Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Chciało się darmowego dachu. Pis przed wyborami omamił ludzi rozpisał program na który nie miał kasy i nie zamierzał nic dawać bo KPO nie było. A teraz wiadomo do kogo pretensje.

No ale za 2023 roku wszystkim zostały zatwierdzone wnioski do wymiany dachu a za 2024 już chyba tylko połowa, a z tym ,,darmowym,,dachem to bym nie przesadzał wychodziło jakieś 40% z dofinansowania. Ja zmieniałem ostatni u siebie w zeszłym roku na kasę trzeba było czekać pół roku no ale wpłynęła...

Opublikowano
23 godziny temu, jacek1296 napisał(a):

Pełnomocnika a nie adwokata.

Ale za to prokurator dopuścił 2 pełnomocników oskarżycieli posiłkowych, którzy stwierdzili że przesłuchanie było spoko😉.

Powoli wwszystko wychodzi.

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Czyli co ? Ci pełnomocnicy doprowadzili do zgonu?

To jak są prowadzone śledztwa. Jaka jest peowska praworządniaśc. Taka sama jaką prowadzili pisowcy.

Od razu było podejżane skąd tam było tam tyle osób i to z górnej półki cenowej palestry w PL. Do tego opłaceni przez giertycha.

Pełnomocnik kobiety nie był potrzebny ale giertycha pełnomocników było dwóch.

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Jaka jest peowska praworządniaśc. Taka sama jaką prowadzili pisowcy.

No i git. Tak przyroda działa. Pani Blida zdaje się również podlegała tej sprawiedliwości?

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pełnomocnik kobiety nie był potrzebny ale giertycha pełnomocników było dwóch.

Przecież była świadkiem. Nie musi w czasie odpowiedzi obciążać siebie.

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ale za to prokurator dopuścił 2 pełnomocników oskarżycieli posiłkowych, którzy stwierdzili że przesłuchanie było spoko😉.

Powoli wwszystko wychodzi.

Ale co wychodzi? Czy cokolwiek było niezgodnie z prawem? Pisowcy drą ryja dla darcia ryja, bo tyle im zostało.

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ta to głupia baba była. Po co było sie zabijać jak reszcie złodziei nic i tak nie zrobili. Dowody czarno na białym, jakieś płotki zawiasy dostały.

Zginęła stara komunistyczna agentka, ty chciałeś odsuwać starych komuchów, to chyba dobrze ??

Opublikowano
17 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Ale co wychodzi? Czy cokolwiek było niezgodnie z prawem? Pisowcy drą ryja dla darcia ryja, bo tyle im zostało.

Podwójne standardy wychodzą takie same jak mieli pisowcy. Robią tak samo. Jak w pisie mają oszołoma ziobre to w po chorą z nienawiści wrzosek, która za wynoszenie dokumentów i udostępnianie ich prywatnej kancelarii powinna być wywalona na zbity pysk i keszcze mieć zarzuty. Ale ch.. tam ważne że ściga pisowców.

Przecież za  to co ona robiła powinna być z miejsca zawieszona i wszczęte postępowanie.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jacek1296 napisał(a):

Jeszcze ważniejsze, aby poprawnie oskarżyła i doprowadziła za kratki.

A sprawiedliwość nie jest ważna?

Dla agrofotowych peowskich idiotów widocznie nie.

Mi tam czy po czy pis jedna chwała aby sprawiedliwie z jakimiś standardami.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

No co mogli doprowadzić kobietę pośrednio do śmierci. 

Ale lekarze się wypowiadali że po dużym stresie organizm odpuszcza po dwóch trzech dobach. 

Jeśli faktycznie miala problemy zdrowotne z sercem na przykład, wszystko jest możliwe. 

Ale teraz sami tu widzę lekarze specjaliści. 

Albo malorolne chłopy😁

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Mieli 8 lat na sprawiedliwość. Teraz już tylko pozostała rozpacz.🤣

To nie była sprawiedliwość tylko robienie tego samego co robią teraz peowcy.

Ale trzeba być głupim żeby pisać takie rzeczy🤦‍♂️.

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Zachłanność gubi. Nic nowego. Nie szkoda mi takich idiotów. Ja wywiozłem swoje zboże spod kombajnu prosto na skup. Sąsiad wszystko w silosy bo będzie droższe🤣. Sprzedał za 50% tego co mógł wziąć po żniwach.

No cóż, raz na wozie, raz pod wozem.

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

To nie była sprawiedliwość tylko robienie tego samego co robią teraz peowcy.

Widzisz a ja miałem nadzieję że oni właśnie tych peowców pozamykają. A tu nic. Sami wleźli w ich buty a nawet rozwinęli proceder. Dlatego teraz nie mam dla nich litości. 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

To doprowadziła do grobu.

Aaaaaaa może to spisek Antoniego Macierewicza? Ma kontakty, możliwości i chciał uciszyć świadka?😂

• Like 1
Opublikowano

W pewnym sensie masz rację, ukręcili bat na własną d*pę.

5 minut temu, mirro napisał(a):

Widzisz a ja miałem nadzieję że oni właśnie tych peowców pozamykają.

2 minuty temu, mirro napisał(a):

Aaaaaaa może to spisek Antoniego Macierewicza?

Weź już nie zmyślaj

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, witejus napisał(a):

To doprowadziła do grobu.

Ciężko powiedzieć czy to była celowa zagrywka. Ja tam zawsze byłem przeciwnikiem teorii spiskowych. Czy przypadek. Zaraz prokurator wyciągnie zeznania kobiety przez nią podpisane na których obciąża Kaczyńskiego i innych pisowców. Na przesłuchaniu nie było świadków, nie wiadomo czy są prawdziwe, kobieta nie żyje, nie potwierdzi, nie zaprzeczy. Ciekawe kombo.

co-za-przypadek-poranek-kojota-cytat.jpg

Edytowane przez Krzysztof81
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Weź już nie zmyślaj

Aleeee to tylko spekulacje. Choć biorąc pod uwagę to w jaki sposób dochodził do prawdy to ........ kto wie?😂

1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Na przesłuchaniu nie było świadków, nie wiadomo czy są prawdziwe, kobieta nie żyje, nie potwierdzi, nie zaprzeczy. Ciekawe kombo.

Twierdzisz że np nośnik z nagraniem, jak te z zapisem danych z komputera pokładowego samochodu Pani Szydło, mogą nagle się zepsuć?😂

• Like 1
Opublikowano

Prawdy i sprawiedliwości to można dochodzić jak się ma samem czyste ręce, ci teraz zerwali pewne standardy nietykalności poprzedników, no i niestety, za trochę będą sami wsadzani za kraty.   xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v