Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

no i co z tego?

Nic..pewno..

Parę dni minęło i widzi że wszystko po staremu...wojna nadal, trochę zapowiedzi...i leci....kabarecik...

Galan szuka nowości....a tu lipa....to zaczyna dziwne wywody...😆

Opublikowano

Następne kłamstwo które zawsze zadaje Chatowi AI i sie zawiesza to ilu było żymian w Polsce ? A ilu zgineło w obozach bo wychodzi ze podwójnie przeszacowano , zigineło 6 mln choć tylu nie było nawet - jak to możliwe ??? 

Opublikowano
1 minutę temu, marks50 napisał(a):

Następne kłamstwo które zawsze zadaje Chatowi AI 

Ten Chat to się nadaje nie powiem gdzie, kazał mi czyścić gaźniki w moim motocyklu, i tak szukam, i szukam, i nie mogę znaleźć tych gaźników xD 

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał(a):

jeden taki przed chwila zbeszczescil pamiec ofiar auschwitz-birkenau..

pelne klamstwi manipulacji przemowienie wszyscy przyjeli  spokojnie..

- Odczuwam wielki żal i ubolewam bardzo, że w wielu krajach Europy, także w naszym, maszerują osoby w uniformach przypominające te nazistowskie. Osoby te dumnie nazywają się narodowcami - mówi Leon Weintraub.

Tak nas we własnym kraju opluwają 

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał(a):

.juz sam nick do tego zobowiazuje

nick był dość przewrotny i powstał 20 lat temu , to wtedy się dowiedziałem że unia europejska ma być komunistyczna , juz wtedy dowiedziałem sie o planach w którą strone pójdzie UE i co ma na celu , dlatego wybrałem taki nick by głupie lewactwo sie do nicka nie przy... ło ale jak widać sarkazm jest obcy niektórym .

Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

taki zart -co rozni motocykliste od mezczyzny  ??

motocyklista ma wtrysk a mezczyzna wytrysk..

A jacuś ma taki bebech że nie widzi czy ma wytrysk czy nie xD 

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Masz inny?, oprócz białego ...na wtrysku?

Jeszcze jest kibelek na gaźniku, ale to taki podjechać na pole czy do deszczowni.

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

jacuś ma taki bebech że nie widzi czy ma wytrysk czy nie xD 

...jemu to co najwyżej świece zarzuci...

Rozwinąć się w bogactwie w około l nie potrafił, to i reszta pewno tak samo felernie działa...🤭

• Haha 1
Opublikowano

Zebrani na obchodach oddają hołd poległym, wspólnie modląc się za zamordowanych w obozie koncentracyjnym Auschwitz ludzi.

Następne kłamstwo to -"hołd poległym" - polec to można na polu bitwy a nie w obozie . To były bestalskie mordy więc hołd może być ale ludziom pomordowanym - właśnie tak na nowo piszą historię i z umęczonych ludzi robią bojowników - pomieszanie z poplątaniem . 

Opublikowano

chcesz rozwiac wszelkie watpiwosci, co do tego ze jestes idiota ??

po co ?? twoj prezes co miesiac oddaje hold poleglym w smolensku ?

juz wiesz skad wzielo sie tych 6 milionow zamordowanych zydow w calej europie ??

Opublikowano
31 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nic..pewno..

Parę dni minęło i widzi że wszystko po staremu...wojna nadal, trochę zapowiedzi...i leci....kabarecik...

Galan szuka nowości....a tu lipa....to zaczyna dziwne wywody...😆

On prędzej będzie miał wzwód jak jakiś sensowny wywód 

• Haha 1
Opublikowano
19 minut temu, jacus napisał(a):

taki zart -co rozni motocykliste od mezczyzny  ??

motocyklista ma wtrysk a mezczyzna wytrysk..

Ooooooo przepraszam. Mężczyzna też ma wlew. Ja tam se wleję od czasu do czasu wódeczki i wtrysk mam przeczyszczony.

3 minuty temu, Ulman napisał(a):

Oby Allach jak najdłużej na to zezwalał.

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał(a):

po co ?? twoj prezes co miesiac oddaje hold poleglym w smolensku ?

Właśnie miałem zapytać co z poległymi w samolocie? Może jak bitwa tam była na pokładzie przed nieszczęsnym lądowaniem.

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

No ciągle...podjarany....tylko guzikik z tego...

Ciągle jego nadzieję na panewce się spalają...

Tyle przepowiedni, zapowiedzi, a nie wiem czy coś się sprawdziło z jego bajdurzeń...

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał(a):

masz 20 lat internet a jeszcze nie nauczyles sie zniego korzystac...

Wolę słowa naocznego świadka niż że jakiś Jacuś , napisał w gazecie wyborczej czy innym stronniczym medium . Historia pisana jest na nowa i niestety pisza ją teraz żymianie na swoja modłę . Jakoś zapominaja o Treblince , Bełżcu itd. choć tam w sumie gineli praktycznie oni ale upodobali sobie Oświecim , i dziś z Oświecimia znikneły Polskie flagi - czy to jeszcze Polska ?

Opublikowano
10 minut temu, mikad napisał(a):

Właśnie miałem zapytać co z poległymi w samolocie? Może jak bitwa tam była na pokładzie przed nieszczęsnym lądowaniem.

Wszystko się zgadza. Polegli z ręki Jarosława

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał(a):

Ooooooo przepraszam. Mężczyzna też ma wlew. Ja tam se wleję od czasu do czasu wódeczki i wtrysk mam przeczyszczony.

Oby Allach jak najdłużej na to zezwalał.

niestety mezczyzna ma tez i wylew..

u was tez tak masowo mlodzi mezczyzni padaja ??

k**wa z kim pogadasz z sasiednich parafii to po paru na tydzien .30-60 lat

2 minuty temu, marks50 napisał(a):

Wolę słowa naocznego świadka niż że jakiś Jacuś , napisał w gazecie wyborczej czy innym stronniczym medium . Historia pisana jest na nowa i niestety pisza ją teraz żymianie na swoja modłę . Jakoś zapominaja o Treblince , Bełżcu itd. choć tam w sumie gineli praktycznie oni ale upodobali sobie Oświecim , i dziś z Oświecimia znikneły Polskie flagi - czy to jeszcze Polska ?

ja mieszkam niecale 40 km od oswiecimia ..

widziales numer na rece zywego czlowieka ?? 

wujek pracowal i mieszkal w czasie wojny w oswiecimiu ..

wiekszosc zydow z oswiecimia, krakowa czy innych gett podkrakowski wywiezli na wschod .

w auschwitz zgineli glownie zydzi z calej europy ,z polski bardzo malo i temu jest symbolem swiatowym .

poza ty -linie kolejowe,drogi, autostrada niedaleko,lotnisko w krakowie czy  pyrzowicac, rzut beretem krakow,wadowice,wieliczka ,zakopane..

co chwie widze autokar z kartka auschwitz .

a co turysci beda robic w belzcu czy treblice,sobiborze ??

zostalo cos z tych obozow ?? co mozna pokazac tak jak w auschwitz-birkenau ??