Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
12 minut temu, Roman176 napisał(a):

a dziękuje twoja wiedza opiera sie na TV wiec wiesz, banda złodziei jak spółki obsiadła ze oj    

ma więcej ? Bartosz musze poszukać nazwiska  

image.png

https://www.rp.pl/kraj/art16536771-sprawa-bartosza-kramka-dowody-mocne-areszt-to-przesada

Atomowy gigant Putina i interesy Kramka. Rosatom, Cypr i afera "Russian Laundromat"

No i po ch*j mi to pokazujesz? To że zero przez 7 lat nie potrafił nic udowodnić to fakt znany od dawna, ty masz mi go znaleźć na stronie Interpolu i wrzucić tu link. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, tomek222 napisał(a):

No i po ch*j mi to pokazujesz? To że zero przez 7 lat nie potrafił nic udowodnić to fakt znany od dawna, ty masz mi go znaleźć na stronie Interpolu i wrzucić tu link. 

rudy go wykreślił 24 grudnia w tekście było napisane  

4 minuty temu, Ulman napisał(a):

Nie licz na to. Romka szczegóły nie interesują.

nie każdy jest takim p[przygłupem jak ty co z Internetu nie potrafi korzystać  

• Haha 1
Opublikowano

Ty Romanek nie rozumiesz podstawowej sprawy. Żeby się do czegoś odnieść trzeba mieć jakiś k9nkret, tekst źródłowy, link, cokolwiek. Tobie wystarczy kilka linijek tekstu, bez szerszego kontekstu i do tego dorabiasz sobie urojone historie. Dokładnie tak jak tvpis.  Dobrze cię wytresowali.

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał(a):

naprawdę ? a to jak jest z tym Tuskiem gada wyborcom ze pis jest ruski a oddaje akcje i wszystkie aktywa Rosjanom dlaczego ?    

Ślepy jesteś czy ograniczony umysłowo?😥

Czy PiS czy PO to są partie wywodzące się z tego samego gówna a różnią się tylko kolorowym papierkiem. 

Opublikowano
8 minut temu, jarecki napisał(a):

za rudego jest wielki skok dużo zarabiający na umowę o pracę  czyli mamy mniej zakładów a więcej prezesów przykład jsw rada nadzorcza z 4 do 8 osób prezesi  od spraw pieczątek sztuczne etapy ...   

14 minut temu, PRIMO napisał(a):

Ślepy jesteś czy ograniczony umysłowo?😥

przecież o tym pisze , ze wystarczy ze walczysz z przeciwną partia a druga cię uniewinnia , jedni wyzywają od ruskich a dają ruskim akcje z azotów itp  

Opublikowano

zgadzam sie z tym wpisem calkowicie. ktos juz tu wspominal,ze cicha umowa miedzy pis i po, miala nie zamykać sie wzajemnie. dlatego pis nie zamykal poprzedników, co racyl wyciagnal jako bezwine i uczciwosc bez granic PO 😂😂😂 bylo tak do tej pory, wlasnie KO zerwalo umowe.za 4 lata tez beda ich scigac, przeciez tusk sam powiedzial ,ze bedzie lamal prawo! racyl tlumaczysz to uczciwością rudych, a to jak w " ojcu chrzestnym". wszyscy sa zli, sa sojusze ,ale sa tez wojny miedzy gangami. twoj gang wlasnie ja wypowiedzial, wiec jesli nie wybija swoich przexiwnikow, za 3 lata bedzie krew lala sie dalej. az trudno uwierzyc, ze mozna sadzic iz PO jest krystalicznie uczciwe😂😂😂 ps: jaka czesc polski to C, bo sie juz pogubiłem w tych oznaczeniach?!

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
16 minut temu, PRIMO napisał(a):

Czy PiS czy PO to są partie wywodzące się z tego samego gówna a różnią się tylko kolorowym papierkiem. 

dlatego próbuje się dowiedzieć co się zmieniło co z obietnicami 

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

dlatego próbuje się dowiedzieć co się zmieniło co z obietnicami 

Daremny twój trud. 🤷‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, Siedzacybyk napisał(a):

zgadzam sie z tym wpisem calkowicie. ktos juz tu wspominal,ze cicha umowa miedzy pis i po, miala nie zamykać sie wzajemnie. dlatego pis nie zamykal poprzedników, co racyl wyciagnal jako bezwine i uczciwosc bez granic PO 😂😂😂 bylo tak do tej pory, wlasnie KO zerwalo umowe.za 4 lata tez beda ich scigac, przeciez tusk sam powiedzial ,ze bedzie lamal prawo! racyl tlumaczysz to uczciwością rudych, a to jak w " ojcu chrzestnym". wszyscy sa zli, sa sojusze ,ale sa tez wojny miedzy gangami. twoj gang wlasnie ja wypowiedzial, wiec jesli nie wybija swoich przexiwnikow, za 3 lata bedzie krew lala sie dalej. az trudno uwierzyc, ze mozna sadzic iz PO jest krystalicznie uczciwe😂😂😂 ps: jaka czesc polski to C, bo sie juz pogubiłem w tych oznaczeniach?!

PIS to mafia i to jest najprostrze i najlepsze wytłuczenie . Pis chciałby żeby w PO było tylu złodziejów co w pis .

Nie ma tylu i zostaje powTARZANIE  do znudzenia fur dojczland

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

PIS to mafia i to jest najprostrze i najlepsze wytłuczenie . Pis chciałby żeby w PO było tylu złodziejów co w pis .

Nie ma tylu i zostaje powTARZANIE  do znudzenia fur dojczland

17359959173492233787972244374509.jpg.b4a053cb15db86285d8a15d43c576391.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, Siedzacybyk napisał(a):

obsadzaja tak samo, poniewaz jesli stanowisko zajal pisowiec, to go wymieniaja, a to znaczy ze proceder trwa z natezeniem 1:1! uwazasz ze zostawiaja na stanowisku jakiegos partyjniaka z pis???? 😂 no chyba ze to stanowisko"mi a" za ktore mozna isc siedziec ! 😂

Ale to że wywalają pisowca i zatrudniają kogoś nie zawsze związanego z obecnymi tonie żadna polityka. Pisowiec przeważnie się nie nadawął.

3 godziny temu, Desperado napisał(a):

Tak było do tej pory, tusk złamał właśnie pewne zasady i jeszcze sam na siebie kręci bata.

Oby złamał te zasady jeszcze bardziej i do końca. Może w końcu politycy będą się choć trochę hamować bo zrozumieją, że skończyło się gadanie o rozliczaniu i zamykaniu poprzedników tylko w kampanii. Niech i na obecnych też to będzie bat jestem jak najbardziej za.

2 godziny temu, witejus napisał(a):

Ciekawe jak długo jeszcze będziesz bronił złodziei i oszóstów z koalicji oszustów?

Taa, tamci kradli ale nasi kradną mniej😆

Masz jakieś infgo, ze obecni kradną dawaj do prokuratury. Jak kogoś zamkną sam ci pogratuluje.

1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Po rozsądek lawetą? Weź se wiadro, przecież starczy.🤣

Wiadro to dla Romka za mało.

37 minut temu, jarecki napisał(a):

Tak 5% a wiesz jak serce boli jak patrzysz na RMUA.

Opublikowano
Teraz, Roman176 napisał(a):

głosujesz na konfederacje ? 

Nie do końca mi leży konfa ale prawdę mówiąc jedyna opcja w tej chwili. 🤷‍♂️

Opublikowano
14 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

Nawet jeśli była jakaś nie formalna umowa. I Tusk ją złamał. Dla nas obywateli bardzo fajnie. Niech rozliczą obecni pis a na obecnych jak złamią prawo też będzie bat jak oddadzą władzę. Jestem za. 

2 minuty temu, PRIMO napisał(a):

A na kogo głosować?

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

A na kogo głosować?

A to już twoja decyzja. 🤷‍♂️

Teraz, racyl napisał(a):

Konfederacja przy władzy to będzie PIS 2.0

Ty naprawdę jesteś POmylony .

😫🤦‍♂️😥

Opublikowano

hubertus, jakby ktos nie z Polski poczytal Wasze wpisy, pomyslalby ,ze to Polska Partia Uczciwosci! dziękować Bogu ze mamy takich u wladzy! 4 lata i pkb x2, poodatki nizsze, kwota wolna od podatku pewnie wroci do poprzedniej, takiej jak nam kiedys PO ustalilo, ona byla taaaaka wysoka, bo zly pis ja obnizyl! 😂😂😂

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał(a):

A to już twoja decyzja. 🤷‍♂️

Ty naprawdę jesteś POmylony .

😫🤦‍♂️😥

Pomylony to jest ktoś kto dzisiaj myśli że możesz żyć sam bez europy

Konfederacja to taki pis z początku istnienia, ludzie ostrzegali a potem wyszło to co wyszło

• Like 1
  • Haha 1