Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

W internecie widziałem filmiki ze niby usa tak pogłębia i modernizuje schrony atomowe niby w razie czego jak nasa czy tam musk nie wyleci w kosmos zeby gdzieś się osiedlić na wypadek uderzenia jakiegoś meteorytu z kosmosu.

W Kosmosie są olbrzymie predkosci i duże obiekty nawet jak by je rozbili to nawet jak taki mały kawałek z 50m by przywalił to jak bomba atomowa 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Strongman napisał(a):

W internecie widziałem filmiki ze niby usa tak pogłębia i modernizuje schrony atomowe niby w razie czego jak nasa czy tam musk nie wyleci w kosmos zeby gdzieś się osiedlić na wypadek uderzenia jakiegoś meteorytu z kosmosu.

W Kosmosie są olbrzymie predkosci i duże obiekty nawet jak by je rozbili to nawet jak taki mały kawałek z 50m by przywalił to jak bomba atomowa 

Wiem, wiem...

Ale to wszystko małe prawdopodobieństwo...taki meteoryt.

• Like 1
Opublikowano

Małe ale możliwe,no i sobie pomysl wszyscy by oszczędzali planetę a kiedyś przyszedł taki dzień ze jakiś mały kawek by przywalił i wszystko popiołem by się pokryło i co z tego oszczędzania.

Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał(a):

Małe ale możliwe,no i sobie pomysl wszyscy by oszczędzali planetę a kiedyś przyszedł taki dzień ze jakiś mały kawek by przywalił i wszystko popiołem by się pokryło i co z tego oszczędzania.

A jak nie uderzy ?? 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał(a):

Oj to może przestań cokolwiek robić...no bo może kometa uderzyć...😆 

Oj Strongman, Strongman...

Opublikowano
Godzinę temu, Strongman napisał(a):

Atomówkami ,Jakby ukraina miała atomówki to wojny by nie było.

Polska powinna mieć.

Jak by ruskie nie mieli juz dawno by ich inne państwa pogonili.

Jakby babcia miała wąsy to by była dziadkiem. 

Musieli się pozbyć atomu i koniec czy dobrowolnie czy w inny sposób zachód by to zrobił, po rozpadzie związku radzieckiego ukraina była tak biedna i słaba licząc na jakikolwiek rozwój i handlowanie z europami i Stanami zjednoczonymi musieli się pozbyć atomu. 

No ale mogli też wrócić do starej mapy, głupi nie byli wiedzieli co może ich czekać bez atomu.

Opublikowano (edytowane)

Zdobycie leku dla dziecka z grypą graniczy z cudem. Aptekarze bezradni, GIF zapowiada dostawy

W samym szczycie fali grypy brakuje leków dla dzieci. Dawki pediatryczne są dziś dostępne w pojedynczych aptekach, a nie wszyscy farmaceuci dzielą leki. Główny Inspektorat Farmaceutyczny uspokaja: sytuacja ma się poprawić.

kolejny sukces, ważniejsze było zajmowanie się tabletką "dzień po" 

---------------------------------------------------------

czarnek powiedział, że zełeński w usa zachował się głupio

w odpowiedzi ambasador ukrainy mówi, że to jest podważanie niepodległości ukrainy i świadome uderzanie w bezpieczeństwo polski i europy :D 

kto myśli bardziej realnie?

tusk mówiąc: jesteśmy z tobą (w znaczeniu, dobrze dogryzałeś trumpowi)

czy czarnek mówiąc: zachował się głupio (w znaczeniu, bez usa nie macie żadnych szans)

Edytowane przez nie
Opublikowano
36 minut temu, onRolnik napisał(a):

zostali oszukani ,dostali gwarancje które nic nie znaczą 

nie zostali oszukani, tylko byli naiwni jeszcze bardziej niż Polacy w 1939

Opublikowano
34 minuty temu, onRolnik napisał(a):

zostali oszukani ,dostali gwarancje które nic nie znaczą 

No i? My też mieliśmy gwarancję 🤷 😁 w 39. Zostaliśmy oszukani, zdradzeni na pewno większym stopniu. Zapomniałeś już? Jeszcze kilka osób żyje co pamięta. Polacy  byli mordowani głodzeni torturowani na pewno większym stopniu jak teraz Ukraińcy. I co za to dostaliśmy? ch*ja... Jeszcze za***ali nam trochę ziemi wschodniej.

Opublikowano (edytowane)

Najpierw Ukraina zaatakowała Rosję a teraz Załeński dogryzał Trumpowi. za***iście sie to układa. No i jeszce w ganiaka się nie ubrał co było ostateczną zniewagą. 🤣Zobacz  @nietylko dokąd brniesz.

55 minut temu, nie napisał(a):

Łoooo to jak Czarnek tak powiedział , to pewnie tak było.🤣

26 minut temu, Wpaw napisał(a):

I co za to dostaliśmy?

A na co liczyłeś? 

Edytowane przez mirro
  • Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

Zdobycie leku dla dziecka z grypą graniczy z cudem. Aptekarze bezradni, GIF zapowiada dostawy

W samym szczycie fali grypy brakuje leków dla dzieci. Dawki pediatryczne są dziś dostępne w pojedynczych aptekach, a nie wszyscy farmaceuci dzielą leki. Główny Inspektorat Farmaceutyczny uspokaja: sytuacja ma się poprawić.

kolejny sukces, ważniejsze było zajmowanie się tabletką "dzień po" 

---------------------------------------------------------

w odpowiedzi ambasador ukrainy mówi, że to jest podważanie niepodległości ukrainy i świadome uderzanie w bezpieczeństwo polski i europy :D 

kto myśli bardziej realnie?

tusk mówiąc: jesteśmy z tobą (w znaczeniu, dobrze dogryzałeś trumpowi)

czy czarnek mówiąc: zachował się głupio (w znaczeniu, bez usa nie macie żadnych szans)

Czyli Kaczyński i nie mial racji popierajac Ukrainę?

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Czyli Kaczyński i nie mial racji popierajac Ukrainę?

Nie widziałeś jak Nowogrodzki kiełbasę wciągał ?? Pokazał jak będą wyglądać jego wizyty u Trumpa gdyby został prezydentem xD

• Like 1
Opublikowano

Za chwilę to do Trampa nikt nie będzie jeździł.

Tramp z Muskiem swoje biznesy tylko patrzą.

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie widziałeś jak Nowogrodzki kiełbasę wciągał

No nie..

Opublikowano

Trump dąży do izolacji USA na arenie międzynarodowej, wydaje mu się, że jak będzie trzymał tylko z dużymu państwami, takimi jak Rosja to USA będzie potężnym i silnym krajem

Opublikowano
mirro napisał:

4 minuty temu, jahooo napisał(a):

astanawia mnie ciągle, co chce USA ugrac z ruskimi

Przyzwolenie, aby każdy na świecie wziął se to na co w tej chwili się czai. Turcja Kurdów, Izrael Gazę, 

2 minuty temu, DTaras napisał(a):

Z jakiego rejonu jest synowa?

Z pod Mołdawskiej granicy . Ale rodzina w Odessie też.

I już przyjęli do świadomości, że Wołyń to kawałek Ukrainy jest?🤪 Nie pozazdraszczam. Tamci są daleko i zajęci zakarpaciem...

marks50 napisał:

I to mu trampek gwarantował że bedzie zwieszenie broni bo najwidoczniej był dogadany w tym temacie z Putinem

Taaakk my tu myślimy o samochodach a Ty dalej o rowerach... Słowo mu dawał na podstawie, uwaga, iż go Putin nie oszukał. Oszukiwał Bidenów ale jego nigdy...

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał(a):

I już przyjęli do świadomości, że Wołyń to kawałek Ukrainy jest?

Przyjęli, przyjęli. W zasadzie to nic o tym nie wiedzieli, bo u nich żadnej takiej historii nie uczą. Na spokojnie da się wyjaśnić, pogadać i wytłumaczyć. 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, jahooo napisał(a):

Trump dąży do izolacji USA na arenie międzynarodowej, wydaje mu się, że jak będzie trzymał tylko z dużymu państwami, takimi jak Rosja to USA będzie potężnym i silnym krajem

a PiS i wodogłowie z konfy  tyłek mu liże 

Opublikowano
marks50 napisał:

Dokładnie tak ale nawet ten żebrak twierdził ze z czasem zaatakuje ameryke za oceanem .

Że ameryka też to odczuje... coś mi się zdaje, żeś oglądał to z przekładem na rosyjski.

jarecki napisał:

Rosja jest bliskim sąsiadem USA , nielicząc tych małych wysepek co ich dzieli 4km to chyba stały ląd dzieli 160 km jak pamiętam więc rosja może zechce odebrać Alaskę 🤣

A MOŻĘ 80 KM ICH dzieli ?

koniów mechanicznych?

Strongman napisał:

11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A jak nie uderzy ?? 

Ziemia jest dla ludzi a nie ludzie dla Ziemi.

Zapominasz kto tu kogo żywi...

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, DTaras napisał(a):

Nie pozazdraszczam. Tamci są daleko i zajęci zakarpaciem...

Ale oni twierdzą że tych z oryginalnego Zakarpacia, to nawet bardzo nie rozumieją. Sam nie przypuszczałem że język ukraiński wcale taki jednolity nie jest.

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Ale oni twierdzą że tych z oryginalnego Zakarpacia, to nawet bardzo nie rozumieją. Sam nie przypuszczałem że język ukraiński wcale taki jednolity nie jest.

chachłacki dzieli się na wiele dialektów, w zaleznosci od tego, skąd ci chłopi uciekli na te tereny

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, DTaras napisał(a):

Zapominasz kto tu kogo żywi...

Bo Łon Starotestamentowy a tam piszą żeby se ziemię czynić poddaną.🤣

• Haha 1