Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Ulman napisał(a):

to już pisałeś . Ja się pytam co z tego według ciebie  wynika? 

Zmarnowany głos oddany na nich bo i tak nie mają wpływu na nic i znikną ze sceny politycznej .

Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

Zmarnowany głos oddany na nich bo i tak nie mają wpływu na nic i znikną ze sceny politycznej .

Powiedz to Ryśkowi, to może w końcu zrozumie że sam siebie 🔨, bo zawinił nie oddając głosu na PiS...

Opublikowano
12 minut temu, galan99 napisał(a):

W Polsce liczą się tylko 2 partie PiS i PO .

4 minuty temu, galan99 napisał(a):

I właśnie to chciałem przeczytać . To jest pogląd będący owocem wieloletniej tresury głupiej większośći przez POPIS. Wystarczyło to wtłoczyć proletariatowi pod beret a potem raz rządzą jedni , raz drudzy i tak na zmiane 

Opublikowano

romus piles nie pisz ..

6 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ty weź się i te gówno na podwórko posprzątaj a nie do Gdańska będziesz jeździł xD 

twoja uciekla przez te swinie co chodowales ?? czy inne gowno ja wygnalo ??

5 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

....no to już wiem jak fortuny w Polsce A powstają....😆

czemu u was nie powstaja ?? czemu firma z wadowic kupuje lubelle ?? 

5 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Choćby tania siłą robocza inne składniki pasze też może tańsze. Nie wiem jak Hiszpanie produkują ale skoro wożą od nich do nas to myślisz, że oni nam w czynie społecznym poniżej kosztów sprzedają. Mają na tym zysk. Polska jest drogim krajem jeśli chodzi o pracę mało tego nie ma do niej chętnych jeśli chodzi o pracę przy świniach czy krowach. 

Inne branże to samo. Znajomy z Belgii jeździ w Alpy na narty raz był w Zakopanem i powiedział, że go nie stać na Polskę

hiszpanie produkuja taniej bo fermy maja po 2  tys macior i kilkanascie tysiecy tucznikow..kupuja tanie zboze z ukrainy .

ten znajomy niech pojedzie do jakiegos kurortu alpejskiego a nie wsi zabitych dechami...

porownywanie krupowek z wiocha w alpach .........

3 godziny temu, Siedzacybyk napisał(a):

polske w europie maja za nic, za niewolnika i podludzia. nowe panstwa unii to nie z dobrego serca, a dla drenowania pieniędzy,sily roboczej i zycia na koszt sasiadow. o tych rezerwach mrozonych to juz w 2004 roju slyszalem. to ciagle trwa, gdzies trzeba to upchnac. przeciez co niektorzy ,uwazajacy ze hiszpania moze tanio, gdy tam jada zajadaja sie zaj....ta ich szynka w cenie kosmicznej. do nas zjedzie syf, ale zachwyt bo tani!!! tani - bo syf. w jednej rzezni, raczej przetworni, mieli dwie hale rozbiorowe. na hlodnie przyjezdzaly poltusze z danii i polski. powinny z dani trafic na duska czesc i wrocic. nic bardziej mylnego. polskie trafialy na dunska i wracaly jako dunskie mieso. dunskie na polske. w papierach gralo, dania-dani, polska-polska. w praktyce bylo polska-dania. teraz juz.mamy taki sam syf jak oni, wiec nawet nie prowadza uboju swin. polska obecnie stala sie smietnikiem europejskiego jedzenia, towary zagrzybiale z ukrainy sa u nas skar.ia e, a nasze jedzie na zachod. cena naszych produktow tana, bo pier.....la ze maja tansze z ukry. ale jak nie mial gosc co kupic to cene wywindowal, bo za polska qq i pszenice placili w hiszpanii duzo wiecej.

z zawodowej ciekawosci jak mozna zrobic syfiaste mieso ??

jak polskie swinie jedzace syfiaste zboze z ukrainy moga miec wspaniale mieso ??

nie rob k**wy z logiki..

2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

A w Zakopanem ile?

20 pare max.. ta cena to raczej za obsluge przy stoliku z widokiem na 3 tysieczniki.

Opublikowano (edytowane)

Znajomemu nie chodzi o Krupówki a o jazdę na nartach. Zakopane to kosmos cenowy wg tego za co może jeździć w Alpach. Chciwość górali już jest legendarna w PL.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

czemu firma z wadowic kupuje lubelle ?? 

Pewno dlatego że lepsze warunki u nas 

Jeszcze raz napiszę ...swoim się chwal...nie czymś w pobliżu...

Źle to świadczy o tobie, że mieszkając w takim edenie, tak gówniano gospodarzysz.

Opublikowano
37 minut temu, jacus napisał(a):

en znajomy niech pojedzie do jakiegos kurortu alpejskiego a nie wsi zabitych dechami...

porownywanie krupowek z wiocha w alpach .........

z zawodowej ciekawosci jak mozna zrobic syfiaste mieso ??

jak polskie swinie jedzace syfiaste zboze z ukrainy moga miec wspaniale mieso ??

nie rob k**wy z logiki..

20 pare max.. ta cena to raczej za obsluge przy stoliku z widokiem na 3 tysieczniki.

Co kto lubi ale Krupówki to już obciach .   Syfiaste mięso łatwo zrobic przedawkować śruty rzepakowej , kiedyś była woda śledziowa i żywienie zlewkami na mokro jak to robią Hiszpanie 

• Like 1
Opublikowano
55 minut temu, hubertuss napisał(a):

Znajomemu nie chodzi o Krupówki a o jazdę na nartach. Zakopane to kosmos cenowy wg tego za co może jeździć w Alpach. Chciwość górali już jest legendarna w PL.

jesli chodzi o sama jazde to tak ale ile mozna jezdzic ??  zreszta to wina panstwa i braku ustawy o sniegu..

procz zakopanego sa dziesiatki innych miejscowosci .

53 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Pewno dlatego że lepsze warunki u nas 

Jeszcze raz napiszę ...swoim się chwal...nie czymś w pobliżu...

Źle to świadczy o tobie, że mieszkając w takim edenie, tak gówniano gospodarzysz.

jedziesz nad morze ?? to pogadamy.. we wtorek rano malbork a pozniej gdansk,gdynia,sopot,moze hel ?? 

nikt z polski a nie byl w okolicy na swieta ?? juz im nawet do rodzicow nie chce przyjezdzac ??

miales popytac na czym polega roznica i czemu nie wracaja do waszego bogactwa ??

15 minut temu, jarecki napisał(a):

Co kto lubi ale Krupówki to już obciach .   Syfiaste mięso łatwo zrobic przedawkować śruty rzepakowej , kiedyś była woda śledziowa i żywienie zlewkami na mokro jak to robią Hiszpanie 

ile razy byles i kiedy ostatnio bo ja w lipcu..

a u nas jak zywili ??

4 minuty temu, Ulman napisał(a):

a co to za bambus?

afrykanski wodz konfederacji.

Opublikowano
9 minut temu, jacus napisał(a):

miales popytac na czym polega roznica i czemu nie wracaja do waszego bogactwa ??

Masz jakieś bzym na tym punkcie.

Nigdy nie pisałem o moim bogactwie.

U ciebie widać jedynie bidę z nędza.

Więc tak widzę twoją Polskę A.😆

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał(a):

wy piszecie ze nie ma w polsce przemyslu,handlu,biznesu a ja go widze na wlasne oczy .

Ale to nie twoja zasługa.

U ciebie tylko zapóźnienia widać 

Może to przez to tak sobie wmawiasz że to dotyczy ciebie ..🤭

Opublikowano
4 godziny temu, Ulman napisał(a):

to nie opinia, to fakt.

@Ulman jak tam na gospodarstwie ? jakieś innowacje wprowadzasz ? bez spiny ...  

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ale to nie twoja zasługa.

U ciebie tylko zapóźnienia widać 

Może to przez to tak sobie wmawiasz że to dotyczy ciebie ..🤭

flachę  ci wiszę ... w końcu coś mądrego   

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v