Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, nie napisał(a):

tak samo mieli w d*pie asf w 2014, jak się skończyło to wszyscy, którzy chcą widzieć, to widzą

Za to PiS doskonale sobie poradził z ASF, oj Urban, Urban xD PiS się bardzo tym nie interesował bo się nie dało zrobić przekrętu jak z jabłkiem i Eskimosem albo COVIDem i respiratorami od handlarza bronią ... 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
13 minut temu, jacus napisał(a):

watpie zeby policjant wiedzial kto to- z policja wusa nie ma zartow.nie on pierwszy i nie ostatni.

w polsce jeszcze taka wersja historii sie nie przyjela wsrod normalnych ludzi..

literalnie rzecz biorac to polscy budowlancy obozy stawiali..

W Polsce go pokazują? Że uniewinniony, a tam go nie znają? Ciekawa teoria.

Chyba niewolnicy nie budowlańcy.

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

klamco -podaj cytat 

11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Za to PiS doskonale sobie poradził z ASF, oj Urban, Urban

głupi i głupszy :D bliźniaki czterojajeczne :D 

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

No to jak PiS sobie poradził z ASF ... 

tak samo jak KO z pryszczycą - radzi sobie? zamknęli granicę, zakaz importu z niemiec ?

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Na razie jest jedno ognisko ... 

mam nieodparte przeczucie, że jedno ognisko w Polsce i cała europa wstrzymałaby import z Polski, czyż nie

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jahooo napisał(a):

mam nieodparte przeczucie, że jedno ognisko w Polsce i cała europa wstrzymałaby import z Polski, czyż nie

Pewnie tak ... Tylko mam nieodparte wrażenie, że poprzednia władza też by nic nie zrobiła ... 

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

No to jak PiS sobie poradził z ASF ... 

nie napisałem, że sobie poradził, co kłamliwie insynuujesz

gdy chcieli wybić dziki to wybuchła wielka peowsko - celebrycka afera na całą polskę, łącznie z protestami. której się przerazili i w takim wypadku dalsze działania były już tylko łataniem dziury, bo bez dużego ograniczenia populacji dzików asfu nie opanuje się

a wystarczyło tylko zamknąć granice gdy asf szalał na wschodzie i wybić dziki na wschód od wisły, ale tusk miał to w d*pie, tak jak całą polskę, czekał tylko na bilet do brukseli

łatwiej i taniej jest zapobiegać niż leczyć

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

nie napisałem, że sobie poradził, co kłamliwie insynuujesz

gdy chcieli wybić dziki to wybuchła wielka peowsko - celebrycka afera na całą polskę, łącznie z protestami. której się przerazili i w takim wypadku dalsze działania były już tylko łataniem dziury, bo bez dużego ograniczenia populacji dzików asfu nie opanuje się

a wystarczyło tylko zamknąć granice gdy asf szalał na wschodzie i wybić dziki na wschód od wisły, ale tusk miał to w d*pie, tak jak całą polskę, czekał tylko na bilet do brukseli

łatwiej i taniej jest zapobiegać niż leczyć

No i znowu PiS nie winny, jak zawsze wina Tfuska xD Gdzie jest ta winnica z tymi winami Tfuska ?? xD 

PiS się bał jakiś lewackich ekozjebów ?? Serio, oni tacy odważni, wszystko dla Polski i bali się kilku ekozjebów ?? xD 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

jak zawsze wina Tfuska

a kto wtedy rządził w polsce? może kosmici?

oddałeś już dzisiaj hołd swojemu guru? :D 

pewnie ci sami kosmici co w czasie 2 wojny światowej w niemczech :D 

-----------------------------------------------

Obecnie nie ma uzasadnienia do wprowadzenia zakazu importu zwierząt podatnych na pryszczycę z terytorium Niemiec do Polski - poinformowało Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Z wnioskiem o przyspieszenia działań "mających na celu ochronę polskiego rolnictwa oraz minimalizację ryzyka rozprzestrzenienia się tej groźnej choroby na terenie naszego kraju" zwrócił się do ministra rolnictwa w ubiegłym tygodniu prezes Krajowej Rady Izb Rolniczych (KRIR) Wiktor Szmulewicz. KRIR podkreśla, że źródło ogniska choroby w Niemczech (Brandenburgia) wciąż nie jest znane, co dodatkowo zwiększa ryzyko jej rozprzestrzenienia. Dlatego niezbędne są natychmiastowe kroki prewencyjne, takie jak m.in. tymczasowe zamknięcie granic dla ruchu zwierząt hodowlanych i produktów odzwierzęcych czy zakaz importu zwierząt oraz produktów odzwierzęcych z Niemiec.

Edytowane przez nie
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, nie napisał(a):

No rządził PiSuar i nic w sprawie ASF nie zrobił tak jak Tfusk xD Wystraszyli się kilku aktoreczek broniących małych dzikich prosiaczków xD Taki wielki PiS xD PiS=PO, jeden i ten sam śmieć ...

Komisarz Wojciechowski tak miał dbać o rolnictwo, tłumić ten ekoterrozryzm, a co zrobił, przepisał Zielony Ład z programu PiSu xD Pięknie gadali w tych swoich tubach propagandowych, a rzeczywistość była zupełnie inna ...

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

PiS=PO, jeden i ten sam śmieć ...

stały numer po-łgłówków, jak już nie mają jak obronić swoich ukochanych po-paprańców to mówią pis=po :D 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, nie napisał(a):

stały numer po-łgłówków

Sam jesteś PiSgłówek ... Na PO nigdy nie głosowałem, na PiSuar raz, na długopisa w 2015 i bardzo tego żałuję ... PO to szkodniki, ale PiSuar chyba jeszcze gorsze ... Nie ma na naszej scenie politycznej żadnego sensownego wyboru ...

Opublikowano

Gość Radia ZET

Adam Bodnar: Polska jest państwem praworządnym, ale musimy jeszcze przeprowadzić szereg reform...

Wyniki sondy czy Polska jest dzisiaj krajem praworządnym?
TAK - 34 proc.
NIE - 66 proc.

:D :D 

• Haha 1
Opublikowano
nie napisał:

Godzinę temu, marks50 napisał(a):

Acha rolnicy na zachodniej granicy protestują jak ktoś ma blisko to niech wspiera . Protestują przeciw niemieckiej zarazie .... bydła .

niemcy mają pryszczycę, która jest bardzo zaraźliwa, a rząd ma to w d*pie

granica już dawno powinna być zamknięta na przywóz zwierząt do polski

tak samo mieli w d*pie asf w 2014, jak się skończyło to wszyscy, którzy chcą widzieć, to widzą

A moze jest tak, że ci żołnierze, którzy jeżdżą na granicę ze sprzętem do dezynfekcji już ze trzy tygodnie dobrze się przed paparazzi maskują?

Tomasz0611 napisał:

3 minuty temu, nie napisał(a):

No rządził PiSuar i nic w sprawie ASF nie zrobił tak jak Tfusk xD Wystraszyli się kilku aktoreczek broniących małych dzikich prosiaczków xD Taki wielki PiS xD PiS=PO, jeden i ten sam śmieć ...

Komisarz Wojciechowski tak miał dbać o rolnictwo, tłumić ten ekoterrozryzm, a co zrobił, przepisał Zielony Ład z programu PiSu xD Pięknie gadali w tych swoich tubach propagandowych, a rzeczywistość była zupełnie inna ...

Znaczyyyy płot stoi, szczyloli do dziczyzny Ale jest i tak w hu nowych ognisk od dzików. To faktycznie...

Swego czasu na dzikim zachodzie usa w kopertach krążył wąglik. Co będzie jak ta pryszczyca i ASF ma swojego nadawcę?

Opublikowano

sad sadem ale sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie 😂

2 godziny temu, Wpaw napisał(a):

W Polsce go pokazują? Że uniewinniony, a tam go nie znają? Ciekawa teoria.

Chyba niewolnicy nie budowlańcy.

po zastrzeleniu sie okazalo ze wczesniej byl skazany . chyba 1,5 tys ulaskawiono

masz watpliwosci ze byl psychiczny ?? ty bys belweder atakowal ?? 

akurat auschwitz  budowali robotnicy za c-k monarchii-to byly koszary wojskowe,

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, DTaras napisał(a):

Aaaa kiedy, uważasz, była? No i kiedy nastąpił punkt krytyczny?

a po tym jak sąd anulował wyrok uznając że sedzia orzekający  był  ,, neo sedzią '' tak upraszczając w ubiegłym tygodniu jak sie nie mylę , nawet wklejałem tu link sprawy , pytanie czy wszystkie wyroki w których orzekali sędziowie mianowani przez PIS można podważyć . https://www.bankier.pl/wiadomosc/Dozywocie-za-zabojstwo-trzech-kobiet-uchylone-Wyrok-wydawal-neosedzia-8881760.html

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Czyli Uważasz że są ,, neosędziowie " ?  raczej zagłebiać się nię będę w temat tak samo jak wsród prawników zdania są podzielone , ja przyjalem iż sędziowie mianowani przez PIS są sedziami i tyle .