Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 godziny temu, Ulman napisał(a):

jak ty możesz 100  to czemu Szejna nie moze przejechać 40 tys na rok?

Oni wszyscy tak jeżdżą - Sikorski, Szejna i Czarnecki. Pewnie też pracują na kopalni.

4 godziny temu, Ulman napisał(a):

Pracujesz w gospodarstwie, na kopalni i pisałeś że jeździsz 100 tys rocznie? 

Może niech odstawi to co bierze. Nie wiem co to jest ale jest mocne.

Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, Ulman napisał(a):

Uważam że przekaz jest mocno złagodzony na potrzeby kampanii. Jak dla mnie powinno być coś w połowie między nim a Braunem. 

czyli prawie tak jak teraz tylko zamiast bez celu biegać i uciekać, Mentzen powinien biegać z gaśnicą po synagogach i gasić świece hanukowe?

17 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

wygrana Trzaskowskiego to koniec  dla złodziejskiej bandy z PiSu 

dobre sobie, jaki koniec jak dziś psl ze swoich resortów wywala przydupasów KO, a KO ze swoich pociotków psl, ty się módl by dotrwali do końca kadencji, na razie tłumaczenie fanatyków popierających popaprańców z idolencji działań rządu to to, że nie mają swojego prezydenta, za 2 miesiące będą mieć, poczekam na co wtedy zaczniecie zwalać winę. pisiory po przegranych wyborach zaczną się bardziej żreć, a jak im poparcie spadnie w okolicę 20% to ta zbieranina rządząca sama się zagryzie ze sobą, albo utną wszelkie drażliwe projekty.

BTW jak to jest, że już niemieccy dziennikarze piszą artykuły, że Herr tusk sabotuje powstanie elektrowni atomowej? Może Mentzen coś załatwił, że tak piszą wszak najwięcej Mentzenów żyje w Vaterlandzie, a tam AFD szczerzy kły, a Herr Tusek to człowiek Makreli i Ulki, chociaż pinokio zawsze twierdził, że ULka to był jego najlepszy jak i pisiorów kandydat na prezydenta ewropy

Edytowane przez Takeda
Opublikowano (edytowane)

Tak masz rację w ostatnim sondażach Jakubiak ma rzeczywiście gdzieś około 1% moim zdaniem zasługuje na trochę więcej no ale... Zresztą każdy patrzy na sondaże jak mu pasuje ten też się cieszy nie wiem z czego- bo akurat z tych sondaży wynika że TD nie wchodzi do sejmu, lewica nie wchodzi do sejmu i PIS z Konfederacja mają sporą przewagę w mandatach 

Screenshot_2025-03-26-17-15-30-74_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

Jakubiak dodał sobie X10 bo ma coś  0,8 % ...bardzo śmieszny gość 🤣

Ja nie wierzę nawet w jedno ich słowo i sondaże. To są tacy ludzie że matke by sprzedali, byleby dostać się do koryta.

27 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Tak masz rację w ostatnim sondażach Jakubiak ma rzeczywiście gdzieś około 1% moim zdaniem zasługuje na trochę więcej no ale... Zresztą każdy patrzy na sondaże jak mu pasuje ten też się cieszy nie wiem z czego- bo akurat z tych sondaży wynika że TD nie wchodzi do sejmu, lewica nie wchodzi do sejmu i PIS z Konfederacja mają sporą przewagę w mandatach 

Screenshot_2025-03-26-17-15-30-74_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

To są ostatnie dwa lata rządzenia Tuska. Chyba że jest nieśmiertelny.

Tzn w następnych wyborach nie ma szans a później to już chyba starość STS tak zwany

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
17 godzin temu, Ulman napisał(a):

no i po co bełkoczesz i sie zaorujesz? A to dopłaty do mieszkania a to wakacje a to elektryczny rower? Po co się rzucasz jak żyd po pustym sklepie? Nie nauczył cie nikt zeby sobie poukładać informacje i znaleźć w tym jakiś porzadek i logikę? Ile te dopłaty wyniosły i gdzie to wyczytałeś bo tego nadal nie wiem. 

No i nie powinieneś tak ministra Szejny sie cze[piać bo w końcu to taki sam pijak jak ty ale się do tego przyznał i zaczął leczyć Może za to tak na niego jedziesz jako skrytoholik🤣

foru pokazało to ze tacy jak ty .. wiesz o czym gadam @jacus

jakie białoruskie pato platformowskie 

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „'Białoruskie praktyki" w kopalni Zofiówka? Związkowcy grożą ujawnieniem nagrań wczoraj, 19:09 Polska ISWSA Ruch Zofiówka Zdj. j.ilustracyjne,fot.JSW ilustracyjne, Związkowcy z Sierpnia 80 poinformowali, że złożyli pismo do władz JSW w sprawie nadużyć dyrektora”

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Wpaw napisał(a):

Ja nie wierzę nawet w jedno ich słowo i sondaże. To są tacy ludzie że matke by sprzedali, byleby dostać się do koryta.

Tzn w następnych wyborach nie ma szans a później to już chyba starość STS tak zwany

No nie wiem jeszcze 2,5 roku będą rządzić a po wyborach prezydenckich będą mieli pełnię władzy także wszystko można zmienić całą ordynację wyborcza różnie może byc...ponad 2 lata to w polityce całą wieczność.

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
9 minut temu, MariuszDe napisał(a):

No nie wiem jeszcze 2,5 roku będą rządzić a po wyborach prezydenckich będą mieli pełnię władzy także wszystko można zmienić całą ordynację wyborcza różnie może byc...ponad 2 lata to w polityce całą wieczność.

Ty myślisz że rafalek wygra? No nie żartuj poważnie?😁🙆

Po tych rządach obecnych myślę że Polacy nie są aż tak głupi!? Poza wyjątkami które niestety i tu😁 się trafiają.

Opublikowano

widze że czeka cię przykre rozczarowanie ..ale jak ty oglądasz takich wróżbitów jak Jakubiak to się nie dziwię 🤣

PiS miał 8 lat rządów i swojego prezydenta i robił co chciał to i obecni chyba mogą 🤣

ale wam d*pę ciśnie że PiS już się nie pozbiera 

Opublikowano

Ja tylko powtarzam to co słyszę od ludzi. Takim szarakom jak my to nic nie zmieni PiS czy PO. Ale widzę że tobie te rządy pasują nie ma się co podniecać niedługo się skończą 

Opublikowano
13 minut temu, Wpaw napisał(a):

Ty myślisz że rafalek wygra? No nie żartuj poważnie?😁🙆

Po tych rządach obecnych myślę że Polacy nie są aż tak głupi!? Poza wyjątkami które niestety i tu😁 się trafiają.

Na dzień dzisiejszy Jak to mówią wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują że tak wygra ,,Rafałek,,

Opublikowano

Jakubiak to komuch i przystawka /dupowlaz naszczalnika który ma znikome poparcie ....wielki mi autorytet ,drugi  upadły Kukiz którego nikt dziś nie słucha 🤣

4 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Ja tylko powtarzam to co słyszę od ludzi. Takim szarakom jak my to nic nie zmieni PiS czy PO. Ale widzę że tobie te rządy pasują nie ma się co podniecać niedługo się skończą 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

Jakubiak to komuch i przystawka /dupowlaz naszczalnika który ma znikome poparcie ....wielki mi autorytet ,drugi  upadły Kukiz którego nikt dziś nie słucha 🤣

Jakubiaku to tylko dałem taki przykład, na pewno bym wolałbym jego jak Tuska. To co Tusk nie komuch? Aa zapomniałem proeuropejski 🤭

10 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Na dzień dzisiejszy Jak to mówią wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują że tak wygra ,,Rafałek,,

Daj spokój 

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

przypominam ci że masz tylko jeden głos i możesz wiesz co nim zrobić ....😜

twoja wola nic nie znaczy statystycznie ...zupełnie nic 

Tak jak każdy jeden z nas, ale w kupie siła 🤭

Opublikowano
Godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

PiS miał 8 lat rządów i swojego prezydenta i robił co chciał to i obecni chyba mogą 🤣

oczywiście, że będą mogli, ale czy to znaczy, że powinni? Jak na razie jedyne tłumaczenie fanatyków obecnych rządzących, że pis tak robił to czemu KO i przystawki nie mogą, jeden z drugim debil odwala manianę, jak mantre wyciągacie, że pisiory też tak robiły. Tak robiły i wszystkim co byli anty-pis przeszkadzało, teraz obecna władza odpierdala to samo i nagle nie przeszkadza, więc zastanów się kto jest większym debilem, zwłaszcza, że podobno elektorat rządzących jest światowy i wykształcony, co można wybaczyć czy zrozumieć u prostego chłopa pańszczyźnianego ze wsi zabitej dechami, nie można wybaczyć podobno wykształconym ludziom....

Zmiana jednych szkodników na drugich dla zmiany nie jest zmianą.  Z wyborów na wybory coraz większy regres, ale głupki się cieszą, że teraz nasi nas jebią nie oni.

W petersburgu było popularne hasło, lepiej niech kradną nasi, a nie moskiewscy

Opublikowano
2 godziny temu, Wpaw napisał(a):

wybory do senatu kandydatka ko wygrala bez problemu..

Opublikowano
24 minuty temu, jacus napisał(a):

wybory do senatu kandydatka ko wygrala bez problemu..

Kto taki? Tylko nie mów że kidawa

Opublikowano
1 godzinę temu, Wpaw napisał(a):

Tak jak każdy jeden z nas, ale w kupie siła 🤭

to popatrz na sondaże i zobacz co ta twoja ""kupa"" może ....a może tyle że prawdopodobnie odpadnie w pierwszej turze 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
2 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

🤣🤣

Pisaliśmy ostatnio o lasach, co ty na to?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v