Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie.

Ja tylko perłę..

Dobrze, lokalne trzeba wspierac

Opublikowano

nie wiedziałem, że @12Pafnucy mieszka na Cyprze

Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Chwila, chwila, ale Mentzen też dobrze wali xD Jak to było "Piwo z Mentzenem" gdzie się chwiał i ledwo na nogach stał ?? Oni tam wszyscy walą od lewa do prawa, Kamiński to na trzeźwo tą prezentację z kozami i Arabami zrobił ?? xD 

czyli Tusk pyry obierał na zacier?

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

wiesz jest spora różnica wypalić 5 papierosów a paczkę ..tak samo jak wypić jedno piwo albo kilka lub pół litra dziennie ...niby jedne i drugie szkodzi ale ilość robi sporą różnicę 

Boguś ale alkusowi wystarcza 2 piwa i jest w tym samym miejscu co wczoraj, zapytajmy @jacus 

Opublikowano
Godzinę temu, witejus napisał(a):

Nie da, człowiek nie wielbłąd, napić się musi.

niech abstynenci pokażą ze traktor pojedzie bez tankowania 

9 minut temu, Ulman napisał(a):

ty to wiesz najlepiej 🤣

ty podobna forma jesteś  😁

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Takeda napisał(a):

nie wiedziałem, że @12Pafnucy mieszka na Cyprze

Perła nie była dumą wschodniej PL?

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

To nasz szlachcic w takich trunkach się lubuje ;).

Też szczochy.

Nawet nie wiedziałem że jest jakieś piwo 12%? Wiem że jakieś 10% halne chyba w Dino to jest...a które wg ciebie to nie ,,szczochy,,

7 godzin temu, Strongman napisał(a):

Oranżadka.A potem wychodzi ileś litrów czystego alko na obywatela.

No podobno 40 mln ,,małpek,,miesięcznie i 1/3 z tego to z rana zaraz po przebudzeniu...https://pultusk.news/aktualnosci/ponad-milion-malpek-i-9-mln-piw-dziennie-ile-pija-polacy/

Opublikowano

Kiedyś kupowałem Namysłów- dopóki nie przejął go Żywiec i robią pomyje. Pewnie z czasem i tak go zamkną.

Teraz prawie nie pije piwa. Staram się z Kormorana - mały browar w Olsztynie, albo Północne z Suwałk.

Przemysłowe piwo to chujostwo - bardzo niezdrowe dla trzustki i wątroby. Nie ma jak to swój bimber.

Opublikowano
7 godzin temu, Takeda napisał(a):

raczej jest dumą cypryjskich właścicieli

Sprzedali? Bandyty

Opublikowano

Kiedyś kupowałem Namysłów- dopóki nie przejął go Żywiec i robią pomyje. Pewnie z czasem i tak go zamkną.

Teraz prawie nie pije piwa. Staram się z Kormorana - mały browar w Olsztynie, albo Północne z Suwałk.

Przemysłowe piwo to chujostwo - bardzo niezdrowe dla trzustki i wątroby. Nie ma jak to swój bimber.

przecież to szczyny jak inne ...Bimbru to do ust w życiu nie brałem nie znoszę tego smrodu i posmaku ..wódka dla mnie nie istnieje w zasadzie 

Opublikowano

W końcu głos rozsądku.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał(a):

A dla mnie piwo.

W Twoim zawodzie to jest normalne 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v