Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

ty już pokazałeś co masz, ale w notesie.   xD

Gdzie masz ten notes co go pokazywałem dziadzia ?? Czapeczka z folii aluminiowej po całym dniu noszenia za mocno uciska czy demencja już dokucza ?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Gdzie masz ten notes co go pokazywałem dziadzia ?

Wszyscy dobrze cię tu znają i twoje bajeczki, nawet nie dziwię się że masz tendencje do głosowania na bajeczki i uważasz że to norma.   xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Wszyscy dobrze cię tu znają i twoje bajeczki

Gdzie masz ten notes kłamco ?? Podobno jakieś zapiski z notesu pokazywałem ... Czy znowu zwyczajnie zmyślasz ?

Jeden taki też miał zwidy, o jakimś moim notesie pisał, od dwóch miesięcy go nie widać, chyba w Choroszczy go synowa przez te zwidy umieściła ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

@Ulman idiota patrzaj  Tusk wspiera Zełenskiego po sporze z Trumpem. Burza w sieci. "Wychodzi Pan przed szereg"; "Interes Polski leży w sojuszu transatlantyckim"

qurestwo zaorane 

image.png

Drogi Wołodymyrze Zełenski, drodzy ukraińscy przyjaciele, nie jesteście sami

— napisał na X Donald Tusk, premier i lider PO.

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Gdzie masz ten notes kłamco ?? Podobno jakieś zapiski z notesu pokazywałem ... Czy znowu zwyczajnie zmyślasz ?

Jeden taki też miał zwidy, o jakimś moim notesie pisał, od dwóch miesięcy go nie widać, chyba w Choroszczy go synowa przez te zwidy umieściła ...

Idź już spać co, zaraz będzie jutro i kto tu od rana będzie niewyspany agitował za czymś co chyli się ku upadkowi.  :P

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Idź już spać co, zaraz będzie jutro i kto tu od rana będzie niewyspany agitował za czymś co chyli się ku upadkowi.  :P

Dasz te zdjęcie notesu czy jak zwykle zrobiłeś z siebie idiotę ? Podobno pokazywałem jakieś notatki to co za problem pokazać ?

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał(a):

@Ulman idiota patrzaj  Tusk wspiera Zełenskiego po sporze z Trumpem. Burza w sieci. "Wychodzi Pan przed szereg"; "Interes Polski leży w sojuszu transatlantyckim"

qurestwo zaorane 

image.png

Drogi Wołodymyrze Zełenski, drodzy ukraińscy przyjaciele, nie jesteście sami

— napisał na X Donald Tusk, premier i lider PO.

Idiota. Taki sam jak PIS który mówił to samo

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nie ośmieszaj się, ty albo nie masz notesu, albo niby u księgowej.  xD Na papierku będę u niego szukał.    xD

4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dasz te zdjęcie notesu czy jak zwykle zrobiłeś z siebie idiotę ? Podobno pokazywałem jakieś notatki to co za problem pokazać ?

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooddddddddddddddddddlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooootttttttttttt 

lecimy do 🤣 

tvn tłumaczy wyborcom rudego   🤣  załęski nie chciał tak powiedzieć został sprowokowany przez trampa  😇

załęski niechcący obraził innych 

mam cie @Ulman  

a tu yintelekt wielkiego umysłu 

https://www.facebook.com/reel/8586541168113913

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

Nie ośmieszaj się, ty albo nie masz notesu, albo niby u księgowej.  xD

Bo rozliczam się z VAT i dokumenty oddaję do księgowej dziadzia ??

Jak widać znowu zrobiłeś z siebie idiotę mówiąc o jakimś notesie ... I jeszcze próbujesz teraz nieudolnie się z tego wykręcić. Pokażesz te zdjęcia notesu czy przyznajesz się, że jesteś idiotą ? Masz jakieś zdjęcia tego notesu, cokolwiek panie foliowa czapeczka ? 

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bo rozliczam się z VAT i dokumenty oddaję do księgowej dziadzia ??

Jak widać znowu zrobiłeś z siebie idiotę mówiąc o jakimś notesie ... I jeszcze próbujesz teraz nieudolnie się z tego wykręcić. Pokażesz te zdjęcia notesu czy przyznajesz się, że jesteś idiotą ? Masz jakieś zdjęcia tego notesu, cokolwiek panie foliowa czapeczka ? 

Masz wszystko pod kopułką ok? twoich śmieci notesowych nie zapisuje.  xD

Opublikowano (edytowane)

twoich śmieci notesowych nie zapisuje.  xD

Czyli nie masz żadnych dowodów na istnienie mitycznego notesu o którym pisałeś, jakoś mnie to nie dziwi ... Uważaj, żebyś w Choroszczy nie wylądował, bo jeden co ten notes widział już tam siedzi ...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Były te śmieci notesowe, tylko cię ośmieszyły i żes wykasował.   xD

Tak, tak, zanotuj sobie ten adres, wkrótce się pewnie przyda, tam leczą zwidy itp :

plac Brodowicza 1, 16-070 Choroszcz

Opublikowano

zauważyłem 🤐

20 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ooo, pan ekspert z TVP INFO za czasów Kurskiego xD 

Jakub Wiech (ur. 1992 w Kielcach[1]) – polski dziennikarz gospodarczy, eseista, poeta. Redaktor naczelny portalu Energetyka24.com.

Życiorys

[edytuj | edytuj kod]

Jakub Wiech urodził się w Kielcach, gdzie ukończył IV Liceum Ogólnokształcące. Ukończył prawo na Uniwersytecie Warszawskim (2016)[2][3]. W trakcie studiów uczestniczył w projekcie Warsaw-Beijing Forum[4]. Kończąc studia, otrzymał nagrodę w ogólnopolskim konkursie Studencki Nobel[2] w kategorii „Dziennikarstwo i Literatura”[2][5]. W lipcu 2018 roku został zastępcą redaktora naczelnego serwisu Energetyka24[6], zaś w marcu roku 2023 został jego naczelnym[7]. Był współautorem prowokacji „Piotr Niewiechowicz”, za którą został nominowany do nagrody MediaTory w kategorii ProwokaTOR[8]. Za ten sam materiał został nominowany do nagrody w kategorii „Dziennikarstwo Specjalistyczne” w konkursie Grand Press 2018[9]. W 2019 roku otrzymał stypendium James S. Denton’s Transatlantic Fellowship, w ramach którego przebywał w Stanach Zjednoczonych[10]. W 2020 roku otrzymał nagrodę w organizowanym przez Towarową Giełdę Energii konkursie Platynowe Megawaty. Jury konkursu uznało jego artykuł „Ekomaskirowka Berlina, czyli propaganda w służbie niemieckiej Energiewende” za najlepszą publikację na temat rynku energii elektrycznej w roku 2019[11]. Z kolei jego książka „Energiewende. Nowe niemieckie imperium” została nominowana do konkursu Economicus w kategorii „najlepsza książka szerząca wiedzę ekonomiczną”[12]. W roku 2021 jego książka „Globalne ocieplenie. Podręcznik dla Zielonej Prawicy” została wyróżniona w konkursie Fundacji Identitas jako „pierwsza w tym rodzaju praca powstała na wschód od Odry”[13]. W tym samym roku otrzymał on przyznawaną przez Instytut Dyskursu i Dialogu nagrodę Dobry Dziennikarz[14]. W 2023 roku ponownie dostał nagrodę w konkursie Platynowe Megawaty – tym razem za swój autorski podcast „Elektryfikacja”[15]. Audycja ta została nominowana do międzynarodowej nagrody Siemens Media Award[16], zwyciężyła także w kategorii Debiut w ramach konkursu Podcast Roku[17].

Wykładał na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego[18], kierował też studiami MBA[19].

Dziennikarstwo i działalność literacka

[edytuj | edytuj kod]

Deklaruje się jako zwolennik zielonego konserwatyzmu[20]. W latach 2014–2016 pisał dla bloga Niezależnego Zrzeszenie Studentów[21]. W 2016 roku rozpoczął pracę w serwisie Defence24, na portalu Energetyka24[22]. Do jego głównych zainteresowań oraz tematów analiz należą zagadnienia związane z LNG, smogiem oraz gazem[23]. Pisze o gospodarczych stosunkach międzynarodowych[24], zwłaszcza rosyjskich i niemieckich, oraz walczy z dezinformacją[25] i fake newsami[26]. Jako ekspert portalu Energetyka24 był zapraszany 

Jest autorem m.in. wiersza „Czekolada”[29]. Jego wiersze i artykuły ukazywały się na łamach czasopism i portali takich jak „Gość Niedzielny[30], Onet.pl[31], Nowaja Polsza[32], Teologia Polityczna[33], „Magiel[34] oraz „Jednorożec”[29].

W 2019 roku opublikował książkę pt. „Energiewende. Nowe niemieckie imperium”[35], w której opisywał strategię energetyczną Niemiec. W roku 2020 wydał książkę „Globalne ocieplenie. Podręcznik dla Zielonej Prawicy”, będącą krytyczną analizą postawy polityków, dziennikarzy i komentatorów prawicowych wobec zmiany klimatu[36]. Dwa lata później został felietonistą Gazety Wyborczej[37]. W roku 2023 nakładem Wydawnictwa Znak ukazała się jego książka „Energetyka po prostu”[3

Opublikowano

tusk to taki mistrz cietej riposty, jego wybitny umysl z IQ geniusza miazdzy politykę międzynarodową 😎 nasz wódz , gdzie stoimy nad przepascia, oznajmia nam, ze dzieki niemu zrobimy " wielki krok w przód" 😎🤔😂

Opublikowano

popieram i jeszcze raz popieram. nic dobrego od nich nie dostaniemy, a tylko sprowadzi to na mas problemy. juz placimy jakies internety dla nich, wsparcia finansowe. na domy dziecka by to przeznaczyli a nie na tych darmozjadow!

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Donald Trump o Polsce:
”Jestem bardzo zaangażowany na rzecz Polski. Myślę, że Polska naprawdę stanęła na wysokości zadania i wykonała świetną robotę dla NATO. Jak wiesz, zapłacili więcej, niż musieli. To jedna z najlepszych grup ludzi, jakie kiedykolwiek poznałem. Jestem bardzo zobowiązany wobec Polski”

polski premier

image.png.925c3615e46a58113e316f8a94445901.png

i jego kolega z partii

image.png.d6e26f94db20a21142b9fb226c2ff3e6.png

minister finansów Andrzej Domański

Slava Ukraini!

image.png.cd20f155af470a2afd41fdb51d44960e.png

debile tak dbają o sprawy polski, co to kur... jest?

zamiast podziękować trumpowi za mówienie dobrze o polsce na arenie międzynarodowej to debile wyzywają go bo przygadał zełeńskiemu, jprd

Edytowane przez nie
Opublikowano

borys to moj idol, gosc wyjety zywcem z filmow o kosmitach! nie lubie sie nasmiewac z wygladu, ale z politykow chyba mi wybaczycie 😂 no k ...a jak go pamietam, to zawsze mi zielony ludzik z wielkim łbem sie przypomina. ehhh. sie usmialem, no ale czy budka nie wyglada jak z innej planety? na dodatek pier...li takie ogolniki, ze sluchac sie go nie da! skad oni go wzieli??? moze faktycznie z kosmosu ???😂😂😂

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v