Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Niektórzy tacy są ....i już...🤷

No w sumie, jak mój sąsiad patus kupił 20-letnie kałdi A4 to też pana udawał ;) Tylko, że po pół roku się okazało, że silnik do remontu, i lepiej kałdi na złom zaprowadzić niż remontować ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

pada pieknie-strongman to w pogdzie sie wypowiadal..jego bajki byly z deka niespojne..

35 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

No Ciebie to chyba bardzo, choćbyś nie wiem jak się starał, to z ciecia Pana nie będzie xD 

ja prace juz dawno zmienilem a ty rogaczem bedziesz do smierci..

jak to szlo ??ze cie nie opuszcze ??

31 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

No w sumie, jak mój sąsiad patus kupił 20-letnie kałdi A4 to też pana udawał ;) Tylko, że po pół roku się okazało, że silnik do remontu, i lepiej kałdi na złom zaprowadzić niż remontować ...

i takiego medrca jak ty sie nie poradzil ?? 

Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

ja prace juz dawno zmienilem a ty rogaczem bedziesz do smierci..

Weź już przestań kłamać panie Cieciuritas Manager, widzieliśmy już te twoje bogactwo na środku podwórka xD 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

już zaczyna brakować mu pomysłu na dalszą część kampanii 

Nie no, PiS i Nowogrodzki jeszcze nie wyciągnęli swojej standardowej broni na Trzaskowskiego, czyli gówna w Wiśle, więc coś tam mają jeszcze w zanadrzu xD 

• Haha 2
Opublikowano

Zebrał trochę poparcia za świeżość w polityce. I stanęło w miejscu. Nawet każdy wyborca pis na niego nie zagłosuje. Ten kandydat ma po prostu wiele wad w tym szemraną przeszłość. CO chwiał wyciekają nowe sprawki. DO tego nie sądzi nic nie wie nic no i choć trochę się poprawiło to nadal jest jakiś taki sztywny na spotkaniach. Były by jaja jak by go Mentzen wyprzedził. Chociaż nie da rady.

Opublikowano (edytowane)

Konfederacja to jednak konfederacja zaraz coś odpalą. Więc tak się nie stanie. Ludzie im nie ufają. Po wyczynach Trumpa w usa tym bardziej. Wielu zastanowi się dwa razy czy fajnym na pewno pomysłem jest likwidacja zusu. Czy inne populistyczne wynalazki. Które zrobią więcej złego niż dobrego głupiemu wyborcy który to łyknie.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
15 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Udało się, bo tam nie ma dziadów związkowych, deputatów węglowych, 13-ek, 14-ek itp itd ...

zanim coś napiszesz to sprawdź a nie paplaj , przykładem jest tego rolnictwo leżenie i kwiczenie 

ale widać swój do swego ciągnie  na kosiarkę bd musiał mieć prawo jazdy  bo nie zaatakujesz

https://www.eska.pl/motoryzacja/zakup-paliwa-tylko-dla-osob-z-prawem-jazdy-nowy-pomysl-czeka-na-opinie-resortu-infrastruktury-27-02-aa-BjkF-4PsY-1gcK.html?utm_source=facebook&utm_medium=organic&utm_campaign=dziendobrywarszawo1&utm_content=post-link-s

wyborca lewicy na filmie https://www.facebook.com/reel/555927794165227

35 minut temu, hubertuss napisał(a):

Konfederacja to jednak konfederacja zaraz coś odpalą. Więc tak się nie stanie. Ludzie im nie ufają. Po wyczynach Trumpa w usa tym bardziej. Wielu zastanowi się dwa razy czy fajnym na pewno pomysłem jest likwidacja zusu. Czy inne populistyczne wynalazki. Które zrobią więcej złego niż dobrego głupiemu wyborcy który to łyknie.

Więcej, więcej. Debilni wyborcy PEŁo wszystko łykną. Teresa Orłowski tyle nie łyknęła ile łyknie wyborca PEŁO.

• Haha 1
Opublikowano
46 minut temu, hubertuss napisał(a):

Zebrał trochę poparcia za świeżość w polityce. I stanęło w miejscu. Nawet każdy wyborca pis na niego nie zagłosuje. Ten kandydat ma po prostu wiele wad w tym szemraną przeszłość. CO chwiał wyciekają nowe sprawki. DO tego nie sądzi nic nie wie nic no i choć trochę się poprawiło to nadal jest jakiś taki sztywny na spotkaniach. Były by jaja jak by go Mentzen wyprzedził. Chociaż nie da rady.

Nie no Trzaskowski jest czysty jak łza, bonjour to Tusk junior albo jeszcze lepsza hybryda.

Opublikowano

ja,ja,gut,gut -romus z jej filmow sie uczyl niemieckiego.

Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Weź już przestań kłamać panie Cieciuritas Manager, widzieliśmy już te twoje bogactwo na środku podwórka xD 

tomus klamczuszek.. 

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Mi się bardziej wjazd podoba...

Tylko se muszę starych opon zorganizować...😆

po co do lasu wywiozles ?

2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Nie no Trzaskowski jest czysty jak łza, bonjour to Tusk junior albo jeszcze lepsza hybryda.

tez mial pokoje na godziny ??

zupelnie jak krysztalowy marian ..🤣

Opublikowano
22 minuty temu, Roman176 napisał(a):

Więcej, więcej. Debilni wyborcy PEŁo wszystko łykną. Teresa Orłowski tyle nie łyknęła ile łyknie wyborca PEŁO.

Roman, tak dla ścisłości. Pani Teresa Orłowski nie łykała tylko połykała. To tak w kwestii semantyki. I nie mieszaj tej Pani z polityką, bo ona znała się na swojej robocie.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Wpaw napisał(a):

Aż takiego populizmu który aż tak by uderzył w głupców w populizm wierzących nie głosi.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
5 minut temu, Strongman napisał(a):

Teraz mało tu wchodzę bo jakoś nudno się zrobiło zresztą innych tez mało widać.

A to pewno że mnie mniej...

..no to nie dziwota że nuda ..😉

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał(a):

tez mial pokoje na godziny ??

zupelnie jak krysztalowy marian ..🤣

No i? Ależ skandal. 

1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Aż takiego populizmu który aż tak by uderzył w głupców w populizm wierzących nie głosi.

On nawet w myślach kłamie. Lepszy już by był Borys Budka albo Kidawa🙆 ja nie wiem co widzą w nim resortowe dzieci z Warszawy

Opublikowano
dsbh napisał:

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jedyne co oni teraz mają to te surowce ...

A wcześniej co mieli ? Na odbudowie jeszcze ktoś a na pewno banki dużo zarobią. Ponadto wejście UA do UE oznacza zwijanie polskiego rolnictwa.

A skoro jesteśmy przy surowcach mineralnych, jakie akumulatory byście polecili do ciągnika ? Obecne z Mielca wytrzymały 2 lata. Firma mnie interesuje.

Firma? Zacznij od tego jak są eksploatowane, jaki ciągnik jak sprawny jest jego system elektryczny. Potem można się zastanowić nad rodzajem.

jacus napisał:

pomysl niemcow ??  a nie kosmitow ??

Cytat taki - poszukaj sobie z kogo. Ale to był moim zdaniem początek.

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

I tu masz odpowiedź, ciągnik całą zimę stoi, a akumulatora nie podładujesz pewnie ? W samochodzie cały czas ma ładowanie dlatego lepiej sobie radzi. Jak będzie w zimę nie dbany to i dobrej firmy tak samo szybko padnie ...

Choć przed mrozami naładować, wysycić. To nic jednak nie pomoże gdy np ktoś wymyśli że jak somsiad poedzioł to ja też wepcham 160 Ah zamiast 100 bo lepij...

jarecki napisał:

Jak się nie mylę Centra ma dwa rodzaje akumulatorów , tanie i drogie , tani to tandeta a drogi to drogi jest 🤦, od dobrych kilku lat nie kupuje tej firmy moze jest mały sentyment ale są lepsze .

Dwa? Łooo panie. Byś się skupił nad tematem to byś zawrotu głowy dostał.

mirro napisał:

Teraz, Desperado napisał(a):

bez dopłat będziecie leżeć i kwiczeć,

Mnie dopłaty walą. Za to cena prądu zabije mnie dość szybko.

Nie tylko Ciebie. Może na gaz przejdź?