Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

Żelenski kozaczy bo mu napchali pod beret że jest ważny dla świata. Cały świat zobaczył jaki to bezczelny i roszczeniowy typ. Dej, dej , dej i tak do wszystkich. 

Rozparcelowanie banderlandu to nie jest wcale taki zły pomysł. 

No o tym pisałem.

Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

twoi nic nie lepsi, także się uspokój i nie szukaj dziury w całym, ja przynajmniej jestem za konfą

Taaa, teraz to za konfą jesteś xD Jak Cię twoi ukochani PiSowcy oszukali xD 

Opublikowano (edytowane)

Ale by bobu nasadził 🙆😁

1 minutę temu, Ulman napisał(a):

No to zainwestuję żeby z 1000ha przytulić

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Taaa, teraz to za konfą jesteś xD Jak Cię twoi ukochani PiSowcy oszukali xD 

A ciebie wykiwali jeszcze lepiej i dalej w d*pę byś im wlazł bez wazeliny.   xD Z a konfą jestem już sporo czasu jakby co.

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, onRolnik napisał(a):

pis go poklepywał i za pisu dostali wszystko nawet darmowe leczenie itp. ,teraz zrobili zwrot o 180 stopni i palą głupa nie wiadomo po co ,zresztą kto chce głosować na ta hipokryzję jak takie wodogłowie z konfy  już ich przegania 

Nie przesadzaj. Sondaż robiony pod Trzaskowskiego ale w drugiej turze mógłby mieć duży problem z Mentzenem.

4 minuty temu, Desperado napisał(a):

To jest inna sprawa,teraz chcą odzyskiwać kasę, na samym początku trzeba było to robić, a nie utwierdzać ich w przekonaniu że dozgonnie im się wszystko należy, no i są skutki tego.

Masz rację ale z drugiej strony nikt nie wiedział jak się to wszystko potoczy i ile będzie trwało. A skoro kasy w ciul władowane a końca nie widać ani efektów to ktoś powiedział wreszcie sprawdzam.

• Haha 1
Opublikowano

Za konfą jestem już sporo czasu jakby co.

A niech wygrają, skasują ZUS i KRUS i zostanie dziadzia bez emerytury xD 

Teraz, dsbh napisał(a):

Nie przesadzaj. Sondaż robiony pod Trzaskowskiego ale w drugiej turze mógłby mieć duży problem z Mentzenem.

Pewnie większy niż z Alfonsem Nowogrodzkim ;) 

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Widać że masz pojęcie ... Sadź, zobaczymy jak Ci wyjdzie ...

Właśnie ja nie mam pojęcia do bobu. Nie fochaj się taki żart był.

Opublikowano
Teraz, dsbh napisał(a):

Masz rację ale z drugiej strony nikt nie wiedział jak się to wszystko potoczy i ile będzie trwało. A skoro kasy w ciul władowane a końca nie widać ani efektów to ktoś powiedział wreszcie sprawdzam.

Oczywiście, tylko za późno to sprawdzam, wiedzieli że rozkradana jest kasa i dalej walili.

Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Rudy im oddał czołgi i myśliwce za darmo ?? Dał im 500+ i pierwszeństwo w kolejkach do lekarza ?

A co teraz robi? Nie daje ? Słyszałeś żeby zaczal długi ściągać? 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Właśnie ja nie mam pojęcia do bobu. Nie fochaj się taki żart był.

Pojęcia wielkiego nie trzeba mieć, nie wiadomo co to to nie jest, najważniejsze to mieć nawadnianie w tej uprawie ... 2 lata temu miałem 0,7ha bez nawadniania, wyszło 2,7t/ha, a tam gdzie woda w zależności od kwatery od 7,5 do 8t/ha.

Opublikowano

Chłopcze, mi to oni już mogą, tobie dojebaczą składki ZUS zamist KRUS, a mi dadzą, bo mam lata wypracowane, tym się różnimy, jeszcze długo będziesz siedział w bobie żeby starczyło na składki.   xD

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

a mi dadzą, bo mam lata wypracowane

Co Ci dadzą xD Chyba skierowanie do lekarza medycyny pracy w celu pracy do usranej śmierci, bo ZUS nie istnieje a zatem nie ma kto Ci płacić emerytki xD 

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Co Ci dadzą xD Chyba skierowanie do lekarza medycyny pracy w celu pracy do usranej śmierci, bo ZUS nie istnieje a zatem nie ma kto Ci płacić emerytki xD 

Chyba ci od zapachu bobu rozum pomieszało i nie wiesz synek co fanzolisz.   xD

Opublikowano (edytowane)

Chyba ci od zapachu bobu rozum pomieszało i nie wiesz synek co fanzolisz.   xD

To ty chyba nie wiesz na kogo głosujesz xD 

Aaa, jeszcze socjal chcą skasować, za co ty biedny z swoim kolegą Rysiem żyć będziecie xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 2
Opublikowano

całe platformowo i tvn zaorane ........... tramp vs żydek  

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

ważne ze ty wiesz , największego złodzieja  gorzej po nim nie może być  

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

A co teraz robi? Nie daje ? Słyszałeś żeby zaczal długi ściągać? 

Teraz daje 800, opieka medyczna nawet bez ubezpieczenia tylko dlatego że są Ukraińcami. A my musimy być ubezpieczeni bo inaczej płacimy za szpital k**estwo nic więcej.

Opublikowano

Aaa, jeszcze socjal chcą skasować, za co ty biedny z swoim kolegą Rysiem żyć będziecie xD 

Socjal to dla takich jak ty.  xD

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A na co nam ta biedna, zachodnia Ukraina ?? Tam trzeba mnóstwo kasy zainwestować ...

Ziemia.  Stalin za co nam dał Bieszczady bo nie pamiętam ?

11 minut temu, onRolnik napisał(a):

przecież tam putin rozegra wszystko ,ten cały cyrk trumpa i innych to na kremlu sie  kładą ze śmiechu 

Tylko że Trump jest daleko i może tu piekło rozpętać. Kto mu zabroni ?

6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Pewnie większy niż z Alfonsem Nowogrodzkim ;) 

Co do Zusu to pisałem już w innym temacie. Skoro firma sobie nie radzi to należy ją albo zmodernizować albo zlikwidować a nie winić za to społeczeństwo.

Co do Nowogrodzkiego to widać nie ma innych zarzutów niż apartament i dawne znajomości ? Na ten apartament to był ktoś chętny w tym czasie gdy go wynajmował ? Można by mu jakieś zarzuty chociaż postawić za to bo jak stał pusty cały czas ....

Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał(a):

całe platformowo i tvn zaorane ........... tramp vs żydek  

a pis nie zaorany? Toż Trump nie spełnił waszych nadziei kompletnie 

• Like 1