-pawel-papke-uzyskal-tam-dyplom-mba.html

4 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

Dla równowagi wypadało by wypuścić niejakiego Stefana Wilmonta

Nie wiem na co oni liczyli? Że zabije Kaczyńskiego?

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Ale tato profesor na tej uczelni. A sam doktor jaki jest każdy widzi.

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

o jakości pracy świadczy tatuś pracujący na uczelni

lepsza mamusia trzaskowskiego, ubecki kapuś 🤮

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Chory kraj. Wypuszczają chorego psychicznie morderce na wolność.

przeniesienie do zakładu psychiatrycznego  zamkniętego na leczenie to nie wypuszczenie na wolność .....należało by to rozróżniać 🤪

Opublikowano

Kolegium tumanum to robota pisu obatela Czarneckiego między innymi. To pis zrobił prawo na podstawie którego kolegium tyumanum zaczeło mieć wzięcie bo zmienili przepisy gdzie do zarządów spółek potrzebna byłą praktyka a pisowski motłoch jej nie miał na potrzebę papieru mba. 

peowska mentalność, winny jest ten co ustanawia prawo a nie ten co je łamie

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

przeniesienie do zakładu psychiatrycznego  zamkniętego na leczenie to nie wypuszczenie na wolność .....należało by to rozróżniać 🤪

Tak powinno być. Ale było inaczej jak podaje PAP:

"Został umieszczony w placówce oferującej pomoc socjalną, ale już następnego dnia trafił na oddział psychiatryczny, po tym, jak groził innym ludziom, używając niebezpiecznego przedmiotu."

Czyli zawieźli go do schroniska dla bezdomnych gdzie biegał z nożem i dopiero wtedy zgarneli do szpitala.

Opublikowano

A że ciemnych i głupich nie brakuje

W PO i przysrawkach jest ich najwięcej.

Znieść podatki i zusy niech biedota zdycha na ulicy bo po co fabrykanci mają na nich płacić

A cóż to się stało że nagle  zatroszczyłeś się o biedotę, do tej pory właśnie głosiłeś , że biedota do roboty do fabryk, albo niech zdycha.?

Opublikowano
5 minut temu, nie napisał(a):

Jakby PiSowcy nie ustanowili durnego prawa albo pilnowali tego jak realizowane są studia MBA to by nie było afery, ale ze trzeba było zrobić coś aby swoich wsadzić na stołki to wyszło jak wyszło ...

Opublikowano (edytowane)

z tego co podali to nie było tak ..ale wiadomo że nawiedzeni z republiki wiedzą lepiej co sprzedać wyznawcom 

9 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Tak powinno być. Ale było inaczej jak podaje PAP:

"Został umieszczony w placówce oferującej pomoc socjalną, ale już następnego dnia trafił na oddział psychiatryczny, po tym, jak groził innym ludziom, używając niebezpiecznego przedmiotu."

Czyli zawieźli go do schroniska dla bezdomnych gdzie biegał z nożem i dopiero wtedy zgarneli do szpitala.

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
28 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie wiem na co oni liczyli? Że zabije Kaczyńskiego?

To ma przykryć ważniejsze dla Tuska sprawy.To tak jak rzucenie ochłapu sforze psów, by żarły się między sobą a nie przeszkadzały.A także zasłona dymna do już podjętych decyzji w sprawie wyborów.

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jakby PiSowcy nie ustanowili durnego prawa albo pilnowali tego jak realizowane są studia MBA to by nie było afery, ale ze trzeba było zrobić coś aby swoich wsadzić na stołki to wyszło jak wyszło ...

Pierdzieleni pisowcy

PvdWvx5AH3uvROVW.jpg

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, nie napisał(a):

A gdzie ja napisałem, ze ci co kupowali sobie MBA są nie winni? Pewnie, że są winni bez wyjątku Ale bandycki proceder to robota pisu. 

5 minut temu, witejus napisał(a):

W PO i przysrawkach jest ich najwięcej.

A cóż to się stało że nagle  zatroszczyłeś się o biedotę, do tej pory właśnie głosiłeś , że biedota do roboty do fabryk, albo niech zdycha.?

Gdzie ty widzisz troskę? To jest streszczenie planu na świat idealny Mentzena a nie moja troska. Śmieje się że on chce głosy młodych i oferuje im płatne studia.

Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

Image

polska agencja prasowa ukrywa fakty niewygodne dla rządu - czy to już rosja?

Normalnie jak Wiadomości TVP za czasów Kury i Danuśki, tam też nie było wiadomości niewygodnych dla wtedy rządzących ...

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Gdyby nie ich zmiana przepisów to takimi studiami mało kto by się zainteresował ...

Zmienili przepisy to można kraść i oszukiwać. Weź ty się nie pogrążaj dalej bo to nawet nie jest śmieszne.

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

przeniesienie do zakładu psychiatrycznego  zamkniętego na leczenie to nie wypuszczenie na wolność .....należało by to rozróżniać

Zwykły niestrzeżony DPS to jest zamknięty zakład psychiatryczny?należało by odróżniać.

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Normalnie jak Wiadomości TVP za czasów Kury i Danuśki, tam też nie było wiadomości niewygodnych dla wtedy rządzących ...

Powiedzmy szczerze -Ty sie niczym od tych pisowskich złodziei i oszustów nie ŕóznisz. Tylko pod innym sztandarem.

• Haha 2
Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Zmienili przepisy to można kraść i oszukiwać. Weź ty się nie pogrążaj dalej bo to nawet nie jest śmieszne.

A to kto odpowiada za ściganie złodziei i oszustów ?? Sami kupowali dyplomy i nie wiedzieli że istnieje taki nielegalny proceder ??