Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

29 minut temu, mirro napisał(a):

Polecam stare filmy z Panią Teresą. 

Za wiele to się tam nie nauczy, ciągle Ja, Ja xD 

Eeee kolego. Nie pomija się gadanych momentów. Temat należy zbadać dogłębnie

Wpaw napisał:

Znów coś na plebanii się coś odpierniczyło?

Opublikowano (edytowane)

Hubertus Ty uważasz że ten minister Wojciechowski Miał coś do zaproponowania UE ? Tak samo mogę powiedzieć o Tusku czy obecnym prezydentem UE to są tylko stanowiska , jakieś drobne poprawki mogą proponować ale wpływu na politykę nie mają zresztą tak samo jak obecny min . Siekielski , mam wrażanie że on jest marionetką nawet na swoim podwórku 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Hubertus Ty uważasz że ten minister Wojciechowski Miał coś do zaproponowania UE ? 

Tak na prawdę nie miał, ale w kraju PiSowcy mówili inaczej xD Tylko po co mówił, że Zielony Ład jest przepisany z programu PiSuaru ?? 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
10 minut temu, DTaras napisał(a):

Znów coś na plebanii się coś odpierniczyło?

Tak, tak

Opublikowano
Roman176 napisał:

rolniczku lepszy jest trzask który zastraszał rolników policją i nazwał bandytami w czasie strajków   ... ale jaki wyborca taki polityk 

Ja się policjantów nie boję. Czasem się wpierol rozdaje a czasem zbiera. To co to za zastraszanie? Te strajki to takie zarąbiste były? Skuteczne? Z czego wynikały?

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, jarecki napisał(a):

Hubertus Ty uważasz że ten minister Wojciechowski Miał coś do zaproponowania UE ? Tak samo mogę powiedzieć o Tusku czy obecnym prezydentem UE to są tylko stanowiska , jakieś drobne poprawki mogą proponować ale wpływu na politykę nie mają zresztą tak samo jak obecny min . Siekielski , mam wrażanie że on jest marionetką nawet na swoim podwórku 

Wojciechowski był jednak komisarzem miał coś do powiedzenia. To wieloletni urzędnik w Brukseli trochę ludzi tam znał. Gdyby stał za nim mądry rząd który nie był by ze wszystkim w Unii na nie tylko dla zasady nie bo nie to tak uważam, ze miał coś do powiedzenia. Pis chciał mieć komisarza rolnictwa dali Wojciechowskiego który chyba nie miał kompetencji bo komisja go nie chciała  Został komisarzem bo inni komisarze byli wyłonienie a pis nie chciał dąć innego. Ale mimo to Wojciechowski coś mógł tylko albo nie potrafił albo nie chciał. Dlatego może i do zaproponowania nic nie miał ale nie dlatego, że nie mógł tylko dlatego, że nie chciał lub nie umiał.

Pis mienił się partią najbardziej pro wiejską pro rolniczą. Ale przez swoją głupotę i głupotę swoich ludzi najbardziej od lat rolnictwu zaszkodził.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Takim wyraźnym min. Rolnictwa w Polsce to był chyba Sawicki , Ardanowski to lubił dużo mówić ale nie miał wsparcia w samym PIS i źle dobrał sobie współpracowników , a poziom UE to już trzeba sobie tam samemu wywalczyć powarzanie a Wojciechowski to ciepłe kluchy .

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ale mimo to Wojciechowski coś mógł tylko albo nie potrafił albo nie chciał. Dlatego może i do zaproponowania nic nie miał ale nie dlatego, że nie mógł tylko dlatego, że nie chciał lub nie umiał

Nie zgadzam się.

Toż mówił, a nawet się chwalił, że zielony ład to zasługa jego i to na wyraźne zlecenie PiS...

Czyli to co zamierzyli, to pomógł zrobić.

Kilka razy o tym przekonywał.

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano

A co miał mówić - przeciez przyszła rozdzielnia z UE, że mają zachwalać, to zachwalali. Tu nie było żadnego wyboru.Jak się zaczęli stawiac - UE wstrzymała kasę z KPO, więc musieli tak tańczyć, żeby się przypodobać. A że zamieszki wybuchły we Francji i w Niemczech, a i u nas tez, to  potem kręcili tak, żeby nieprzerżnąć wyborów.

Polityk prawdę ci powie - jak się pomyli.

Opublikowano
Godzinę temu, DTaras napisał(a):

Jeżeli idzie o niemiecki to względem tych filmów byłem ciut dalej. Inne tematy zaś można popróbować...

robotyka...

to tam byly jakies dialogi ??

dopiero niedawno sie dowiedzialem ze lody na patyku to byl film izraelski..

image.png

• Haha 3
Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał(a):

Eeee kolego. Nie pomija się gadanych momentów. Temat należy zbadać dogłębnie

O właśnie, najpierw se pogadają a potem dogłębnie.

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko po co mówił, że Zielony Ład jest przepisany z programu PiSuaru ?? 

Booooo byli z tego dumni. Aleeee potem już mniej.

Godzinę temu, jahooo napisał(a):

Albo jak zostanie świadkiem koronnym,

38 minut temu, jacus napisał(a):

image.png

Bo na początku było słowo. A resztę już znacie.

Opublikowano

Polityk pisu wobec swoich wyborców byłą dość dziwaczna taki Morawiecki w grudniu 2021 na szczycie ue zgodził się na wszystkie zmiany pro klimatyczne a potem krzyczał w kraju, że będzie to blokował. Nawet Ziobro mu wtedy zrzucał, ze się zgodził na zielony ład.  To samo było z kpo. Najpierw się zgodzili przyjęli zobowiązania kredytowe a potem gdy ue zablokowała kasę za deformuj wymiaru sprawiedliwości krzyczeli, ze już nie potrzebują tej kasy.

Opublikowano
jahooo napisał:

A co miał mówić - przeciez przyszła rozdzielnia z UE, że mają zachwalać, to zachwalali. Tu nie było żadnego wyboru.Jak się zaczęli stawiac - UE wstrzymała kasę z KPO, więc musieli tak tańczyć, żeby się przypodobać. A że zamieszki wybuchły we Francji i w Niemczech, a i u nas tez, to  potem kręcili tak, żeby nieprzerżnąć wyborów.

Tak aby to rozstrzygnąć należało by chyba wszystkie wydarzenia chronologicznie poustawiać z dokładnością do godzin momentami. Tylko poco?

Opublikowano
12 minut temu, DTaras napisał(a):

chyba wszystkie wydarzenia chronologicznie poustawiać z dokładnością do godzin momentami. Tylko poco?

Boooo polityka historyczna nie śpi i za jakiś czas mogłoby się okazać że już zapisano to inaczej.

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...a mówiłeś że się wszystko zmieni ..

..a mówiłeś że się wszystko zmieni .. 

Ty wybrał ten rząd nie ja i ciebie  robią w durnia nie mnie . 

Miler ostro powiada co ty  wybrał .    https://www.facebook.com/100004482612022/videos/1681070229144324

Donald Trump  nastał będą zmiany w świecie i Pomału w Polsce nastąpią . 

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał(a):

Ty wybrał ten rząd nie ja i ciebie  robią w durnia nie mnie . 

z ciebie nie muszą. 

Jak ci się podoba nowy ambasador USA w Polsce? Jakie masz zdanie na jego temat?

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał(a):

To wszystko o czym mówi Pan Pisarczyk, czyli ten j,bany bezwład, to są efekty patriotyczno ojczyźnianych rządów PiS.  To jest postawienie na PGZ, jej związkowców a wycofanie się z dialogu z firmami prywatnymi. 

14 minut temu, galan99 napisał(a):

Donald Trump  nastał będą zmiany w świecie i Pomału w Polsce nastąpią . 

Oczywiście po zamknięciu ostatniego PiSowca.🤣

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał(a):

z ciebie nie muszą. 

Jak ci się podoba nowy ambasador USA w Polsce? Jakie masz zdanie na jego temat?

Thomas Rose bardzo dobry człowiek prawdziwy Amerykanin  będzie dbał o Amerykańskie interesy . Nie tak jak Polski Rząd o Niemieckie interesy  .

Zmienił się Ambasador w  w Polsce i zmiana polityki kop dla obecnego rządu .

Polska posłała do Ameryki Klicha ten co powiadał na Trumpa że jest  niezrównoważony .

Następny Polski Minister Sikorski że Trump to Faszysta .

Sam Premier to już wiesz co powiadał że był zwerbowany przez onucę będzie piękna Polityka i piękny rok 2025 .

Thomas Rose nie trafił do Polski przypadkiem .

15 minut temu, mirro napisał(a):

Oczywiście po zamknięciu ostatniego PiSowca.🤣

Marzyciel z ciebie .

image.png

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Tylko czemu ty ciągle szukasz odmiany, nie ja?😆

Ja za PiSem jestem i będę zawsze .

To ty szukasz odmiany nie ja zapamiętaj to .

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

ty szukasz odmiany nie ja zapamiętaj to

Tylko komu lepiej, jak dostosować się potrafi...

Świat się zmienia, a ty dalej w średniowieczu ..😆🤭😁